Vidim nisam jedina koja je sva neka u depri..bas me nije volja nista i bas se bezveze osjecam... Ali ajde mozemo i kisu i ovo vrijeme povezat s time+ nasi hormoni..ma di ces bolje..nije ni cudno...hehehe...
Sta se tice bebica...ni ja svoju ne osjetim svaki dan bas onako kako sam mislila da budem...i jucer bila na pregledu..i pozalik se doktoru za to..i on me stavi na UZV i vidimo bebicu sva se uzmahala i bila ziva.. A ja nisam tada osjetila bas nista...dakle netrebamo se brinuti..male su one jos... Budemo vidjele za koji tjedan kad nas budu lupale stalno da cemo pozeljet malo mira...hahaha...
Inace Didi te proizvode od mustele cu ti sigurno za neko vrijeme ja narucit jer ovdje su da jakooo skupi ali su jako dobri...pa cemo se dog... Hvala ti..
Odo prosetat do trgovine po ovoj kisi..
U ponedjeljak idem u Zadar na par dana i stvarno se nadam nekom lijepom suncu i malo uzivanja...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kosee, baš tako. Meni je moj posao dosad bila moja bebica. Radim poslove u koje sam samo ja detaljno upućena i sad ih moram proslijediti i to mi jako teško pada. Pokušavam čim više sama napraviti i dovršiti. Znam da me neće zamijeniti nekim drugim, ali ipak.. tu je neki strah.
Ali kako ti kažeš, bitno da su naše bebe dobro. Trebamo naučiti ići dan po dan i rješavati stvari u hodu, a ne misliti tako daleko.

Ryanne, točno to Meni su sad dali da jednog dečka vodim kroz pisanje diplomskog iz područja kojim se ja bavim, a on će doći raditi taman u rujnu kad ja ne budem više na poslu. Pa me i tu hvata lagani strah da će preuzeti sve moje poslove i da će mene gurnuti u tko zna kakvu rupu kad se vratim
Nego, cure, jeste li što razmišljale o trudničkim tečajevima ili se prijavljivale? Ja sam mislila roditi na Svetom duhu (iz Zagreba sam) i vidim kod njih na stranici da imaju tečajeve i da tate moraju na tečaj da bi prisustvovali porodu. No ne znam kako je s tim tečajevima preko ljeta pa me strah da mi to sve na kraju ne promakne. Spremam se nazvati ovih dana i provjeriti.

U pulskom rodilistu ako zelis da prisustvuje partner mora imati potvrdu da je bio na tecaju samnom... Ja sam bas jucer zvala zenu koja odrzava tecaj i stavila nas je u grupu u 6 mj.. Tecaj traje svega 4 puta po otp 2 sata...tako da mi idemo.. Neznam kako je drugdje ali ovdje se tecaji ne odrzavaju od polovice sedmog mj do pocetka devetog mj.. Tako da ako zelis ic mozda da vec nazoves da si rez termine..
Didi meni frendica za vikend ide u Pariz pa daj mi sam reci di se mogu kupit mustellini proizvodi i jel rade ducani tamo sub,ned?! Tak da mi za prvi ruku ona kupi ako ce stic sta u 3dana ;). Hvala pozz

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo ako nekome pomaže, ovo je tečaj na Svetom Duhu - http://www.kbsd.hr/Ginekologija-interdisciplinarni-tecaj-za-trudnicu
Piše na stranici da očevi moraju ići na tečaj ako žele prisustvovati porodu. Vjerojatno ću onda nazvati ovaj tjedan pa provjeriti što i kako pa javim!

Najcesce tokom 7 i 8 mjeseca nitko bas nema trudnicke tecajeve tak da se dobro raspitajte.
Vjerujte mi da vam je to puno lakse obaviti dok ste "manje" trudne nego pred kraj
Za Petrovu bolnicu je bilo da moras imati bas njihov tecaj koji je prije 4 godine bio 400 kn. Ostale tecajeve ne priznaju

ja sam se prijavila za 6 mjesec u tu petrovu. je najskuplja, ali cula sam dosta pozitivnih komentara pa idemo tamo.
ovi besplatni mi ne dolaze u obzir jer vecinom traju od 15 do 18, a onda radim i nema sanse da me puste par dana tako.
u petrovoj isto nema 7 i 8 mjesec, a 9 mislim da mi se nece bas ic heheh

ja bi baš tila ić na nekakv tečaj al toga u nas nema..najbilze 70 km...al onda to muz ne moze...tako da...morat cemo proć nas dvoje tečaj doma :D nadam se da cu anc neku online poduku :D
Mustela sam čula da je kao najzdravija verzija bebi kozmetike..ali je toliko skupa,da nije dobra za moje zdravlje ahhahahha...tako da cemo mi koristit stari dobri provjereni penaten...doduse ja sam narucila njemački :D jer imam prilku...a njihovo mi je sve masu kvalitetnije iako je navodno ista stvar.
jel počinjete vi lagano skupljat stavrčice? Mene ve deseti put zove zenskica (neki rod) koja mi zeli dat svari od svoje bebe...rodila je prije 4 mjeseca malog dečkica...i ima sve nove novcate stavri..jer je msilila da vise nece radjat a amlac se "zaletio"..pa je em kupila em dobila cudesa stavri....I eto žena nudi..i ono želi se sto prije rješavat viska stavri..a ja joj ne znam rec sta nosim ahhahaha
sad smo se dogovorili..nek neutralne stavri odmah spremi i šalje :D pa ako bude decko..samo nek šibne ostatak stavri.
Inače sam podosta gadljiva i ne volim to mijenajnje robe...ali ovo je bas ludo čista žena...a stavrčice stare najvise 4 mjeseca :D tako da mi je ok
krevetic i kolica nema sanse...moram kupit..iako su anjskuplja stavka....to mi mira bit 1/1 novo.....jbga....bube u glavi ahhahah :D

Joj cure, ja samo u širinu idem. Imam svečaniji događaj za dva tjedna, i išla sam samo u isprobavanje haljinica i ostala sam u šoku kako izgledam. Da mi je netko rekao da ću se ikada žaliti kako sam debela rekla bi mu da je lud, jer sam uvijek bila ko šparoga, kako mi je mama govorila. Sad koju god haljinicu probam- užas. Iza trokrilni ormar, trbuha skoro pa ništa, a raširila sam se auuuuu. Ko bure sam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji