E neznam mene je slala na poc trudnoce jer mi je secer bio 5,1 a znam da dosta trudnica ide na to izmedju 24 i 26tt pa te mozda jos i posalje!!!
Pa je tamo je gusta slatko kisela tekucina i da sve iz vene vade! Vjerovatno su oni i preciznji od domova zdravlja!! Ma bit ce ti sve super aj!!! I ja jedva cekam da dobijes nalaze :)) ugfg ja idem tek 30.6 bljakk!!!
drz'te fige svi, ne moze skodit :D javim se u utorak hehe
da, ja sam isla negdje u 13-om tjednu i sad kao svi bi trebali ici oko 24-og tjedna.
salju 100% ako se dobije dosta kila, ako inace imas problema sa secerom, ako netko u obitelji ima, ali velim, po novom mislim da sve salju jer su spustili granicu i ispada da skoro svi imamo secer :)
Aha... Meni ovaj moj nije ništa spomenuo, tako da nemam pojma. Ali da, ima vremena. Inače, moja frendica u ČK je isto išla na to. I rekla je da joj je jedna ženska dala limun. I da ta tekućina onda bude baš fina. I liječnici se nisu bunili što su si one sve stavile limuna Ako budem morala ići, definitvno ću si ponijeti, jer ja ne podnosim toliko slatkog.
Sova i ja sam isla prvi puta na ogtt tek u 22 tjednu...tako da jos ima vremena da te posalje... .i to sta kazes, sestra koji mi je dala da popijem tu vodu sa secerom je bas spomenula da nam doktori nikad ne kazu da si mozemo ponest krisku limuna sa sobom pa ga istisnut u tu vodu... Tako da ako slucajno budem morala opet ic na taj test definitivno uzimam limun sa sobom!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
bokić curke....evo mene žive i zdrave....sa puno novosti :)
Imamo jos jednu curku :) u sridu na 3D mi je dr Mimica potvrdio....odma je reka...ovo je cura..pa sam jos i pitala je ziher..kaze..da da nema sumnje :) Mamina mala cura...cila sam presretna :D
U četvrtak sam otišla na turneju po BIH u kupovinu za bebolinu...i kupila sam toliko stvari da su nas danas na carini zaustavili...i gledali ko rome sa Kozari boka hahahahaha..ali naravo pustili..jer je ipak sve bilo u granicama dozvoljenog :)
Ukratko...ne da se isplatilo..nego se isplatilo luđački dobro!!!
Otišla sam po kolica koja sam našla zadnji put (Graco 400 km-1600 kn,a ista takva u nas su 2700 kn)...i na kraju sam kupila identična takva...ne svjetlo bež vec onako svijetlo smeđa,neutralna,znači SVE ali SVEEEEE identično kao na Gracu...od kola..šipki...čvrstoće...Ali sam ova platila 199 km-(800 kn!!!!! Očima nisam mogla virovat!!
Krevetić sam našla za 720 kn plus madrac 200 kn..pravi debeli krasan madrac koji je isti u St 500 kn. Krevetic ima neke fora oprugice koje jednim pokretom maknes i onda je i koljevka i krevetić nesto divno :) ko da pluta na vodi lagani pokreti.
Nakupovala sam se robice....perverzija koje kolicine..dakle do 2 godine zivota mi ne treba nista vise..a cjene su presmješne. Bodiji su od 12 kn do najskupljeg 20 kuna...kvaliteta super...i da ne nabrajam dalje..pelene...gaze...deke...pokrivače..okvire za kolica..baldehine...ručnike za bebu...benkice...čarapice... hulahopkice....vrece za spavanje....manje i vece....lancune za krevetić...par garnitura posteljinica....gumirane lancune za krevetice...gumirane prostirke za previjanje beba....haljinice....kombinezone....ma ono....nema sanse sve nabrojat...imam dva velika kufera robice same...A sve skupa znaci robica kolica krevetic i jos par higijenskih sitnica me je doslo 902 km ili ti ga 3608 kuna :)
zadovoljna sam i pre pre prezadovoljna :) Kad budem imala volje mozda lupnem koji slikicu....
kneginja, čestitam na curici
ajme stvarno si prošla presuper.. to bi ti sve kod nas došlo barem 10 tisuća kuna :D
Da mi je barem Bosna bliže
Sortiraj odgovore
Najstariji