Ja računam da sam od 05.08. slobodna, zato se veselim ovom godišnjem da napunim baterije za još jednu rundu povratka na posao. Kako kaže Ryanne, najviše se veselim spavanju i odmoru jer mi se sve teže probuditi ujutro. A vrijeme na moru neka bude kakvo god, nisam čak ni nešto posebno nabrijana na kupanje, samo nek kiša ne pada da možemo šetati i nek me alergija ne muči.
Inače, izašao je raspored tečajeva za Zagreb za lipanj i rujan - http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453
Meni je prilično nezgodan jer me nema u lipnju, a većina tečajeva u rujnu je tek krajem mjeseca, do tada ću možda već i roditi. Planiram idući tjedan nazvati sv.Duh pa vidjeti imaju li oni svoj tečaj i kada pa ću onda nešto iskombinirati, nadam se.

Dan zemske
Cestitam svima na curkama
U zadnje vrijeme je opaka konkurencija tko ce biti mnogobrojniji curke ili decki
Ja svoju curku osjecam svaki dan i na ocigled se vidi kako se trbuh mice.
Ali cim tata ili braco stave ruku na busku, ona se umiri i ni makac
Danas sam se vagala i dobila sam ukupno +0,5 kg
Nije mi jasno jer jedem sve i ne pazim na kolicinu... buska vec velika...o sisama da i ne govorim (i prije trudnoce sam bila 85D)... ali svi doktori govore da je to normalno i da se pripremim da ce sad pocet stizat kilice

Anci, možda su tvoje kile kod mene Javi kad ti odgovara pa ih dođi uzeti natrag

kosee hvala na ponudi ali ja jos i od prije trudnoce imam doooosta viska pa ih, nakon sto rodim, besplatno poklanjam (mozda odlucim da i platim onome tko ih hoce)

ajmeee +0,5.. hehe blago tebi, ja sam već na +9 (sam sam ušla u 26. tjedan)..ajmeeeee do kraja će biti svašta :))

Nije da se zalim sto sam toliko dobila ali mi nije jasno obzirom na to koliko jedem.
Danas sam vec pojela sendvic i sad mlatim po jaffa keksima

nenana, baš si me razveselila, već danima čekam nekoga tko je na otprilike sličnoj kilaži kao ja
Ja na +8 u 23-em tjednu, vidim da će nakon poroda biti jako zabavno vraćati se u normalu

Anci, svaka čast.
Ja više manje pazim na prehranu pa sam 3 kg u plusu. Kad mi se zalomi da malo uživam u hrani za dan- dva sam već 1 kg u plusu i osjećam takvu težinu kao da sam progutala kamen. Ne znam što bi bilo da nimalo ne pazim i da jedem što mi se prohtije i kad god mi se prohtije.

meni je smjesno da prva tri mjeseca nisam ni grama dobila i onda je samo krenulo :D sad sam usla u 6 mjesec sa +5 (23 tjedna + 2 dana)...a prica se da velika kilaza tek slijedi...
ma neka, nek bebice papaju i rastu...iako meni moja krade zeljezo i kalcij na velko, ne znam kak ste vi sa time?

Idući tjedan ću vaditi krv pa vidjeti situaciju sa željezom, ali nekako po mom osjećaju bih rekla da će biti ok.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji