jutro cure
ajme te vrućine ce me ubiti u pojam...jučer sam se samo od jednom zacrvenila i preznojila...nakon toga sam mogla samo pod tuš...sve je bilo znojno a MM me gleda zbunjeno
eto meni svi govore jadna ti po ljeti ces biti trudna a ja se baš veselim da ću s velikom bušom na more
kneginja i u mulleru su otpakirane te četke od kozije dlake...ja su uzela od tigexa isto kao sa 100% prirodnim vlaknima ali nije kozija

Cure, jeste vi doživjele nekakvo lučenje kolostruma o kojem pričaju? Ja se danas probudila sa dvije male ljepljive flekice na lijevoj strani majice.
Priznajem i realna sam- trudnice sline. Ali mislim da nije to to. Nemam toliko velik domet da mi do sisa dodje slina. Hahaha. Ali mi je opet čudno što je samo na lijevoj strani. A opet kako spavam na boku i gužvam sisie možda su mi obje to vrjeme bile na lijevoj strani.
Uglavnom, prije nego vam dam još više sexy informacija, jel koja od vas to doživjela?

Flora, na ulju iz gradskih ljekarni je oznacena gramaza, imaju veliko od 200g i malo od 50g. Ja bi cca rekla da je ovo veliko nekih 400ml i stvarno je povoljno, nesto manje od 50kn..
E da, i ulje treba mazati na vlaznu kozu, dakle ne skroz obrisanu nakon tusiranja, i puuuuuno brze se upije a koza ostane barsunasta.
Meni stvarno nije losa biobaza mama, ja imam inace problema sa suhom kozom tako da sam na pocetku trudnoce misla crknut od svraba, sad je vec bolje..
A vrucine, ne znam, mene jos nisu uhvatile, pa se nadam da ce me bar ta sreca zaobic ;)
Flora, na ulju iz gradskih ljekarni je oznacena gramaza, imaju veliko od 200g i malo od 50g. Ja bi cca rekla da je ovo veliko nekih 400ml i stvarno je povoljno, nesto manje od 50kn..
Čitala sam jučer o tome i naišla da podatak da ljekarne prodaju ugl. rafinirana ulja. Htjela bih nerafinirano, hladno prešano. Naišla sam na terra-organica pa možda naručim.

ryanne čitala sam o tom ali meni još ništa ne curka nigdje
meni je postalo grozno neudobno spavati na lijevom boku i uvijek završim na leđima nekako

Ja završim na desnom boku. Tako mi je najudobnije makar je kao na lijevom najbolje. Ali ako odmaram preko dana trudim se biti na lijevom boku da kompenziram to nesvjesno završavanje na desnom preko noći.

ja nakon jela legnem na lijevi...zaspim navečer na lijevom ali mi u nekom dijelu noći bude neudobno pa se prebacim na leđa

jutro svimaaaa....
vrucina i odlasci na wc su mi postali sasvim normalna stvar, ali jako mi odgovara to sto je sad zahladilo :)
isto vise nisam 100% na lijevom boku, valjda smo se malo zasitile, pa vecinom spavam na ledjima i vise na desnom boku..
ne znam kako vi ovih dana, ali ja se uzasno tesko budim za posao, bas neki cudan tjedan, samo bi spavala.
jutro svimaaaa….
vrucina i odlasci na wc su mi postali sasvim normalna stvar, ali jako mi odgovara to sto je sad zahladilo :)
isto vise nisam 100% na lijevom boku, valjda smo se malo zasitile, pa vecinom spavam na ledjima i vise na desnom boku..
ne znam kako vi ovih dana, ali ja se uzasno tesko budim za posao, bas neki cudan tjedan, samo bi spavala.
Potpisujem sve od prve do zadnje....
Hvala curke na savjetima....

Uh, da, ja se isto stalno probudim na ledjima :( cak me je preksinoc muz u neko doba noci lagano zakrenuo na lijevi bok :)
Ali da, trudim se onda preko dana odmarati na lijevom..

branchi koliko sam skužila svima je takav tjedan i trudnima i ne trudnima...možda zbog vremena...bo

pa da, ja sam skuzila da je tako i netrudnima, kako onda ne bi zahvatilo i nas heheh

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji