Pa da.. u svakom slučaju bolje je ostat doma i čuvat trudnoću nego se naprezat nepotrebno :)
Pošto smo svi u ranoj trudnoći, kome ste sve rekle da ste trudne?
roditelji moji i njegovi, moja baka, njegova nona, bratu mom i njegovoj ženi, sestrični i znaju nam svi s posla...nekoliko najbližih prijatelja i prijateljica
jos su mi ostali samo roditelji jednog predivnog dječaka kojem sam bila dadilja dvije godine

Evo i mene da vam se pridruzim...ja sam po ovulaciji 5+4 a po menstruaciji 6 tjedana trudna...bila jucer u dr da mi potvrdi trudnocu..za sada sve super...vidi se gestacijska i sve sta u to pripada ;) a sljedeci tj pravi pregled tek 20.2. Do tada cu zvrknut s pameću hahahah..al ajd bar mi je dala hrpu uputnica da obavim do tada :)
Inače ne spadam u prosječne trudnice...Ovo mi je druga trudnoca..prva prekinuta spontanim prije pola godine. I po godinama odskačem..imam upravo napunjenih 39 :) ..a i po kilama odskačem ohoho haha takod a ce ovo biti jedno very interesantno iskustvo.
za sada sam super...samo sise bole ahha..ostalo nista :)
EE da termin je 2-10..nadam se da bude sve ok
ETo ga...nadam se da ostajemo sve tu do kraja :D :D

Znaju nam roditelji,najbliža rodbina i najbliži prijatelji..sto se mene tiče mogu znati svi hihihihi iako se kao ne govori prva 3 mj kad je najkritičnije.. ja sam jedna od onih kojima na čelu piše kad se nešto događa. Naj frendica me na kavi pita i ima li sta novoga kod tebe?a meni se oči počnu smijati...skuzi mi se iz aviona da NEŠTO ima...

Kneginja, dobro nam došlaa :)
Sve će to bit super i družit ćemo se mi svi skupa još dugo dugo
Kneginja dobrodošla i čestitam na trudnoći..nadam se da će ti sve proći kako treba i da neće biti nikakvih problemčića :) neka tvoja jesenska beba vaga hihihihi bude živa i zdrava i neka gurka mamicu do kraja

Cure nikako da se tena javi...jaoooo ko zna sta se događa. Toplo se nadam da joj je beta narasla i da je sa trudnoćom sve ok

Silvia, hahah.. tako i meni :D Baš ne znam skrivat.. al nekako se uspjevam kontrolirat.. ovih dana idem na kavu s dvije frendice pa ću im reć.. a 20.2. će brzo doć
Silvia, hahah.. tako i meni :D Baš ne znam skrivat.. al nekako se uspjevam kontrolirat.. ovih dana idem na kavu s dvije frendice pa ću im reć.. a 20.2. će brzo doć
Najgore mi je kad me po zgradi susjedi pitaju silvia sta ti ne radiš (jer me inače nikad nema i rijetko me vide) a ja ono ma na godišnjem sam sad...hahahaha...
Jooooj moj tek 03.03. Već me dečko počeo nagovarati da sta ne bi probala nagovorit ginekologicu da me ipak primi ranije..hahaha..ali meni je to glupo valjda ona ima neki svoj tempo rada osim toga nisam ja jedina koja čeka red..valjda će brzo doći 3mj

ja do jučer nisam nikom....al sinoc sam rekla svima hahahahhaha..iako nemam dobro iskustvo nedavno sa trudnocom...ma..ono..baš me brige....oću da se ljudi raduju za mene i šire dobre vibracije..a shit se može desit (NE DAJ BOŽE) u bilo kojem mjesecu...tako da sam ja jedva docekla rec najblizima :)
i nekako sam odmah i ja bolje volje....skoro sam umrla dok nisam rekla ..nisam ja za tajne hahahha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji