i ja sam umorna i obavezno moram odspavati popodne i navecer mi se rano spava ali odem negdje oko 11 spavati i onda pred jutro sanjam glupost...neke ranjene krvave ljude, porod i komplikacije pri istom, bolesti
I ja legnem oko 9-10 pa spavam do 6 ko top, osim kad moram na wc. Muž mi se čudi da me ništa ne može probuditi.
Mislim da mi pomogne čaj (matičnjak) navečer, a i to što sam skužila da mi je ugodno spavati na lijevom boku (inače sam spavala uvijek isključivo na trbuhu a to sad ne mogu), tako da navečer legnem na lijevi bok i tako se i probudim
Unatoč tome svemu, ujutro imam podočnjake do brade
Sad polako brojim do pregleda da vidim jel sve ok, jel beba tu, jel srce kuca ili je sve ovo samo san
joj ja isto ne mogu na trbuhu em me cice bole za poludit em sam sva napuhana...
kosee kada je pregled?
Jutro trudnice ,
Kosse naravno da to nije san, imamo male slatke bebice, kazu da smo mi veličine borovnice , i naravno da nam srceko kuca, i to otprilike 150otkucaja u minutici, i mi s nestrpljenjem iscekujemo prvi pregled ali sam sigurna da ce sve biti u najboljem redu, pa tako i kod tebe Kosse.
Sto se tice spavanja ja za sad još uvijek mogu na trbuhu iako tokom noći promijenim vise položaja, a ludi snovi se i kod mene javljaju....
Ja to mogu, ja to hoću....
Iduća srijeda ili za dva tjedna? Mi smo naručeni 16. Prijepodne
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro curke! Ne znam zašto, ali meni je sad super (9t), nisam toliko umorna, spavam odlično, apetit super, vrtoglavice rijetke, jedino grudi bolne i hlače tijesne..ne mogu više sjediti cijeli dan na poslu zakopčanih hlača pa sam redovito otkopčana ..i naravno ubrzo u shooping..past će par haljina i tunika za posao jer hlače ne funkcioniraju..Sad se znam brinuti zašto je tako sve super, bez nekih tipičnih trudničkih simptoma, ali tješim se da imam sreće..Jedva čekam 18.2. i ponovni pregled i potvrdu da je sve ok..
Jutro curke :)
Evo i ja sam danas ko nova :D
nenana, isto tako je i kod mene.. apsolutno nemam nikakvih simptoma.. normalna sam skroz samo će mi cicke eksplodirat.. jučer mi je bilo malo loše, al sam primjetila da je jučer svima bio tako loš dan :/ evo ni ja baš ne hvatam san kao i inače..noćas zaspala oko 3, a probudila se jutros oko 8 i pol.. i nekako nemam baš apetita.. prisilim se jest više puta, al to je doslovno siljenje jer me stvarno ne hvata glad..
kakve ste s kretanjem? ja bi šetala puno više da je vrijeme normalno.. ovdje kod nas orkanska bura i hladno za poludit pa sam najviše doma.. odem van sa psom al ne na duge šetnje kao i inače..
Cure, jel ima koja od vas noćne mučnine??? Ja se zadnjih noci budim oko 3, 4 i ako ne zaspim odmah za 15 minuta povracam na wc- u... nisam jos ni jednu trudnicu cula da povraca po noci, ali mozda i bolje tako nego preko dana :).
Sortiraj odgovore
Najstariji