Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

pistacija13

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

Rivers, sve je moguće. Sve može biti simptom i ništa ne mora biti simptom. Test ti je najpouzdniji, a zavisi koji si radila (kolike je osjetljivosti). Najbolje ponovi test, možda najbolje onaj manje osjetljivosti od 10 mlu. Ako M dođe i isto ti se ponovi u sljedećem ciklusu javi se ginekologu neka malo pogleda. Javi kako se razvija situacija :) Ako radiš i planiraš trudnoću dođi nam na temu Lovci na ovulacije, svašta korisno se dade pročitati i nikad nije loše razmijeniti iskustva. Sretno!

• anaaaperiiic123

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

здравoo, momak i ja smo htjeli imati odnos gdje je on ušao unutra 30ak sekundi, kaže da nije ni bio blizu a kamo li svršio, danas treba da dobijem , odnos je bio 3.10. strah me je trudnoće, ali opet mi treba savjet da li postoji šansa da sam trudna, nisu bili plodni dani, znam da mi menstruacija kasni, ali uvijek kasni po 4-5 dana, može li vaše mišljenje?hvala

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

anaaaperiiic123

здравoo, momak i ja smo htjeli imati odnos gdje je on ušao unutra 30ak sekundi, kaže da nije ni bio blizu a kamo li svršio, danas treba da dobijem , odnos je bio 3.10. strah me je trudnoće, ali opet mi treba savjet da li postoji šansa da sam trudna, nisu bili plodni dani, znam da mi menstruacija kasni, ali uvijek kasni po 4-5 dana, može li vaše mišljenje?hvala

Koliko Vi imate godina? Pa valjda znate za kontracepciju ukoliko ne zelite trudnocu te valjda znate kako se djeca prave... 
    Znaci ukoliko ste imali odnos u doba neplodnih dana i nije bilo svrsavanja kako bi napravili dijete ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• bubamaraa22

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Zdravo drage moje, ja sam nova ovdje. Imam 22 godine i muz i ja bas zelimo bebicu. Isla sam ginekologu pregled sve uredu mala upala grlica maternice, sledeci UZ sve uredno, endometrij 8,5mm sto znaci da sam bila pred ovulaciju kako doktor kaze samo malo policisticni jajnici. Od 10.09 do 23.09 sam pila Duphaston, a 26.09 sam dobila menst. Doktor mi je rekao da mjesec posle Duphastona mogu ostati trudna. Sada ponovo trebam dobiiti oko 26.10 ali ja vec par dana imam uzasne mucnine na kafu, na jelo, na piletinu sve jedem ali poslije dodju mucnine. Vrtoglavice, medjutim sada kad sam otisla u wc ima malo rozkastog iscjedka. Da li po vama postoji mogucnost zaceca i da li je neka od vas imala slicna iskustva? Hvalaa na odgovoru🥺🥰

♀️ 22g | ♂️ 22g
    👰‍♀️ 16.07.2022g 👰‍♀️

M-P

Broj poruka: 663

Prijavi adminu

bubamaraa22

Zdravo drage moje, ja sam nova ovdje. Imam 22 godine i muz i ja bas zelimo bebicu. Isla sam ginekologu pregled sve uredu mala upala grlica maternice, sledeci UZ sve uredno, endometrij 8,5mm sto znaci da sam bila pred ovulaciju kako doktor kaze samo malo policisticni jajnici. Od 10.09 do 23.09 sam pila Duphaston, a 26.09 sam dobila menst. Doktor mi je rekao da mjesec posle Duphastona mogu ostati trudna. Sada ponovo trebam dobiiti oko 26.10 ali ja vec par dana imam uzasne mucnine na kafu, na jelo, na piletinu sve jedem ali poslije dodju mucnine. Vrtoglavice, medjutim sada kad sam otisla u wc ima malo rozkastog iscjedka. Da li po vama postoji mogucnost zaceca i da li je neka od vas imala slicna iskustva? Hvalaa na odgovoru🥺🥰

Moze biti implantacijsko. Najbolje da vidis dal ce kreniti bas M. Koliko ti traju ciklusi inace? ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P

Prijavi adminu

Ja osobno nisam imala impl krvarenje. Tri dana pred M mi je test pokazao plus. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• bubamaraa22

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

M-P

Ciklusi su mi od 28 do 32. Zavisi doktor kaze da je normalno. Inace me stomak boli, dva tri dana prije M, sada samo povremeno kao grčevi. To su mi novi neki "simptomi". Grudi me ne bole, ali su mi bradavice na dodir bas bolne, onda imam mučnine nekad s povracanjem nekada bez. Vrucinu konstantno imam, učestalo mokrim. Sve mi je to novo, do sada mi nije bilo tako. Svi oko mene su imali to impl krvarenje i mama i tetka i muževa sestra, mada znam nismo svi istii. Doktor kaze da PCS nije veliki da bi predstavljo problem pa ne znam..🥺

♀️ 22g | ♂️ 22g
    👰‍♀️ 16.07.2022g 👰‍♀️

Mareeeee3112

Prijavi adminu

bubamaraa22

S obzirom da moras dobit evo za koji dan vec sad mozes uraditi test ...simptomi trudnoce su slicni kao i pred menstruaciju.... 
    Rijetko kad dodu te mucnine tako rano tek inace dolaze oko 6 tjedna ...svakako mozes uraditi test kupi si onaj mullerov najeftiniji.... super su ...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112

Prijavi adminu

bubamaraa22

M-P

Ciklusi su mi od 28 do 32. Zavisi doktor kaze da je normalno. Inace me stomak boli, dva tri dana prije M, sada samo povremeno kao grčevi. To su mi novi neki "simptomi". Grudi me ne bole, ali su mi bradavice na dodir bas bolne, onda imam mučnine nekad s povracanjem nekada bez. Vrucinu konstantno imam, učestalo mokrim. Sve mi je to novo, do sada mi nije bilo tako. Svi oko mene su imali to impl krvarenje i mama i tetka i muževa sestra, mada znam nismo svi istii. Doktor kaze da PCS nije veliki da bi predstavljo problem pa ne znam..🥺

Uhhh ako t3 bole bradavice draga moja to ti je jako lijepi simptom trudnoce.... trk po testic 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P

Prijavi adminu

I meni simptomi djeluju obecavajuce. Ako napravis test javi :))) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.