ja sam isto najvise pazila i brinula prva tri mjeseca....nisam ni sad bezbrizna, ali priustim si vise stvari koje prije nisam :)
sad sam u 23 tjednu i na +5 kila sam...do sad mi niti jednom ginic nije prigovorio za kile :)
na kojoj ste vi gramazi, kilazi? meni se ovo cini ok jer sam dobila samo cice i trbuh, hlace mi i dalje vise na guzici malo, ruke iste, faca isto...
....a za dupli ogtt su bas strogi :D dobro, stvarno naglasavaju da se mora sjediti, ali bas da toliko gnjave, hm
Ja sad na istoj kilazi kao i prije trudnoce (jer sam skinula bila 4). A sad ko zna kako ce bit do kraja, priznajem da sam se malo uljuljala i mogla bi se vise pocet kretat za pocetak.
Nezdravo inace obozavam al mi sad muka od svega tako da ne jedem kruh, salame, pastete niti ista takvo. Isto imala samo stomak i mrvu vece sise.. jos uvijek pitaju jesi ti to trudna, nisu sigurni na prvu.
Fluffy
Branchy ni vise ni manje nego su 4 sestre izasle na hodnik i objasnjavale mi sve u detalje, pa nisam moron, kuzim! Samo me uopce nisu upozorile da se ne smijem ni metar pomaknut a ja nisam znala..
I moj ginic isto flegma kao u Ashley ali mislim da bi prigovarao za kile da idem vise od 1 mjesecno..
Fluffy
fluffy mene ne cudi da ga moraš napravit ponovo....samo me cudi da ti nisu prije objasnili da se stvarno osim odlaska u wc ne smije micat
Radi takvih stavri se ovi naši ne žele zezat sa ljudima i mislit oce li bit poslusni nego se zene primi noc prije i sve se odradjuje u krevetu..nema miganja :D
I ogtt i profil glukoze ono sta ja radim svaki jesec..ne zele prepustiti nista slucaju...morsa doc..strogo zabranjeno nosit piće i iće i odrade sve u vrlo kontroliranim uvjetima,pravo štreberski ahhahah
je malo mozda zvuči too much..ali neka...bar znam da im je stalo ;)
Curke, da vam se pohvalim, danas sam napokon doznala da čekam curicu!! Tako sam sretna.. Sva treperim.. jedva je čekam vidjeti!!
Bila sam u IKEI u nedjelju i kupila par stvarčica za bebu. Mislim da se isplati kupovati pomalo, nego čekati zadnji tren.. mislim da ću zadnji mjesec trudnoće biti raspoložena samo za krevet :-)
Ima li koja od vas problema sa povišenim tlakom? Idete li u trudničku ambulantu? U koju bolnicu?
Bila sam prošli tjedan na radionici za trudnice u Merkuru..same pohvale! Traje 2 dana po 2 sata. Prvi dan smo govorili o porodu, što ponijeti sa sobom u rolilište, i obilazile smo rađaonicu i sobe za mamu i bebu, a drugi dan se govorilo o dojenju. Stvarno sam dosta toga saznala, i lakše mi je kada poznajem mjesto gdje ću roditi i što me sve čeka...
Sanjić87
Eto nam i cura, super, cestitam mame!! :)
Toliko su me nazivcirale da idem sutra privatno to obavit a sad cu pojest salatu od pomica, kukuruza, jaja i zrnatog sira :)
Fluffy
Sanjic ceatitam na curkii jeee ima nas sve vise i vise ;))
Joj ja se jedan dan brinem za kg a dr pak me boli briga,haha valjda kako sam raspolozena! Jedem skoro sve al naravno dobro operem voce i povrce! Cak jedem papriku koju inace volim,al mi je tesko padala na zeludac,a sad mi uopce ne smeta i bas mi fino pase uz neki sendvic kad jedem pa eto da nije samo sendvic nego ima i povrca ;))
Jeeee, još jedna curka!! Čestitam!! :))) Inače, ja imam problema s visokim krvnim tlakom, i to još od prije trudnoće, zato me je moja ginićka odmah poslala u Petrovu i tamo mi vode trudnoću od prvog pregleda.. A i odmah su me bili sprašili na bolovanje, tako da sam doma od 6i po tjedana..
Ja sam s kilama sada na +3 i ok se osjećam, je da mi je trbuh svakim danom sve veči i veći i nema više teoretske šanse da sam obavim depilaciju bikinija :D Pa se liejpo najavila kozmetičarki u četvrtak ;)
A inače, ovaj petak idem na godišnjicu mature a u subotu na svadbu, i malo se brinem kako ću to sve izdržati, ipak sam navikla na lješkarenje i rano spavanje..
Godišnjica me i ne brine, tamo se ne planiram dugo zadržavat, samo zericu da vidim ljude, ali ne znam kako ću svadbu odguliti, i brine me malo i sva ta buka za bebu i slično.. Ali ženi mi se bratič i stvarno želim biti uz njega taj dan..
Da ne kažem da sam danas isprobavala u koju haljinu se mogu uvuć, e to je bilo za krepat od smijeha :)))
Jel neka od vas išla u svatove (ili neki takav party)? Kako ste to podnijele?
Sortiraj odgovore
Najstariji