Bas me žalosti sto nam se Tena ne javlja, nadam se da su dobro,
Ja to mogu, ja to hoću....
Dan cure, kako ste?
Ja danas baš i nisam najbolje.. oko podne mi se mantalo pa me neka slabina hvatala i kao toplo hladni znoj :/ legla sam malo, odmorila... i sad mi je isto loše i trbuh me boli..
onako kako me u početku bolio :(
i nemam snage za ništa :(
evo i mene....ni meni nije danas baš najbolje..maloprije sam se vratila iz šetnje sa dragim i pasićem i baš mi je nekako pasala šetnja po buri...pa sam popila frape od banane i sad mi je malo bolje.. crijeva me muče jer nisam baš redovita na wc-u. izgleda da ću ipak morati magnezij dodatno uzimat da ne bi došlo do najgoreg... moj dragi me mazi i pazi,cijedi naranče i tako pa mi je malo lakše
Ljubav neka te ne brine bol, tak je i meni bilo. na pocetku me bolilo nekih tjedan dana pa je prestalo pa me prije tjedan dana opet cijelu noc i dan bolilo i nakon toga nis...
Meni je danas bio jako tezak dan na poslu, satrala sam se od sastanaka i posla, stvarno mi je bilo tesko :( Onda me muz odveo poslije u shopping i kupio mi dvije haljine jer mi je nekako sve tijesno i nemam sta za obuci na posa, pa mi je odmah bilo lakse :)
mene ce izluditi ovaj neki gadni okus u ustima...metalni, bljakasti...ne znam jel to ima veze s ovim duphaston tabletama al bas mi je fuj i stalno nesto pijem ili zvacem samo da ne osjetim...
i pocela sam imati po noci problema sa spavanjem...stalno sanjam gluposti moram na wc i slicno
ja po cile noći šetam od kreveta do wc-a ne znam spavam li ista uopće...danas me hvatala glad nenormalna..a moram se pazit....isto tako spavam pa sanjam svasta....ajd lakse mi kad je i vama tako :)
I meni noci budu najgore, prosla pogotovo. Od bolova u trbuhu sam i muza udarala nesvjesno :). Danas cijeli dan bolovi s desne strane, ali nista strasno. Okus u ustima je grozan, ali pošto mi je apetit povecan stalno nesto zvacem. Danas sam nakon tjedan dana lezanja i malo prosetala i jaaaako si zelim novu haljinu pa si mislim da bih za vikend u brzinski shopping :)
Sortiraj odgovore
Najstariji