Anci, možda su tvoje kile kod mene Javi kad ti odgovara pa ih dođi uzeti natrag
kosee hvala na ponudi ali ja jos i od prije trudnoce imam doooosta viska pa ih, nakon sto rodim, besplatno poklanjam (mozda odlucim da i platim onome tko ih hoce)
ajmeee +0,5.. hehe blago tebi, ja sam već na +9 (sam sam ušla u 26. tjedan)..ajmeeeee do kraja će biti svašta :))
Nije da se zalim sto sam toliko dobila ali mi nije jasno obzirom na to koliko jedem.
Danas sam vec pojela sendvic i sad mlatim po jaffa keksima
nenana, baš si me razveselila, već danima čekam nekoga tko je na otprilike sličnoj kilaži kao ja
Ja na +8 u 23-em tjednu, vidim da će nakon poroda biti jako zabavno vraćati se u normalu
Anci, svaka čast.
Ja više manje pazim na prehranu pa sam 3 kg u plusu. Kad mi se zalomi da malo uživam u hrani za dan- dva sam već 1 kg u plusu i osjećam takvu težinu kao da sam progutala kamen. Ne znam što bi bilo da nimalo ne pazim i da jedem što mi se prohtije i kad god mi se prohtije.
meni je smjesno da prva tri mjeseca nisam ni grama dobila i onda je samo krenulo :D sad sam usla u 6 mjesec sa +5 (23 tjedna + 2 dana)...a prica se da velika kilaza tek slijedi...
ma neka, nek bebice papaju i rastu...iako meni moja krade zeljezo i kalcij na velko, ne znam kak ste vi sa time?
Idući tjedan ću vaditi krv pa vidjeti situaciju sa željezom, ali nekako po mom osjećaju bih rekla da će biti ok.
jao baš sam vesela da nas ima još dembelih +8,5 (27.tt) i uopće me nije briga jer jedem brdo voća i povrća al zadnjih 10 dana me puca neka ugljikohidrati faza...valjda bebi trebaju i UH
Čestitam svima na saznanju spola! Kako mi se čini sad su se curice zaredale pa ćemo imati još i podjednak broj curica i dečkića do jeseni
Netko je tražio link, pa ne znam jel tražio od mene link za Bebivitu i knjigu ili.... Inače, odgovorili su mi da mi knjiga stiže.
Ja sam s kilažom na +8, ali ne brinem jer mi je i doktorica rekla da nema razloga za brigu. Ali istina je da i ne pazim na prehranu, odnosno jedem ama baš sve što mi se prohtije, samo sam ubacila više voća i povrća.
Sve pišete o OGTT-u, a meni doktorica ništa nije rekla za taj test, osim da ću za dva tjedna opet vaditi krv da vidimo krvnu sliku. Pa sad ne znam brinuti što mene ne šalje na taj test ili ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji