Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    26. Travanj 2015. 14:23

hahaha didi nek si mi rekla...baš sam se isprepadala...jučer sam sat vremena pričala sa trbuhom..pa ajde daj javi se mami jer inace navečer bude ful aktivan...
    a i zavisi kako se namjesti u buši neki put me jače lupa, neki put ful lagano...
    kneginja pošaljem ti ja mejl na pp 
    cvarak tnx  odmah mi lakše...

joj ja ne znam šta se meni dešava ali ono kako smo prošli mj morali apstinirati + dr mi dala vaginalete jer sam imala gljivice i sve 5 do pregleda čim me malo počačkala sa onim UTZ-om i prstima drugi dan dole kaos..pa me svrbilo bez iscjedka a sad se pojavilo nešto a više ne svrbi...
    inače bi to sredila tamponom sa kantarionovim uljem i čajevcem ali ne znam da li se sad to smije...
    morat ću dr.tjedan do nje ako ne prođe...a MM i ja se baš poveselili pidžama partyu 

Cvarak
    26. Travanj 2015. 14:52

Curke jel vi lakirate nokte?! Farbate se?!

lollipop
    26. Travanj 2015. 15:10

farbanje ne...ali to nisam baš ni inace...evo neki dan mi frizerka predložila pramenove ali nema šanse..
    nokte sam jednom nalakirala...
    ali sad na ljeto ću trajni na noge jer si sama neću ni vidjeti nožne prste pa neka stoji mjesec dana  a i moram na pedikure jer si sama sve teže režem nokte...ne paše mi da sam tako sagnuržta i pogrbljena...

Fluffy2
    26. Travanj 2015. 15:56

lolipop tako se i ja jucer prepala, cijeli dan ga nisam osjetila i bila sam vec na rubu suza, oko 23 sata sam odlucila odradit 3 km brzog hodanja i cim sam usla u kucu sam legla i kad sam ga osjetila ajme koje olaksanje! Odmah sam rekla a sad ce mama dat cokolino i isla si napravit da ga nagradim hahaahh 
    Prva 3 mj se nisam pituravala a sada da i nokte lakiram i ne razmisljam o tome uopce.
    Sto se tice poslova sve radim dok me netko ne upozori pa daj nemoj to radit i onda stanem jer stvarno nekad nemam osjecaj da sam trudna i da se ista moze dogodit.
    Pazite se zenice 

Fluffy

Aninica
    26. Travanj 2015. 19:07

Kneginja ja bih ti rado proslijedila mail u pp ali ne mogu kad nismo prijatelji, a ne znam baš još kako da pošaljem zahtjev za prijateljstvom... pomagaj. Ja bih rado knjigicu :-)
    Ja se nisam farbala nekako sam svašta čula pa bolje ne. Imam izrast od 10cm , izgledam očajno. Kažu da se sada može nakon trećeg mj pa ću se farbati. Nokte sam prvi puta nalakirala neki dan ali mislim da to nije tako štetno. Mi malo pretjerujemo.

Ljubav2
    26. Travanj 2015. 20:24

Ja sam se farbala pred tjedan, dva... a nokte isto nalakiram tu i tamo :) i šminkam se normalno kao i do sad.. minimalno :)

kneginja
    26. Travanj 2015. 20:57

lolipop šaljem knjigu :)

aninica eto poslala sam ti ja zahtjev za frenicu :) pa prihvati i posalji...

ako jos koja želi vrlo rado u bilo kojem trenutku ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.