Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    04. Lipanj 2015. 23:43

Aaa bas mi je drago da ti se vise javlja, super!
    Knjiga mi zvuci odlicno, meni molitva isto puno pomaze i sigurno me smiruje i daje mi snagu..
    Gdje ste nabavile knjigu? Bas bi ju voljela procitati

Ryanne
    05. Lipanj 2015. 07:37

Jutro cure

U srijedu i ja obavila uzv. Moja curka jaaaako raste i procjenjuju je vec na 750-800 grama.
    Naprednija je kojih tjedan-dva. Ali se ipak nadam da nece biti prevelika kad bude vrijeme da se pokaže svijetu.

Jako puno papa od mene tako sam ja sad sa preko 24 tt na samo +2,5 kg. Kako sam prije, bila kako to ja zovem, "taman" građe, sad samo dobila sise i škembicu makar se meni čini da mi se guza smanjuje, ali to je možda samo takav dojam kad bi trbuh raste pa nije više ništa proporcionalno.

Od ovih vrućina se osjećam grozno, ljepljivo.. Strašna mi je muka mazati trbuh navečer jer sam sva masna i ljepljiva. I onda živčana. Haha.

Sova5
    05. Lipanj 2015. 08:50

Jutro svima 

Ryanne čestitam na lijepom napretku male curke  Doista si se malo udebljala za taj tjedan trudnoće. Jel paziš nešto posebno ili jednostavno kile ne idu gore? 

Ja sam počela osjetiti svog malog miška. Onako školski, u 18. tjednu. Barem mislim da je to on, hahahahha  Ugl, htjela sam vas pitati gdje vi osjećate svoje bebače? Ja ga osjetim nekad kod pupka (onako malo ispod) a nekad kao da je ful dolje. Nemam pojma sad jel to uopće on  Ali pretpostavljam da je, jer ovakav osjećaj nisam nikada još imala. Divno je to sveeee 

Ryanne
    05. Lipanj 2015. 10:07

Sova, dosta pazim radi probave i hemeroida koji me strašno muče.

Inače sam veliki fan ugljikohidrata i junk fooda i ne mogu im odoljeti. Tako da 2 puta tjedno slistim ja pola velike pizze ili hamburger ili ogroman tanjur tjestenine.
    Ali zato ostale dane onda pazim da si koliko toliko opet povratim probavu. Pijem magnezij, jedem zobene pahuljice, pokušavam jesti manje kruha (kad ga jedem, jedem integralni), puno povrća na salatu (rajčica, krastavci, paprika) i voće. Pojedem si koju hrenovku uz varivo ili pak kuglu sladoleda ili malu čokoladicu da si zasladim dan (bitno da mi nema bijelih ugljikohidrata. hehe). 

Tako da u prosjeku tjedno imam 5 dana više-manje zdrave prehrane i pazim, a dva dana se ubijem u junk foodu i ugljikohidratima. Ne želim si ništa uskratiti.

Doduše, još sam uvijek dosta aktivna. Radim, šećem (odnosno hodam jer ja ne znam polako šetati )... dnevno barem sat-dva provedem kretajući se.

Ryanne
    05. Lipanj 2015. 10:09

Da se nadodam.. bebolinu uvijek osjećam u najdonjem donjem dijelu trbuha kad sjedim.

Ili ispod pupka s desne strane kad ležim. Iznad pupka ili s lijeve strane mi se još nije nikad javila. Nije mi baš jasno zašto. Ali bitno da se ona meni javi.

Sova5
    05. Lipanj 2015. 10:31

I ja se većinom trudim jesti zdravo i raznoliko. Ali da, imam i ja slabosti. I moram priznati da to odmah vidim na vagi, a bogmai i na probavi. Ali s obzirom da sam sklona debljanju i da jako moram paziti kada i što jedem, tako se i sada trudim biti umjerena da to ne bi otišlo u neku krajnost. A bogme osjećam da mi je porastao apetit. 
    E a ja svog osjetim isto dolje i s lijeve strane ispod pupka. Pa mi nikako nije jasno može li to sve biti on. Ali čitam da bi sada trebao imati 14cm od guze do glave pa si onda mjerkam po stomaku i vidim da bi mogao biti on.
    Svako jutro mu pustim "Bubamarca" (obožavam tu pjesmicu, hahahaha) i onda me počne lijepo lupkati i veseliti se 

Lela29
    05. Lipanj 2015. 10:32

Pozz ekipa! Nadam se da ste lipo iskoristile jučerašnji dan. Ja se prvi put okupala, more je malo brrrr, ali sam opet guštala.
    Ryanne ja se isto počastim par puta tjedno sa fast foodom, jednostavno ne mogu odolit!
    Sova, kao i ti,  prvi put sam osjetila bebu u 18. tjednu. Sada mi se redovito javlja, ima dana kada mi ne da mira, skakuće po mjehuru, osjećam je skroz nisko i kao što je neko napisao, trbuh mi se skroz stvrdne na jednom mjestu, kao izleti kvrga i odmah znam da će bit akcije. S druge strane ima dana kada je skroz mirna, jučer... jedva sam je osjetila, možda je i nju sunce ošamutilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.