Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    28. Svibanj 2015. 10:40

Ja računam da sam od 05.08. slobodna, zato se veselim ovom godišnjem da napunim baterije za još jednu rundu povratka na posao. Kako kaže Ryanne, najviše se veselim spavanju i odmoru jer mi se sve teže probuditi ujutro. A vrijeme na moru neka bude kakvo god, nisam čak ni nešto posebno nabrijana na kupanje, samo nek kiša ne pada da možemo šetati i nek me alergija ne muči.  

Inače, izašao je raspored tečajeva za Zagreb za lipanj i rujan - http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453 
    Meni je prilično nezgodan jer me nema u lipnju, a većina tečajeva u rujnu je tek krajem mjeseca, do tada ću možda već i roditi. Planiram idući tjedan nazvati sv.Duh pa vidjeti imaju li oni svoj tečaj i kada pa ću onda nešto iskombinirati, nadam se. 

Anci2225
    28. Svibanj 2015. 11:12

Dan zemske
    Cestitam svima na curkama
    U zadnje vrijeme je opaka konkurencija tko ce biti mnogobrojniji curke ili decki

Ja svoju curku osjecam svaki dan i na ocigled se vidi kako se trbuh mice.
    Ali cim tata ili braco stave ruku na busku, ona se umiri i ni makac

Danas sam se vagala i dobila sam ukupno +0,5 kg
    Nije mi jasno jer jedem sve i ne pazim na kolicinu... buska vec velika...o sisama da i ne govorim (i prije trudnoce sam bila 85D)... ali svi doktori govore da je to normalno i da se pripremim da ce sad pocet stizat kilice

kosee
    28. Svibanj 2015. 11:24

Anci, možda su tvoje kile kod mene  Javi kad ti odgovara pa ih dođi uzeti natrag 

Anci2225
    28. Svibanj 2015. 11:34

kosee hvala na ponudi ali ja jos i od prije trudnoce imam doooosta viska pa ih, nakon sto rodim, besplatno poklanjam (mozda odlucim da i platim onome tko ih hoce)

nenana
    28. Svibanj 2015. 11:39

ajmeee +0,5.. hehe blago tebi, ja sam već na +9 (sam sam ušla u 26. tjedan)..ajmeeeee do kraja će biti svašta :))

Anci2225
    28. Svibanj 2015. 11:41

Nije da se zalim sto sam toliko dobila ali mi nije jasno obzirom na to koliko jedem.
    Danas sam vec pojela sendvic i sad mlatim po jaffa keksima

kosee
    28. Svibanj 2015. 11:43

nenana, baš si me razveselila, već danima čekam nekoga tko je na otprilike sličnoj kilaži kao ja  

Ja na +8 u 23-em tjednu, vidim da će nakon poroda biti jako zabavno vraćati se u normalu 

Ryanne
    28. Svibanj 2015. 11:43

Anci, svaka čast. 

Ja više manje pazim na prehranu pa sam 3 kg u plusu. Kad mi se zalomi da malo uživam u hrani za dan- dva sam već 1 kg u plusu i osjećam takvu težinu kao da sam progutala kamen. Ne znam što bi bilo da nimalo ne pazim i da jedem što mi se prohtije i kad god mi se prohtije.

Branchi
    28. Svibanj 2015. 11:46

meni je smjesno da prva tri mjeseca nisam ni grama dobila i onda je samo krenulo :D sad sam usla u 6 mjesec sa +5 (23 tjedna + 2 dana)...a prica se da velika kilaza tek slijedi...

ma neka, nek bebice papaju i rastu...iako meni moja krade zeljezo i kalcij na velko, ne znam kak ste vi sa time?

kosee
    28. Svibanj 2015. 11:48

Idući tjedan ću vaditi krv pa vidjeti situaciju sa željezom, ali nekako po mom osjećaju bih rekla da će biti ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI