Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    25. Svibanj 2015. 13:42

Cvarak cestitam na curki

lollipop
    25. Svibanj 2015. 14:25

cvarak čestitke na curetku

ljubav odmaram čim više iako je dr rekla da nastavim normalno sa životom i da mogu na pilates za trudnice i sve normalno ipak me strah jer sam imala već dva mirovanja iza sebe

kneginja ta masaža međice se radi od 34.tt e sad ne znam kako ću si doć do tamo a ipak mi je sugurnije da ja to radim nego MM iako se on sav već nabrijava da će mi on to raditi  ali ja moram osjetiti peckanje i onda ju malo tako nategnutu držati (isuse ovo zvuči užasno)...uzet ću si preko terra organica ulje pšeničnih klica i za početak samo mazati da koža omekša a onda od 34.masirati...nadam se da će uspjeti...planiram i puno, puno plivati i to samo na žabicu (a inače nikad tako ne plivam) pa nek se vježba  

e da bespelenaštvo je i meni malo puno...možda za malo starije dijete...platnene su mi ipak dovoljne 

e da ako imate prilike ići na Rodinu malu školu dojenja moja preporuka...jako korisno, poučno, volonterka sve pokaže i pravilan hvat dojke i položaje za dojenje ma sve

Branchi
    25. Svibanj 2015. 14:27

kada su te rodine skole dojenja? javite tko zna :)

plavojka
    25. Svibanj 2015. 14:33

Evo ima radionica ovaj tjedan! Ja se upravo prijavila, ali ne znam hoce li prihvatiti nas jesenske mame! A valjda ih imaju jednom mjescno, iako ne znam kako ce biti preko ljeta..
    http://www.roda.hr/article/read/rodine-radionice-za-trudnice-u-zagrebu

kneginja
    25. Svibanj 2015. 14:34

Moze bit loly da se radi od tog tjedna..meni nesto u glavi zadnji tjedan ahhahhaha

a ne znam iskreno...mozda sko sama uspijem doc do "dolje" da cu se i masirat...al vec sad mi je tesko zamislit hhahhaha :D

bit ce zadnji mjesec molto interesante ahahhaha...bit cemo ko lude kokoši :D

Branchi
    25. Svibanj 2015. 14:39

thnx plavojka. ako te prime, javi kako je bilo, ja cu pratiti kroz 6 mjesec kad imaju pa se probat ubaciti na tu.

lady6
    25. Svibanj 2015. 16:13

Cvarak - cestitke na curi!

Kak se drzi ostala ekipa? Mene neka glavobolja copila

Pitanje, koristite li i dalje malo vina u kuhanju? Mislila sam raditi rizoto s lignjama i imam obicaj staviti malo vina. Smeta li to nasim bebicama?

flora2
    25. Svibanj 2015. 16:23

cvarak čestitke na curici! :) 

Koristim i dalje vino u bolonjezu, a to je mala količina koja ispari.. mislim da je sve u redu dok je umjereno. :)

Cvarak
    25. Svibanj 2015. 18:25

Hvala curkeee svima saljem pusee!!!!!

Ja za pelene jos nemam pojma to cu vidit!!! Mazem se bademovim uljem u ljekarni kupila za 30tak kn, prije sam baby hippo ulje kupovala isto super!! Evo i ja poslala mail za tecaj dojenja sad cu vidjet oce li me primit ili ne?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.