Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    25. Svibanj 2015. 12:50

wooohooo Cvarak, super :D cestitaaaaaam!!!!!!

sto se tice pelena, ja sam isto za jednokratne, a sto se tice kozmetike, isto sam za sto prirodnije, ali neke stvari je tesko u potpunosti izbjec. probat cu se ne opterecivat previse sa raznim savjetima sa svih strana (tesko, ali treba probati).

Ryanne

Cvarak, čestitaaaaam!!! Malo nas je al nas ima.

Ashley

Cvarak, čestitam na curici od srca  :)

Sanjarica
    25. Svibanj 2015. 12:52

Cvarak cestitke na curici!!!!  

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    25. Svibanj 2015. 13:23

Wooohoooo cvarak, curice rules!!!

kneginja
    25. Svibanj 2015. 13:28

čvarak čestitam na curi!!!!!!! napokon jos jedna hahaha

nadam se da cu ti se pridružit sa istim vijestima za točno tjedan dana :D..a najdalje sljedecu srijedu kad idem na 3D

e jel koja bila u 23 tjednu na 3D---i ako je kako se vidilo?
    sve me strah da cu se razucarat

Cvarak
    25. Svibanj 2015. 13:31

Hvala curke moje, muz nije mogo ic samnom na pregled pa da se skupa veselimo bas su me vase ceatitke razveselile....jel dosla sam na poso rekla kao jojj super i niko nis te ne dozivljava svi u poslu a ja bi se veselila skakala plakala od srece!!!:))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.