ja sam danas čak i ok...malo me trbuh bolio ali nista strasno...jedino sam stalno gladna

Mene ništa osim glave.. i poludiiiiit ću :( Sad sam temperaturu mjerila i nemam.. hvala Bogu!! Još mi samo treba da gripu dobijem.. ://
Šopam se c vitaminom..jedem kivi, naranče, jabuke :D
Trbuh te onako probada ili baš boli cijelo vrijeme?
Trbuh te onako probada ili baš boli cijelo vrijeme?
ma tu i tamo me zaboli...danas sam ok ali mi je strasno dosadno samo da mi kaze da nakon 12 tt mogu ici natrag na posao jer sam vec luda...
danas sam raspoložena za junk food...jela bi pomfri i neki umak i pohane stapice mozzarele
umjesto toga imam oslic i krumpir na salatu
joj gdje nam je tena...bas saljem vibre da je sve ok

Pozdrav!! Evo nova sam na ovoj temi i forumu uopce… danas sam bila na prvom UZV-u i trudna sam 6+1… gin mi nije jos ni trudnicku knj danas napravio,nit me slao vadit krv nit nista… samo kratki pregled i potvrdio trudnocu…i malo srceko je kucalo… o terminu mi takoder nije nista rekao..al po mom izracunu (i po racunjanju od klokanice) to dodje 29.09… pa eto sam se ubacila na ovu temu…
Za 3 tj idem ponovo na pregled pa se nadam nekom malo temeljitijem pregledu i tim ostalim stvarima… pozz svima…

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica :) @ dobrodošla među jesenske bebe...
Cure ja sam danas baš superiska. Jutros mi je jedino bilo malo čupavo ali ok..onda je dragi došao s posla i izveo mene i mog psića u šetnju i to mi je baš super došlo. Još je bio i divan sunčan dan.. eto samo se nadam da će mi se taj tlak i sve to skupa smiriti pa da ću konačno i sama moći van iz stana. Ovako sam kao zarobljenik šmrc :(

Sanjarica, dobrodošlaaaaa na prvom pregledu je meni moja ginićka isto ustanovila samo trudnoću, dala mi sličicu i odredila termin.. za uputnice mi je rekla da se javim sestri kroz tjedan dana.. evo sutra idem kod sestre da mi ispečatira knjižicu, ispiše uputnice i to je to :) Možda je tako i kod tvoje... uglavnom, bitno je da sve te nalaze imaš obavljene do drugog pregleda i da je sve u redu
Silvija, ma stabilizirat će ti se sve to Evo i mene glava prestala bolit- KONAČNO!!
Joj danas dan savršen.. super što si ga iskoristila jer najavljuju kataklizmu
I curke da.. vjerojatno vas je većina i registrirana na www.mojekrpice.hr ,al za vas koje niste da vam javim da ima dosta povoljne što nove što stare robice za bebe..čak i kozmetika.. a i dosta trudničke robe :)
pa malo bacite oko.. ja sad malo kopkam..žene prodaju i novu, još zapakiranu robicu po povoljnoj cijeni :)
eto..
Baš sam nervozna što Tene još nema, bila sam uvjerena da će me jutros dočekati neki njen post. Nadam se da ju nisu zadržali u bolnici i da je s njom i bebicom sve ok

Jutro :)
Da i ja baš stalno gledam, al nema javljanja :// nadam se da je sve ok!
Dobro došla Sanjarica :).
Svako malo provirim na forum da vidim novosti a naša nam se Tena ne javlja

Ja to mogu, ja to hoću....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji