Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    03. Veljača 2015. 20:53

Pa da.. u svakom slučaju bolje je ostat doma i čuvat trudnoću nego se naprezat nepotrebno :)

Pošto smo svi u ranoj trudnoći, kome ste sve rekle da ste trudne?

lollipop
    03. Veljača 2015. 20:59

roditelji moji i njegovi, moja baka, njegova nona, bratu mom i njegovoj ženi, sestrični i znaju nam svi s posla...nekoliko najbližih prijatelja i prijateljica
    jos su mi ostali samo roditelji jednog predivnog dječaka kojem sam bila dadilja dvije godine 

kneginja
    03. Veljača 2015. 21:03

Evo i mene da vam se pridruzim...ja sam po ovulaciji 5+4  a po menstruaciji 6 tjedana trudna...bila jucer u dr da mi potvrdi trudnocu..za sada sve super...vidi se gestacijska i sve sta u to pripada ;) a sljedeci tj pravi pregled tek 20.2. Do tada cu zvrknut s pameću hahahah..al ajd bar mi je dala hrpu uputnica da obavim do tada :)
    Inače ne spadam u prosječne trudnice...Ovo mi je druga trudnoca..prva prekinuta spontanim prije pola godine. I po godinama odskačem..imam upravo napunjenih 39 :) ..a i po kilama odskačem ohoho haha takod a ce ovo biti jedno very interesantno iskustvo. 
    za sada sam super...samo sise bole ahha..ostalo nista :)
    EE da termin je 2-10..nadam se da bude sve ok 

ETo ga...nadam se da ostajemo sve tu do kraja :D :D

Silvia3
    03. Veljača 2015. 21:04

Znaju nam roditelji,najbliža rodbina i najbliži prijatelji..sto se mene tiče mogu znati svi hihihihi iako se kao ne govori prva 3 mj kad je najkritičnije.. ja sam jedna od onih kojima na čelu piše kad se nešto događa. Naj frendica me na kavi pita i ima li sta novoga kod tebe?a meni se oči počnu smijati...skuzi mi se iz aviona da NEŠTO  ima...

Ljubav2
    03. Veljača 2015. 21:06

Kneginja, dobro nam došlaa :)
    Sve će to bit super i družit ćemo se mi svi skupa još dugo dugo

Silvia3
    03. Veljača 2015. 21:08

Kneginja dobrodošla i čestitam na trudnoći..nadam se da će ti sve proći kako treba i da neće biti nikakvih problemčića :) neka tvoja jesenska beba vaga hihihihi bude živa i zdrava i neka gurka mamicu do kraja

Silvia3
    03. Veljača 2015. 21:09

Cure nikako da se tena javi...jaoooo ko zna sta se događa. Toplo se nadam da joj je beta narasla i da je sa trudnoćom sve ok

Ljubav2
    03. Veljača 2015. 21:11

Silvia, hahah.. tako i meni :D Baš ne znam skrivat.. al nekako se uspjevam kontrolirat.. ovih dana idem na kavu s dvije frendice pa ću im reć.. a 20.2. će brzo doć

Ljubav2
    03. Veljača 2015. 21:16

Nema Tene :( Možda se nije stigla javit...

kneginja
    03. Veljača 2015. 21:18

ja do jučer nisam nikom....al sinoc sam rekla svima hahahahhaha..iako nemam dobro iskustvo nedavno sa trudnocom...ma..ono..baš me brige....oću da se ljudi raduju za mene i šire dobre vibracije..a shit se može desit (NE DAJ BOŽE) u bilo kojem mjesecu...tako da sam ja jedva docekla rec najblizima :)
    i nekako sam odmah i ja bolje volje....skoro sam umrla dok nisam rekla ..nisam ja za tajne hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.