I ja vidim sjenu ali mi je gravignost mini znao dat evaporacijsku i nadam se da nije i kod vas. Gravignost ultra mi je puno tocniji test ali i dosta je skuplji pa ako mozete kupite taj🤞Ahh draga hvala ti sto mi dajes nadu.
Idem 15.08 Vadit betu pa cu znati, ali hvala velika i pusa ogromna 😘
I test i mullera obicna trakica je dosta pouzdana a jeftina. Sretno s betom
Curica 6/23 🩷
I ja vidim sjenu ali mi je gravignost mini znao dat evaporacijsku i nadam se da nije i kod vas. Gravignost ultra mi je puno tocniji test ali i dosta je skuplji pa ako mozete kupite taj🤞Ahh draga hvala ti sto mi dajes nadu.
Idem 15.08 Vadit betu pa cu znati, ali hvala velika i pusa ogromna 😘I test i mullera obicna trakica je dosta pouzdana a jeftina. Sretno s betom
Hvala hvala draga.
Probat cu taj iz mullera uzeti.
Saljem puse 😘😘
Idem 15.08 Vadit betu pa cu znati, ali hvala velika i pusa ogromna 😘I test i mullera obicna trakica je dosta pouzdana a jeftina. Sretno s betomHvala hvala draga.
Saljem puse 😘😘
Kad trebate dobit menstruaciju?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Idem 15.08 Vadit betu pa cu znati, ali hvala velika i pusa ogromna 😘I test i mullera obicna trakica je dosta pouzdana a jeftina. Sretno s betomHvala hvala draga.
Saljem puse 😘😘Kad trebate dobit menstruaciju?
Pa ja sam imala neko smede krvarenje 03. 08.
I to je trajalo prvo dva dana smede, onda krv pa opet smede i stalo.
Neznam jer bi se uopce moglo rec da je to menga, tako da Neznam do 15.08 nista jos.
Lp i saljem puno pusa 😘😘😘
Book, pa cini mi se da vidim sjenu ✌🏼
Ponovi za 2 dana opet
koji ti je DC ??
ovo je moj od 19.08 i nisam sig jel vidim sjenu il evap.liniju 🙄
https://ibb.co/ZSQ2NSdMuller test 2 su u pakiranju
osjetljivost 10mLu
Nesto se vidi, ali ako se tek kasnije pojavilo onda je evap linija, napravi opet, i ja cu morat da ne izludim 🙂😁
Sortiraj odgovore
Najstariji