Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    05. Lipanj 2015. 11:31

Ja svojoj bebolini znam puštat klasičnu glazbu, našla sam skladbe kao koje bebe u trbuhu jako vole!! 
    Al naravno stavim slušalice i na drob da ne moram i ja slusat Mozarta... 😂😂😂😂😂😂

Sova5
    05. Lipanj 2015. 11:33

Ajme tako i ja s tim kegelovim vježbama. Sjetim se toga i onako "Jao pa da, ja bi to trebala početi raditi" i INSTANT to zaboravim, hahahah  I tako stalno. Evo sad sam napravila par puta. A neš' ti šta to pomaže. Jednom u 100 godina. 

Ja stavim mob nekamo pokraj, u njega sluške i ona puštam muziku. Isto mi nije drago baš da mi je mob blizu, pa ga maknem dokle god ide 

Branchi
    05. Lipanj 2015. 11:43

jutroooo...ili dan :D

ja od jutra bila na vuk vrhovcu, ona njihova glukoza je odvratna. zao mi je sto je sve vadila iz vene, u domu zdravlja je prvo mjerenje bilo iz prsta i iz vene pa sam vidjela koliko mi je....sad nemam pojma pa me sve strah.
    treba sad cekat do utorka, drz'te fige.

isto na veliko osjetim malca, jucer je bas cagao, a danas pogotovo nakon secera nataste hehhe.

obicno kad je neki praznik, svi spoje vikend i nema guzve na poslu, a jutros sam na mailu od pol7 ujutro kak sam sjela u cekaonu, za poludit.
    i naravno da mi je uzasno vruce, pogotovo sad na poslu.

malo sam krenula pustati mozarta, ali ne svaki dan. pokusavam tu i tamo nesto pjevati (iako nemam bas sluha), ali nek se bebac navikne na to, da se ne sokira kasnije :)

Branchi
    05. Lipanj 2015. 12:36

pa cini se da je - u domu zdravlja prvo prst i vena, pa nakon 2 sata vena, a ovdje samo vena 3x :) i u domu zdravlja je duplo veca casa, ali je samo secer ili nesto u vodi, pa mmi se cini neutralnije, ovo mi je bilo odvratno...a mozda su i meni okusni pupoljci sad podivljali pa brijem.

uglavnom, nadam se da ce biti ok i da to vise ne moram do kraja trudnoce :D

Sova5
    05. Lipanj 2015. 12:45

Mene moj doktor nije uopće slao na taj ogtt. Postoji li indikacija za to ili to ide kako koji ginekolog odluči?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.