Ja imam samo za reći to da će se naša beba cjepiti, tako smo odlučili. Zapravo, nije to ni neka odluka već nam je to nešto što se podrazumijeva i oko čega nemamo što puno razmišljati.
Znam kad su se ospice pojavile, negdje u 1. mj da sam zvala mamu jesam li ja cijepljena, ona kaže da sam sva cjepiva uredno primila i bilo mi je to veliko olakšanje da ne moram još i o tome misliti.

Tocno, prvo vadis krv i onda cekas UZV. Kad obavis UZV onda se ponovo vracas di si vadila krvcu da im odneses papire sa UZV-a.
Uspjela sam to obaviti za cca. 2 sata (poprilicno dobar prosjek vremena)
Tocno, prvo vadis krv i onda cekas UZV. Kad obavis UZV onda se ponovo vracas di si vadila krvcu da im odneses papire sa UZV-a.
Uspjela sam to obaviti za cca. 2 sata (poprilicno dobar prosjek vremena)
trebam se, dakle, oboružati strpljenjem, pokojim sendvičem i čokoladicom! a na kojem odjelu se to radi? sorry, imam sto pitanja, ali zvala sam Petrovu bolnicu da pitam za informacije, nitko mi se ne javlja, niti ne odgovara na mail!

Cure, zna li koja od vas smije li se jesti dinja u trudnoći? Sve što do sada još nisam jela provjeravam smijem li i dalje, ali ne mogu za dinju ništa konkretno naći.
Cure, zna li koja od vas smije li se jesti dinja u trudnoći? Sve što do sada još nisam jela provjeravam smijem li i dalje, ali ne mogu za dinju ništa konkretno naći.
ja sam čula da smije jer pomaže pri žgaravici u trudnoći, čak i mučninama! ali samo sam čula - ja je ne volim jesti, tako nju zaobilazim u širokom luku!
ne znam sluzbeno..al mislim da se smije sve voće i povrće...

Zaobici glavnu zgradu i mala zgradica iza nje ti je vadjenje krvi. Nakon toga lijevo, samo uz glavnu zgradu (po vanjskoj strani) nizbrdo i tamo ti je UZV (podrum glavne zgrade)
(znam da ne znam objasnjavati ali nadam se da si shvatila )
Ak se zgubis zbog mog divnog pojasnjenja, samo pitaj nekoga i objasnit ce ti.
Zaobici glavnu zgradu i mala zgradica iza nje ti je vadjenje krvi. Nakon toga lijevo, samo uz glavnu zgradu (po vanjskoj strani) nizbrdo i tamo ti je UZV (podrum glavne zgrade)
(znam da ne znam objasnjavati ali nadam se da si shvatila)
Ak se zgubis zbog mog divnog pojasnjenja, samo pitaj nekoga i objasnit ce ti.
hvala ti puuuuno! ići će mm sa mnom s obzirom da je meni orijentacija čista nula, ali znam okvirno sada! obećajem, nema više pitanja!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji