Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    02. Veljača 2015. 12:41

Hvala Sandra na info. :)
    Stolčić ili?

kosee
    02. Veljača 2015. 12:47

Kampiram na klokanici cijelo jutro i čekam da nam se Tena javi, nadam se da je beta kako treba

NMareN
    02. Veljača 2015. 13:13

Točno to, kampiram i iščekujem lijepe vijesti od Tene, Teenaaa javi nam se

Ja to mogu, ja to hoću....

Silvia3
    02. Veljača 2015. 13:40

Držimo fige teni i puno pozitivne vibreeee

NMareN
    02. Veljača 2015. 15:28

Tena javi nam se, sve te čekamo

Ja to mogu, ja to hoću....

lollipop
    02. Veljača 2015. 15:44

da nek nam se Tena javi da vidimo sta je 

joj i ja sam mislila da cu raditi fino do onih 45 dana pred porod ali eto moja mrva je zamislila drugacije...imala sam krvarenje krajem 6.tt a posto sam odgajatelj morala sam odmah komplikacije otvorit jer sam morala mirovati a sada mi gin.ne preporucuje do 12.tt onda cemo vidjeti...
    ugl krepat cu od dosade

Ljubav2
    02. Veljača 2015. 20:17

javi se Tenaaaa.. i ja stalno provjeravam :D

Kako ste cure?
    Ja danas imam strašnu glavobolju.. imam osjećaj da mi glava trne i vrat me boli.. sad su mi i ruke hladne i kao da ću temp dobit.. ni sama ne znam šta da radim :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.