Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    27. Svibanj 2015. 18:47

Odeeee a da nisam ni trepnula..... Jeeee cestitammm na curici ipak nas imaaa ;))) curka mala jojjj!!!

Sanjarica
    27. Svibanj 2015. 19:33

Kiara cestitke na curici... 

Mislim da sam ja jedina koja jos nezna spol..hehe... I jos 5 tjedana moram cekat do sljedeceg UZV...uf...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ashley
    27. Svibanj 2015. 20:20

Kiara, čestitam na zdravoj i super curici. 
    Sanjarice, mislim da ti i kneginja još ne znate što nosite, ali nekako si mislim da ćete i vas dvije imati curice.  Očigledno je da su one sramežljivije tj. da se kod dečkića može prije uočiti (iako to može biti i zabuna).

kneginja
    27. Svibanj 2015. 21:17

sanjarice i ja jos nemam potvrdu sta je.....iako je rekao da bas baaaaas mora nesto rec rekao bi da je cura...

ja idem u utorak na UZ u bolnicu onaj redovni...a u srijedu na 3D u st pa se nadam da cu konačno bit zijer jer u četvrtak odo za BIh u onu ogromnu kupovinu svega za bebu

Naanaa2
    27. Svibanj 2015. 21:18

Cure, na Facebook stranici Bebivita možete zatražiti besplatno knjigu Papam fino i zdravo. Ja poslala maloprije, pa ćemo vidjeti hoće stići. Inače, jeste sve koje ste poslale za Bebimilovu Radosnicu i dobile ju?

Cvarak
    27. Svibanj 2015. 21:31

Jel mozes link kopirat?!

Sanjarica
    27. Svibanj 2015. 21:39

Ja sam poslala za tu Bebimilovu radosnicu i dobila sam je kroz nekih 10 dana..  I tu knjigu za prehranu i jos jednu radosnicu sam nakraju dobila opet sad na tecaju na poklon. 

Ajd Kneginja drzim ti fige da saznas..al bitno je da bude sve ok... E onda cu bit stvarno jedina koja jos nezna spol...hehehe... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.