Odeeee a da nisam ni trepnula..... Jeeee cestitammm na curici ipak nas imaaa ;))) curka mala jojjj!!!
Kiara cestitke na curici...
Mislim da sam ja jedina koja jos nezna spol..hehe... I jos 5 tjedana moram cekat do sljedeceg UZV...uf...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kiara, čestitam na zdravoj i super curici.
Sanjarice, mislim da ti i kneginja još ne znate što nosite, ali nekako si mislim da ćete i vas dvije imati curice. Očigledno je da su one sramežljivije tj. da se kod dečkića može prije uočiti (iako to može biti i zabuna).
sanjarice i ja jos nemam potvrdu sta je.....iako je rekao da bas baaaaas mora nesto rec rekao bi da je cura...
ja idem u utorak na UZ u bolnicu onaj redovni...a u srijedu na 3D u st pa se nadam da cu konačno bit zijer jer u četvrtak odo za BIh u onu ogromnu kupovinu svega za bebu
Cure, na Facebook stranici Bebivita možete zatražiti besplatno knjigu Papam fino i zdravo. Ja poslala maloprije, pa ćemo vidjeti hoće stići. Inače, jeste sve koje ste poslale za Bebimilovu Radosnicu i dobile ju?
Ja sam poslala za tu Bebimilovu radosnicu i dobila sam je kroz nekih 10 dana.. I tu knjigu za prehranu i jos jednu radosnicu sam nakraju dobila opet sad na tecaju na poklon.
Ajd Kneginja drzim ti fige da saznas..al bitno je da bude sve ok... E onda cu bit stvarno jedina koja jos nezna spol...hehehe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji