Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    03. Lipanj 2015. 10:32

Jutro curke... Didi sretan put... 

Vidim da pricate o kilama... Ja sam za sada na +5... I ne sekiram se, dobro ih podnosim... Ali evo da vas utjesim mozda malo... -Moja sestra je u trudnoci dobila 30 kg.. I oduvijek je bila mrvicu jaca.. Al bome mali sad ima 10 mjeseci a ona je sve kile viska skinula i to bez ikakve djete..samo setnja svaki dan... 

Negu jesu vam pocele strije po trbuhu? Meni nisu jos strije ali sam bas sinoc primjetila da su mi dvije kao male kapilarice puknule na trbuhu..i ostale onako jako crvene.. Uf... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Kiara5
    03. Lipanj 2015. 10:44

Ja sam se jutros probudila i vidila da mi je počeo curiti kolostrum iz sike.... 😨

lollipop
    03. Lipanj 2015. 10:48

ja nemam ništa strija novih...moje su od prije i mažem se bademovim uljem i sve ok

Sova5
    03. Lipanj 2015. 10:53

Bokić svima  Evo i mene malo k vama  Ja neki dan obukla one široke hlače, ali malo mi se kao guma urezala u kožu na trbuhu pa je izgledalo baš kao strije. Kad sam to skužila usrala se od straha, pa rekoh kud već sada a nije trbuh ni narastao kak treba  Al dobro, nestalo je odmah. Meni su kapilarice po cicama ispucale. Isto su neke crvene. Stomak još ništa. Ja sam dobila 3.5kg ali imam osjećaj da su svugdje, baš svugdje 

kneginja
    03. Lipanj 2015. 11:10

jutro curke.....vidim problema na tone hahahha :D

DIDI sretan put i dolazak doma :D proće sve u redu jer je to tako jedan mmmmm osjećaj..znam iz prve ruke kako se vraćat doma :D

Čitam da vam se dogadja upravo ovo sta mi je dr jučer reka...da se izmedju 4 i 6 mjeseca t tesko razaznaje spol..radi jednake veličine i oblika spolovila :D Bit ce tu jos iznenađenja hahahhaha :D 
    JA sam danas na 3D...jedva cekam ..u 4 popodne sam :D ludim od znatiželje :D

KIARA vec ti ide kolostrum? Ja se toga mali bojim :D isto ka i dojenja ...a vlajda cu se naviknit

odo se pakirat....odo 4-5 dana.malo šoping BIH ..malo kod mame na more....nadam se da ce sad dva dana nemilice pržit da se mogu za vikend uvalit u more :D

Budite mi zdrave ljepe i debele...čujemo se iza vikenda :D

Branchi
    03. Lipanj 2015. 11:51

sretan put didi i kneginja :)

meni se jos nisu pojavile strije niti pucaju kapilarice...no to ne znaci da nece :)
    trackam se svaki dan, koji put s uljem, koji put s nekim maslacem iz dm-a koji je bas za kao mame i odlicno mirisi, koji put s nivea mlijekom....ali bas svaki dan, valjda to i radi nesto sve zajedno.
    i poprilicno razmisljam o depilaciji jer si vise uopce ne vidim taj kriticni dio :)
    mislim da cu i noktice pocet lakirat.
    jucer nam je na tecaju doktor rekao da se mogu imati i umjetni nokti, ali da za porod se skinu sa 2-3 prsta desne ruke. ostalo moze...pa evo, ako nekoga i to zanima.

Fluffy2
    03. Lipanj 2015. 12:30

Branchy super sto si spomenila za noktice, ja sam ima par dana stavila gel na noge jer me bas zaboli stomak dok sama to sredim. Sad je super, mirna sam! :)
    Kneginja uzivaj u sopingu a didi sretan put!
    Ryanne osjecam se kao i ti sto se kila tice. Nikad nisam imala viska i bas se tesko nosim s time, osjecam se usporeno skroz. Sad imam 59 na 165 cm. Stomak je ubrza rast i u nekoliko dana je toliko narasta da vise ne mogu obuc gace koje sam kupila prije 2 tjedna!
    Po guzi i nogama su mi popucale kapilare (mislim da je to genetski jer mi je i mami tako) i bas mi je to ruzno a sta ce bit za koji tjedan uf.. I zabrinjava me sad sto sam uopce odredila vjencanje u 8 mjesecu jer mislim da necu bit u stanju izdrzat.
    To je vjerojatno zato sto inace zujim bez prestanka pa je ovo sad stanje sok za organizam i psihu.
    Od kucanskih poslova sve radim osim sto vise ne mogu usisavat, u tom polozaju bas boli stomak.
    U Splitu je vruce nenormalno i idem popodne opet na more. I osjecam se uzasno razmazeno i pekmezasto i divim se vama koje i dalje radite i oblacite se za posao. Stvarno ali stvarno vam svaka cast!
    P.s. i mene je ginekolog pitao sto smo ono rekli, musko jel? Vec sam mislila da ce rec e pa nije nego curica, al je ipak je musko :) I rekao je da je malo usporio rast da sada odgovara tjednima trudnoce, jer je kao bio prevelik!

Fluffy

• danchi5
    03. Lipanj 2015. 12:31

bok cure,
    ja sam kupila u dm ulje mazanje- lovebaby mislim da se zove...  i nije loše al nikako se upiti, pa sad imam taktiku da se namažem prije tuširanja :)  ostane masno al ipak manje :)
    inače mi se ne da baš mazat ali mi je koža užasno suha pa se prisiljavam.

Branchi, ok za nokte...  al mene brine kako ću ja vidjet išta jer neću smijeti  imat leće ( zbog naprezanja itd.)

• danchi5
    03. Lipanj 2015. 12:35

inače, mučilo me i dal smijem farbati kosu jer mi sijede izbijaju na veliko (a tek mi 32.hahaaha).....  pa sam pitam ginekologicu i ona mi je rekla da ne vidi razloga zašto se ne bi farbala, osim ako se ne mislim farbat tamo dolje  .... 

Branchi
    03. Lipanj 2015. 12:37

mislis tijekom poroda? 
    ma bolje maknut sve te dodatke, a naocale nek ti dragi doda cim zavrsis porod :) pa se kasnije prebacis na lece

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.