Ja sam govorila da necu nista pocet kupovat prije 8 mj ali cini mi se da cu vec sada morat pomalo pocet...inace mi u 8. mj sljedi bankrot!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Vidim da ste se raspisale...da, puno je troskova...lakse je vise puta po malo...ja sam dobila 1kg u prva tri mjeseca, dalje cemo vidjet...dobila nalaz za toksoplazmozu, i Igg i Igm su mi negativni, kks danas cu pokupiti...nego, posto izbjegavam suhomesnato...da li vi jedete kakvu sunku ili?
lady, ja najvise jedem one purece deluxe i tomu slicne, no nekad skrenem i na poli, cajnu i tako te ''zabranjene''...ali malo...tek tolko da zadovoljim zelju
Ja jedem samo kuhanu sunku i nista drugo.. I pazim i kojw sireve jedem (ne mekane i pljesnive, iako ih obozavam)..
Hvala...ne mogu si pomoci...i dalje strah i nervoza
...bit ce bolje valjda
lady opusti se :D
jedu trudne žene ama bas sve vrste salama. šunka je pogotovo zdrava ako je prava šunka. zasto je ne bi jele? A glede polija...moja frendica je dijabeticar i to je jedina salama koju smiej jesti...tako da mislim da ni mi nemamo sta tu izmisljat :)
jedite sve osim sirovih i neobradjenih stavri..jaja..ribe..suho meso (ja i njega bome jedem).
LAdy draga relaxaj se :D Gore stetu bebi tvoja nervoza i osjećaj konstantnog straha nego sto ces pojest nesto nezdravo ;)
Drage moje nosim curu!!!!
Tako sam sretna!!!!!!!
Bogu hvala sve je savrseno!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji