Ej ja sam bila na svadbi mislim u 16t i nosila sam pete i plesala al sve laganini jer sam se taman skinula sa hormona i zavrsila bolovanje pa sam pomalo! Vise sam jela ;)) nego plesala! Zavisi kako se osjecas,ja cim sam osjetila napor ili umor odma sjela!! I nisam mogla izdrzat vise od 3h pa smo isli doma i to mi je bilo previse ;)) ma samo laganini i pozitivno!!
Ahahah, kao kratko ostali, do tri ujutro ;) Ma super si ti to izdržala!
Ma ja se ne mislim forsirat, kako ce mi se dat tak ce i bit!
Jutro mame
Vidim da ste jučer pričale o kilaži, i ja se jutros vagala. Ako je vjerovati mojoj digitalki dobila sam 2,8 kg. Ali kod doktorice (isto neka velika digitalka) mi uvijek ispadne kojih 0,2 kg manje nego doma (jeee!!).
Samo što se ja sad sa škembicom osjećam tako naduto kao da sam dobila 100 kg. Stalno imam osjećaj da bih morala na wc, čak i ako sam bila.
Danas se planiram ubiti u tjestenini tako da će sutra biti još gore.
Ja idući tjedan idem na OGTT i mene najviše muči kako ću izdržati dva sata ujutro natašte bez kave i hrane. Inače, čim se probudim i operem zube odmah nešto jedem ili popijem kavu pa jedem.
Inače, primjetila sam kako se moja bebolina umiri kad sam ja nervozna. Jučer sam baš bila nešto živćana i nije mi se ni navečer ni danas ujutro uopće javila. Isto tako je bilo prije par tjedana. Maloprije sam osjetila slabašan udarac, ali to je to zasad. I baš se krivo osjećam. Danas ću biti dobre volje pa kud puklo..
Kile neću ni spominjati, izgleda da sam rekorderka u temi Danas idem kod ginića po uputnice i nadam se da me neće vagati. Idući tjedan sam kod svoje privatnice, ona je nešto flegmatičnija, zadnji put je rekla da se ne živciram oko kila jer da dobro izgledam i da se nisam nigdje popunila. Valjda će i sad biti tako jer me to baš utješilo. Uopće ne jedem puno, vježbam, ali imam zbilja ogroman trbuh i cice, nadam se samo da bebač dobro raste i da neće ispasti prevelik ili nešto pa da me gnjave.
Mah, još sam pod dojmom jutrošnjeg vaganja (+8kg).
Što se tiče svadbi, bila sam prije 2 tjedna i ostali smo do 4h, nisam baš puno plesala jer me umorilo stajanje kojeg je bilo dosta prije dolaska u salu. A bila sam u štiklama Sve u svemu, samo polako i osluškivat svoje tijelo, a bebici je dobro dok god je mami ugodno i lijepo.
Ja sam isto bila na piru prije misec dana i idem opet za 2ipo tjedna...
Plesala sam al sam se držala po strani cisto da me neko nebi gurnuo il udrio jer je jako bio ziv pir!!
I guštala u hrani 😂
Ja sam dobila 4kg, čak sam mislila da ce te kile ic i brže!!
Noćas mi je muz osjetio bebicu prvi put kako ga je lupnila!! Bas smo bili presretni zbog toga!!!
Danas smo na pregledu! Jedva čekamo!!! Brojimo sate!! Tj. ja brojim sate, on radi 😂😂😂😂
Jutro cure!
Kiara i ja sam danas na pregledu, nadam se da ću saznat tko se skriva u trbuhu, cura ili dečko
Što se tiče kilaže, sa 16 tjedana sam bila +2,5 kg, vidit ćemo popodne što sam uhvatila u zadnjih mjesec dana.
A na mom vjenčanju je bila jedna trudnica (mislim da je bila u 7 mjesecu), cura je densala cijelu noć, ono baš s guštom bez trunčice straha. Ne znam kako se sutradan osijećala
Mislim da je ok plesati na svadbama ako se prije i kasnije dobro odmori.
Ja npr. nakon radnog dana moram leći jer idući dan ne mogu ustati iz kreveta od bolova u leđima. Baš sam neki dan imala goste poslije posla, sjedila sam s njima, igrala se s njihovom djecom.. idući dan me sve pokosilo od bolova. Od leđa do trbuha. Doduše, to valjda ovisi i o ženi.
Ali ja uz sat vremena šetnje dnevno i sa 1-2 puta tjedno pilatesom za trudnice jedva funkcioniram što se leđa, mišića i ligamenata tiče. Ne znam što bih da nosim još i ekstra težinu ili da se nimalo ne razgibavam i šećem.
Sortiraj odgovore
Najstariji