Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    03. Veljača 2015. 22:09

hehe.. daaaaaa.. i ja se tome veselim jako <3 <3 <3 <3 ma veselim se svemu...

ja mislim da ću ja bit ko bova al nema veze hahah

Silvia3
    03. Veljača 2015. 22:19

a i ja isto...inače ljeti nabubrim a ovo bi mogao biti vrhunac...pozitivno je što more pomaže kod otečenih nogu za razliku od sunca kojem se ionako nećemo izlagati kao inače...prvo ljeto u mom životu da hvatam hlad hahhaha...a obožavam sunce, naravno ne ono najjače kad si pečen ko kokica u svom ulju 

Ljubav2
    03. Veljača 2015. 23:02

Daaaa..baš to :) iako ja zadnje dvije sezone nemam vremena za sunčanje i izležavanje jer radim po cijele dane al zato sam prije znala bit crna ko cigo :D a bit ću..ne ove, al iduće sigurno :D

kosee
    04. Veljača 2015. 08:12

Još nema Tene

Mi smo rekli samo roditeljima, ostalima još nikome, a prvi pregled nam je idući tjedan. Mislim da ćemo za sve ostale čekati da prođu prva tri mjeseca, nije to još tako daleko.

Samo neka sad na pregledu bude sve ok, to mi je najvažnije 

NMareN
    04. Veljača 2015. 09:06

Nema Tene .
    Danas smo ušli u 6.t trudnoće, a prvi pregled imamo za 12dana, točnije 16.2. 
    Do sada nismo još nikome nista rekli,cak ni roditeljima, čekamo potvrdu liječnika pa ćemo onda reci lijepu i sretnu vijest .

Ja to mogu, ja to hoću....

Ryanne
    04. Veljača 2015. 09:13

Ja sam baš ušla u 7 tt i većina ljudi oko mene već zna. Prije 10-ak dana se već vidjelo treperenje srćeka i nismo htjeli skrivati veselje. Idući ponedjeljak idem na kompletnu obradu (vađenje krvi itd.) pa me strašno trta, ali nadam se da će sve biti u redu i da ću moći vidjeti svoju malu mrvu na uzv-u.

nenana
    04. Veljača 2015. 10:07

Hej curke, mi smo isto rekli roditeljima i bližim frendovima nismo se mogli suzdržati..po računici sam 10t+2d, a po ginekologu i uvz smo 9t2d..ali 18.2. ćemo znati bolje! Krv i urin smo provjerili, vagali su me - nažalost , već imam 2,5kg više jer jedem ko slon tako da očekujem da ću na ljeto biti prava mala bova-slonica ..Od simptoma samo bolne grudi, napuhanost, hrana mi je nekako bljutavija (inače sam totalni gurman), i tu i tamo vrtoglavica radi niskog tlaka..ponekad nula simptoma pa me to zna brinuti ali sam se odlučila što manje nervirati i čekati 12tt! 

Nove cure welcome , a Tena javi nam see !!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.