Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    03. Lipanj 2015. 12:53

Mislim da je netko ovdje pisao da se ne bi trebali imati nokti, jer ako nešto krene po zlu po njima se vidi. Ne znam za to... Jednom kada sam trebala ići na operaciju doktor mi je rekao da ne smijem imati nokte, barem ne na desnom kažiprstu zbog operacije. Onda prištekaju onaj mali vrag na prst. Zato valjda je i ovo. Ako ne daj Bože netko završi na hitnom carskom. 
    Ja se isto trackam, ali brijem da je to svejedno. Znam ih masu koje nisu ništa dobile i masu koje su dobile. To je tak...

Branchi
    03. Lipanj 2015. 12:58

ma znam, zato je on i rekao da se maknu nokti na 2-3 prsta desne ruke (barem) :)

Pomalo
    03. Lipanj 2015. 13:34

bok cure, evo da vam se i ja javim, ja sam dobila pola kile u 20 tj., no ja sam bila izgubila 3,4 u prvim mjesecima zbog mučnina, pa sad nadoknadujem, a i bila sam dosta aktivna i na poslu i biciklu zato i jesam sad na mirovanju. Vama koje idete raditi po ovoj vrućini se divim, evo ja se sva preznojila dok sam ogulila krompir za knedle, nije da radim za 20 ljudi al nema veze :) 
    Zanima ne di vas bebaci lupaju, moj se ne miće od bubrega i koristi ih kao odskočnu dasku pa mi se samo kvrga stvori na trbuhu, i dal vam se zna trbuh stvrdnuti onako na par sekundi i onda opet isto, al bas bude tvrd ko kamen...

Aninica
    03. Lipanj 2015. 14:01

Evo znam iz prve ruke ovo za noktice jer imam urođenu srčanu manu pa često idem kod kardiologa. Lak ili gel mora se svakako skinuti sa kažiprsta i bilo bi dobro sa još kojeg prstića jer se za vrijeme operacija pa čak i poroda na kažiprst stavi taj mali uređaj koji mjeri saturaciju! Odnosno količinu kisika u krvi što je jako bitno i za majku i dijete. No dr. Vole da se u sali ako je u pitanju carski rez skida SVE jer se pi boji nokta odmah vidi da nešto nije ok sa cirkulacijom, srcem Itd. (Recimo ako nokti poplave) isto se vidi i po boji usana pa je i ruž zabranjen u sali.

nenana
    03. Lipanj 2015. 19:54

Pozdrav trudnice,

Evo ja sam danas preživjela ogtt, nije bilo tako strašno, sad samo neka je nalaz dobar! Odmah sam se danas počastila sladoledom 😊

Kile se nakupljaju i vise se neću opterećivati, evo me sutra ulazim u 27.tjedan i +9,5kg je tu.. S obzirom da mi nije bilo zlo jedino kad sam jela kruh nije ni čudno! Tek sad jkaf sam 3 tjedna doma i ne radim jedem super, na poslu se jednostavno nisam mogla maknuti od gableca i pekare..kaj sad, do kraja kaj bude, jedem zdravo ali si i priuštim sto god mi dođe 😜

Za one koje se mazu uljem malo namočite ruke vodom pa pomazite buši pa onda gore ulje-bolje se upije!za sad strija nema, ali trbuh rasteee..

Zadnji put na pregledu mi nisu radili uvz uobičajeno kao prije pa se bas veselim sljedećem pregledu, da vidimo težinu, i kako napreduje malac!

Svima šaljem pozitivne vibre!

Ps.konacno je lubenica pala na 5kg kila, već je sanjam tjedan dana! Idem u dućan!pozzz

Kiara5
    03. Lipanj 2015. 20:10

Ja jedem lubenicu vec 2 tjedna!! 
    Obožavam jeee!! I čitala sam da je predobra u trudnoci!! Ima vise željeza nego špinat!! 

Ja cu držat umjetne nokte jos bice dva miseca pa cu ih skinit... 

Daaa, kneginja, kolostrum je vec tu... Nije ni meni bas ugodno al ono... Koja cu ja mljekarica bit 😂😂😂

lollipop
    03. Lipanj 2015. 20:23

nenana suosjećam s tobom  prestala sam se zamarati kilama i ravnam se da jedem zdravo...
    joj luuubeeeeniiiicaaaa...i trešnje...mmmmmm

kiara i kod mene kolostrum već prisutan...

Ljubav2
    03. Lipanj 2015. 20:42

Pozdrav cure, da vam se malo javim :)

I mene uskoro očekuje ogtt.. imam uputnicu i rekla mi je da ga napravim do idućeg pregleda koji mi je 19.6. tako da mislim da ću to idući tjedan :)

Što se kila tiče- ja sam odustala od vaganja i brojanja zalogaja.. sve sam šira i šira, a jedem ko termit.. sve šta mi padne pod ruku.. u svako doba dana :D na zadnjem pregledu 24.5. sam bila na +5.. mislim da će ovaj put bit puuuuno više i uopće se ne brinem :D

Meni još kolostrum ništa.. grudi su mi na početku trudnoće bile ogromne i užasno bolne, onda su se smanjile i sad opet bujaju lagano... valjda svima drugačije :)

lollipop (i ostale.. ako možda znate), ti je rekla možda šta doktorica što se skraćenog cerviksa i kupanja u moru tiče? ja sutra planiram na plažu rano ujutro dok nije jako sunce..ne mislim se toćat satima..nego zaronit i van :) valjda smijem :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.