Jeeeee, jos jedna curicaaaa!!! Cestitaaam!!
Cvarak, evo i ja bas vidjela mail da su me primili!! Vidimo se u petak
cureeee
Mene moj bebač lupka već tjedan dana redovno, ne moram razmišljat o tome jer ga baš osjetim tako da sam barem po tom pitanju bez brige. Ali ja imam ogrooomaaan trbuh pa možda i zato tako dobro osjetim
U ponedjeljak idem na OGTT, užas A u utorak sam na pregledu kod giničke. I onda u petak idem na more i neće me biti duuuugooo i toliko jedva čekam da vam ne mogu opisati
jutro cure
jao kosee baš super...i nama se naš miš javlja non stop i napokon sam na miru (sad mi je jedina briga da se ne počnem otvarati)
cure koje idete na predavanje od rode o dojenju...super, odlično je i jako, jako korisno...šta god da vas zanima pitajte ih pa makar vam se činilo glupo
ja sam sad skužila da sam počela malo curkati cice mi puštaju
Jutro svima. Čestitam na još cura.
Moja malecka se dosta ulijenila ovih dana pa ne lupa tako intenzivno. Ali ja sam na poslu od stresom pa možda zato. Čim dođem doma pokušam se čim više opuštati i svaki puta si velim da ćemo si puštati glazbu, maziti se po buši, ali sam toliko umorna da samo legnem i u polusnu buljim u tv.
Ljubomorna sam na sve vas koje idete na more. Ja ga mogu samo sanjati.
Kad sam spomenula more (barem vikend) mm, samo se nafrnjio i izjavio da nam je važnije opremiti dječju sobu i kupiti opremu za bebu nego trošiti lovu koju ionako nemamo na more. I u pravu je. Ali ipak.. ubila bih za dva dana, samo nas dvoje. Jer nam se više neće pružiti prilika.
No izgleda da ću najbliže moru doći ako stavim noge u lavor s vodom i morskom soli.
Kosee, idući tjedan imam i ja OGTT i pregled kod ginićke. Ovaj puta će mi raditi i ginekološki pregled da vidi cerviks. Nadam se da će biti sve ok.
Jutro trudnicee..
Kiara čestitke na curici
Ja još dva dana "radim" od kuće i onda pišem GO, ispada da ću biti na "komplikacijama" neka 2 tjedna..Ryanee drži se, jel još dugo planiraš raditi?
Naš malac se javlja i jučer sam prvi put vidjela kako mi je trbuh doslovno poskočio! Prije sam samo unutra osjetila pokrete, lai sad se trbuh pomičeeee Baš sam bil uzbuđena i happy! Buša je iz tjedna u tjedan sve veća i veća i sad se više ne može ne primjetiti!
Kose i Ryanne i ja idem sljedeći tjedan na ogtt, ali neću odmah u pon, već idem u utorak..moramo pripaziti na slatko ovih par dana prije tu su u Zg na Vuk vrhovcu jako strogi..
pozz svima!
Planiram raditi još kojih mjesec dana. 08.08. mi počinje onih 45 dana prije poroda pa bih voljela izdražti do 08.07., ali vidjet ću još.
Ne želim se forsirati, ali dosad sam bila toliko aktivna da svi od mene očekuju da ostanem na poslu čim duže. Naravno,dobila bih ja punu podršku da sam već i prije otišla, ali sad sam si napravila reputaciju super trudnice koja sve radi, skače uokolo, sve riješava... A mene je sad sve to dostiglo.
Uglavnom, od 08.07. najkasnije ja se pakujem, opraštam i dižem doma noge u zrak. Najviše se veselim dužem spavanju. Ustajanje u 5:30 ujutro i dolazak doma u 16:00- 16:30 me ubija.
jutro svima, cestitjke na novim curkama, na kraju ce njih biti vise :D
ujutro sam bila na onom testu senzibilizacije jer sam A- i sad mi se poprilicno spava na poslu...
isto imam veseli tjedan iduci - ponedjeljak zubar, utorak ginic kontrola, nalazi krvi, pocinje tecaj u petrovoj.
srijeda UZV, cetvrtak OGTT (isto mislim ici na vuk vrhovec) i petak valjda urinokultura. biti ce super taj 24 tjedan :D
Ryanne, meni je isto 45 dana prije 08.08., vidjet cu iduci tjedan da li mogu ici tako ili moram onih 28 dana....ja bi rado isla 45 dana prije :))) i onda jos 25 dana godisnjeg, milina.
malac se cesto okrece i rita, manje osjetim dok sam na poslu, samo kad duze sjedim, ali kad sam zavaljena na kaucu ili krevetu onda se razuzda, preslatko nesto.
Ja računam da sam od 05.08. slobodna, zato se veselim ovom godišnjem da napunim baterije za još jednu rundu povratka na posao. Kako kaže Ryanne, najviše se veselim spavanju i odmoru jer mi se sve teže probuditi ujutro. A vrijeme na moru neka bude kakvo god, nisam čak ni nešto posebno nabrijana na kupanje, samo nek kiša ne pada da možemo šetati i nek me alergija ne muči.
Inače, izašao je raspored tečajeva za Zagreb za lipanj i rujan - http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453
Meni je prilično nezgodan jer me nema u lipnju, a većina tečajeva u rujnu je tek krajem mjeseca, do tada ću možda već i roditi. Planiram idući tjedan nazvati sv.Duh pa vidjeti imaju li oni svoj tečaj i kada pa ću onda nešto iskombinirati, nadam se.
Dan zemske
Cestitam svima na curkama
U zadnje vrijeme je opaka konkurencija tko ce biti mnogobrojniji curke ili decki
Ja svoju curku osjecam svaki dan i na ocigled se vidi kako se trbuh mice.
Ali cim tata ili braco stave ruku na busku, ona se umiri i ni makac
Danas sam se vagala i dobila sam ukupno +0,5 kg
Nije mi jasno jer jedem sve i ne pazim na kolicinu... buska vec velika...o sisama da i ne govorim (i prije trudnoce sam bila 85D)... ali svi doktori govore da je to normalno i da se pripremim da ce sad pocet stizat kilice
Sortiraj odgovore
Najstariji