Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    03. Veljača 2015. 21:31

a kad si bila na prvom pregledu?

haha.. a meni znaju reć da sam im čudna.. susjeda mi neki dan govori da sam joj se nekako promjenila...
    a booo.. ili to možda ja zabrijem :D

mitakc02
    03. Veljača 2015. 21:45

Bok cure...evo mi smo u 8t + 5... za sad moram mirovat, jer sam prije 8mj završila na kiretaži.... bebi kuca srce, al idem opet u pon na kontrolu..pa ćemo znat više, je li sve u redu. Inače, od simptoma imam mučnine i to svaki dan oko 16h mi dođe....ah :p čudna sam i sva naopak :)

mitakc02

kneginja
    03. Veljača 2015. 21:51

ne kuzim zasto je 3 puta ??

Silvia3
    03. Veljača 2015. 21:53

ja sam na prvom pregledu bila u 5tt i rekla je da za 2 tjedna dođem otvoriti trudničku i da ću dobiti uputnice za vadit krv itd. i kao da me neće tada opet pregledavat jer nebi htjela izazvati nekakva krvarenja. tako da tek u 12tt je 2.pregled a to je 03.03. uuuuf
    mitakc02 dobrodošla i šaljem pozitivne vibreeeee...biti će sve ok... sve ćemo mi na jesen tiskati hahahahaha

Ljubav2
    03. Veljača 2015. 21:55

Onda je to ok za pregled :)

mitakc02, čestitam i dobrodošla :) sve ćemo imat duuuugoooo toplo ljeto :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.