ima fora stavri na toj stranici..ali kako doc do toga :(
tako sam ja nasla neke u bosni..al dok odem tamo..ili platim dostavu...sve izidje na isto ili slicno :D
ma neam veze
za prvog princa ili princezu ima da sve bude picikato ahhaha pa amkar bankrotirala ko grčka...Iskreno emne smo kolica čekaju tako da nemam pravo kukat ..sve do 1. godine zivosta ce mi stara kupit...bez da sam ju trazila...to je u nas kao neki običaj..a i jedva je dočekala ahhaahha.pa nek si žena da oduška
Svaka vama cast...al ja nemam jos ni jednu sitnicu za bebicu kupljenu..al ono bas nista..ne razmisljam jos o tom...jos mi se sve to cini tako daleeekoooo... znam da ce nam kolica kupiti moji roditelji,nasla sam neka full ok mi djeluju 3u1 za 3200 kn... I krevetic i madrac ce nam kupit roditelji od decka...to je jedino sta znam... Robicu cu nesto dobit mada neznam ni sta ni od koga tocno sve.. Al se ne brinem... (Pa kad u 8-9 mj budem ko kit trcala po trgovinama i zadnji tren kupovala stvari ce mi bit lijepo)
Salim se.. Namjeravam u 7-8 mj pomalo pocet tek saklupljat sve...neznam zasto al jednostavno mi je nekako glupo ic prije...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mi smo se olucili za peg peregò kolica 3u1, i necemo za pocetak kindac, nego cemo uzeti Chicco next2me. Pogledajte, fakat je super stvarcica. Dto se tice robice, rekla sam da nakon anomaly -a krecem svaki mjesec po nesto, tako da mi se ne skupi na kraju da nemam nista...
Imam dosta frendica koje ce mi dat robicu, tak da cu za pocetak najosnovnije...
Imate vi neku listu po kojoj cete kupovati sve to?
www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/chicco-next2me-sklopive-jaslice-za-bebu-siva-boja-graphite_432/
kaže 1750 meni to ful skupo za to šta je
uh stavrno je masna cjena
ja ne mislim za krevetic skupa s madracom dat 1200...al to sam ja...hahha...
ma mene ti uz krevet odbiajju radi toga sta se stalno moramo ustajat...miscat to..bar tako nekako zaisljam u glavi....akd sad zamisli 3 pputa u noci beba plače..moras se ustat...pa ju dignut..pa je nahranit..pa je podrignut..pa je eventualno rpesvuc...i svaki put ovo odvezivat i zavezivat...uh
jedino bi bilo super prakticno..da se spava na nekom krevetu za jednu osobu...ne znam....javit ces kad budes koristila kako ide :D
Kupila sam nešto robice, svih boja, nije me briga jer sam sigurna da ću ju uvijek moći nekome dati.
Imam i sjedalicu za auto, tkz jaje koje su nam dali prijatelji. Za to jaje može se kupiti konsrukcija, pa se dobiju kolica, a uz to ima i košara i sl. Nisam još odlučila što ću uzeti. Našla sam na Ebayu europskom vrlo zanimljiva kolica i jeftinu poštarinu. Moguće ću se za tu opciju odlučiti, ali još mi je to sve prerano.
Krevetiće sam gledala, ali još se nisam odlučila.
A tečaj, nemam pojima. Sutra ću razgovarati sa Ginom i pitati ga za mišljenje .
e glede gina i misljenja...da vas pitam..pogotovo neke koje su vec bile trudne i radjale...ja sam za dva tjedna tocno 20 tjedana tj pola trudnoce....a ja i dragi idemo na drugi dio medenog hahaha...je nakon godinu dana...al jbga...
pa sad slusam kako je to kasno za put....pitaj dr...ovo ono....
u biti idemo u sarajevo...a meni je to nekih 4 i po sata puta...s tim da imam opciju presjeć put..prespavat u vukendici pa ujutro nastavit...to bi bliko sat i po...pa dva i po sata puta. JA sve nekako mislim da to nije too much!?
doduse navozat cu se u tih 5 dana po bosni jer mislimo obic neke fora stvari..ali nista to nije sad pre dugo...
bas sam u dvoumljenju...u biti...nema sta ja sam odlucila da idem...sinoc rezervirali apartman...al nekako me muka svejedno..
zna li koja sta o kratkotrajnim zdravstvenim osiguranjima u inozemstvu ..da bar to napravim za tih tjedan dana?
sma ne znam :(
kneginja, ovo mi je prva trudnoća, tako da ne znam zanima li te moje mišljenje, ali ja sam baš jutros rekla svojoj doktorici kako bi za dva tjedna išla na put (tad ću biti 21 tt), vožnja od 5 sati, i dal smijem, i rekla mi je ako se ja dobro osjećam, a trudnoća mi je za sada sve u redu, da nema nikakvih problema. Tako da smo odlučili muž i ja da idemo, samo sam mu rekla da bude spreman na stajanja ako ja budem morala piškiti. Pogotovo ako mi malac zasjedne na mjehur (kao opet danas). Ja ću uglavnom vožnje imati po tih 5 sati tamo i natrag, a ostatak 6 dana ću uglavnom šetati. Mislim da ako se ti dobro osjećaš i sve je u redu da možeš ići bez straha, samo se nemoj preforsirati. Kad ti treba odmora sjedi ili lezi ako možeš pa nastaviš dalje.
A o zdravstvenom osiguranjom ne znam ništa, nažalost.
Sortiraj odgovore
Najstariji