Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    24. Travanj 2015. 17:54

Kneginja, ni ja još ne osjećam bebicu. Zato sam i s tolikim strahom išla na uzv. Ali ispalo sve super. Ona se lijepo miče, a ja još ništa ne osjećam. Ali bude to uskoro.

Sanjarica
    24. Travanj 2015. 18:13

Cestitke Ryanne na jos jednoj curici... Malo popravljas prosjek ovdje medu toliko deckica..hehe... i bas mi je drago da je sve u najboljem redu... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    24. Travanj 2015. 18:36

Ryanne, čestitam na curici!  Nadam se da nećeš opet čekati 8 tjedana do sljedećeg ultrazvuka

lollipop
    24. Travanj 2015. 19:55

joj ryanne čestitam
    ove jesenske cure će moć birat među frajerima 

didi konzultiraj se sa ginekologom...ko pita ne skita  btw u Ri ti pratnja može biti bilo tko (doula, mama, sestra, frendica...)

e sad što se cjepiva tice...ja svoje dijete nebi pikala ali sad se pojavljuju ti problemi tipa neće ih primati u vrtić ili školu pa ću morati...ne vjerujem da se tako čipiraju djeca i sl ali malo me strah ti kombiniranih koktela...pa to je veliki šok za to malo tijelo...
    mislim da ću ići na opciju kupovine boljih i kvalitetnijih cjepiva ili onih koja nisu 5 u 1 i sl

Ryanne
    24. Travanj 2015. 20:10

Hvala cure.

Nisam imala nikakvih preferencija vezano uz spol (samo da bude živo i zdravo), ali sam strašno sretna što sad barem znam kako da se obraćam bebi, odnosno u kojem rodu.

Kad sam gledala uzv kao da uoće nisam bila svjesna da je to biće u meni. Još nisam. Zato čekam prve udarce da napokon sve sjedne na mjesto.

kneginja
    24. Travanj 2015. 21:03

kiara zamisli kako su žene na ovom forumu divne....
    nakon sta si mi rekla za knjigu...proguglam..i navede me na klokaničin podforum o knjizi..i skuzim da cure dilaju knjigu mailom...i evo upravo je čitam :D

ma svaka čast ;) i tebi sta si rekla za knjigu i curama s podforuma sta su tako cool :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.