Kneginja, ni ja još ne osjećam bebicu. Zato sam i s tolikim strahom išla na uzv. Ali ispalo sve super. Ona se lijepo miče, a ja još ništa ne osjećam. Ali bude to uskoro.
Cestitke Ryanne na jos jednoj curici... Malo popravljas prosjek ovdje medu toliko deckica..hehe... i bas mi je drago da je sve u najboljem redu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ryanne, čestitam na curici! Nadam se da nećeš opet čekati 8 tjedana do sljedećeg ultrazvuka
joj ryanne čestitam
ove jesenske cure će moć birat među frajerima
didi konzultiraj se sa ginekologom...ko pita ne skita btw u Ri ti pratnja može biti bilo tko (doula, mama, sestra, frendica...)
e sad što se cjepiva tice...ja svoje dijete nebi pikala ali sad se pojavljuju ti problemi tipa neće ih primati u vrtić ili školu pa ću morati...ne vjerujem da se tako čipiraju djeca i sl ali malo me strah ti kombiniranih koktela...pa to je veliki šok za to malo tijelo...
mislim da ću ići na opciju kupovine boljih i kvalitetnijih cjepiva ili onih koja nisu 5 u 1 i sl
Hvala cure.
Nisam imala nikakvih preferencija vezano uz spol (samo da bude živo i zdravo), ali sam strašno sretna što sad barem znam kako da se obraćam bebi, odnosno u kojem rodu.
Kad sam gledala uzv kao da uoće nisam bila svjesna da je to biće u meni. Još nisam. Zato čekam prve udarce da napokon sve sjedne na mjesto.
kiara zamisli kako su žene na ovom forumu divne....
nakon sta si mi rekla za knjigu...proguglam..i navede me na klokaničin podforum o knjizi..i skuzim da cure dilaju knjigu mailom...i evo upravo je čitam :D
ma svaka čast ;) i tebi sta si rekla za knjigu i curama s podforuma sta su tako cool :D
Sortiraj odgovore
Najstariji