Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    03. Lipanj 2015. 08:49

Jutro curke

Jučer sam bila u takvoj gužvi na poslu i još sam radila doma da nisam ni stigla pročitati vaše postove dosad.
    Čestitam svima na curicama i dečkima.

Meni je moja dr rekla da ne znam uživati u trudnoći i istina je. Dok ne dođem doma s posla ja totalno zaboravim da sam trudna. Malecka mi se na poslu jako rijetko javlja i tek kad se doma izvalim na lijevi bok, ona počne lupati. Kao da se ljuti na mamu što radi.

Još nisam uskočila u ljetnu obleku pa radim u kratjkim topovima, trapkama i balerinkama. Doma sam u ležernom outfitu i japankama. Ne da mi se lakirati još nokte na nogama, a i ujutro mi je hladnjikavo.
    Moram si kupiti takve široke hlače o kojima vi svi pričate. Samo ne znam kako će to meni stajati. Ja imam građu tijela kojoj super stoji skinny jeans i onda malo širi topovi. A ako ovako budem sva u širokome...

Dobila sam 2,5 kg u 24 tt, ali mi sise i trbuščić (odnosno trbušina) sada baš izgledaju ogromno. Izgleda da su sve te kile otišle u njih. I baš se osjećam debelo i napuhnuto.
    Nisam ni prije trudnoće bila ultra mršava (59-60 kg na 165 cm), i imala sam grudi i malo špekeca na trbuhu, a sad je sve to tri puta veće. Hahaha. Da mi se barem guzica popuni da me ne prevagne sve naprijed do kraja trudnoće.

Ryanne
    03. Lipanj 2015. 09:13

Ja ovih 2,5 nosim kao da je 25.  Nije da se opterećujem nego se tako osjećam. Hahaha.

Branchi
    03. Lipanj 2015. 09:51

jutrooo :D

evo mene frisko s ultrazvuka - opet rekli deckic, velicina i sve odgovara 24 tjednu, tezina oko 600 i nesto grama, mrcina mala :D i digla mi se posteljica ili sta vec pa vise ne nosim nisko sto je super.
    bas je danas ginic pricao kako se cesto doktori zabune pa kazu curica, ali da su kod deckica rijedje zabune...a sad, vidjet cemo :)

jucer smo plavojka i ja bile na tecaju u petrovoj, predavao neki smjesan specijalizant, uvalili mu tri predavanja da odradi.
    plavojka - danas nam pocinje u 18.15, ne znam dal si bila kad je to rekao, jer danas predaje samo dr. Blajic. tako da ne treba dolaziti prije.
    sve super na predavanju, ali kad nas je profurao kroz rodiliste i boksove, srce mi krenulo lupat 100 na sat, sve nekako postalo stvarno :)
    ali ave lijepo izgleda i nitko nije vristao heheh

Branchi
    03. Lipanj 2015. 09:53

e da, i ja doma imam kao 66 kila, a kod ginica 68!!! nisam zadovoljna s njihovom vagom :D
    krenula sam sa 60 kod sebe doma, a sa 62 kod njih...bitno da je prirast isti valjda.

isto mi se cini da sam dobila samo cice i trbuh, noge su mi ko i prije.

lollipop
    03. Lipanj 2015. 10:10

ja doma imam banana vagu pa se važem samo kod mame...a kod ginekologice uvijek imam više kg...možda jer ako idem ujutro još nisam kakala a popodne sam već jela nekoliko obroka 

meni se ovih 8 kg rasporedilo svugdje...i u cice i u trbuh a i u guzu na oduševljnje mog čoeka...
    kaže on meni i eto kako ti ne kužiš da kad ste trudne ste super jer samo bujate 
    pa sam nadodala...a i nema straha od trudnoće 

Branchi
    03. Lipanj 2015. 10:17

heheh, da, muski to drugacije gledaju :D
    ma ni ja se ne brinem previse jer vidim da nisam sad ono mrcina hhehe, a i bitno da se bebica dobro razvija i raste. samo mislim da definitivno moram malo vise paziti i izbjegavati junk food. prisutiti si ga tu i tamo samo :)
    znam curke koje su dobile i 23 kile u cijeloj trudnoci i dobro su to nosile i relativno brzo rijesile :)

lollipop
    03. Lipanj 2015. 10:22

ja sam neki dan pojela prvi hamburger nakon duuugoooo vremena i to samo zato jer bi u suprotnom krepala od gladi 
    kaže jučer dr.da je normalan prirast do kraja trudnoće 12 kg ali da je imao i ženu koja je poduplalal kilažu...zatrudnila sa 55 a išla roditi sa 110  i još je bila ful niska i sitne građe...ne znam kako je to uspjela...meni je slabo ako previše jedem...jedem svaka 2-3 sata al ono fetu kruha i namaza, pa bananu i breskvu pa čašu jogurta...krepala bi inaće od bolova u želudcu a i žgaravice

Branchi
    03. Lipanj 2015. 10:25

ajme, pa to mi zvuci prestrasno :D kak to uopce nosit??!!
    ja isto jedem manje obroke, ali vise puta, nadam se da ce se to pokazati dobrim i sad kod ogtt-a heheh

dobro, 12 mi se cini ok, vrlo dostizno :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.