Bok cure. Molila bih za vas savjet.
Testirala sam se trakicama ovaj mjesec i nisam bas ulovila pik, ali pretpostavljam da je prema ovome bio u noci 18/19. dan ciklusa.
https://ibb.co/k5SvQh8
“Pokrili” smo 19. dan. Danas je 37. dan ciklusa i menstruacija jos nije dosla. Povremeno me uhvate lagani grcevi kao da ce doci menstruacija pa prestane. I tako vec danima. Jucer popodne i danas ujutro sam napravila test za trudnocu (jeftina trakica iz Mullera) i negativan je. Aplikacija kaze da menstruacija kasni 1 dan pa ne znam je li rano za test za trudnocu? Koji moze biti drugi razlog?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //
11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)
Cure, radila sam test jučer, bio je pozitivan nakon 1 dana kašnjenja, naravno svijetla crtica, ali se vidi. Jutros ponovim test u nadi da će crtica biti tamnija, ali kao da je jednako svijetla ili čak mrvicu svijetlija?! Ne znam uopće zašto sam ga ponavljala, samo si radim stres. Ponoviti ću sutra da vidim na čemu sam. Da li je netko imao takvu situaciju?
Od simptoma napete grudi, osjetljive bradavice i osjetljivo zubno meso.
22.08. +
Cure, radila sam test jučer, bio je pozitivan nakon 1 dana kašnjenja, naravno svijetla crtica, ali se vidi. Jutros ponovim test u nadi da će crtica biti tamnija, ali kao da je jednako svijetla ili čak mrvicu svijetlija?! Ne znam uopće zašto sam ga ponavljala, samo si radim stres. Ponoviti ću sutra da vidim na čemu sam. Da li je netko imao takvu situaciju?
Od simptoma napete grudi, osjetljive bradavice i osjetljivo zubno meso.
Uzmite ClearBlue test, meni su trakice bile tacne ali nikad nisu bile tako tamne uvijek svijetlo cak i kad je beta bila u hiljadama.
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Ženice moje drage, ima li nas koje nestrpljivo broje dane da vidimo taj +Kod mene se jucer pojavio bijeli iscjedak dosta obilan , do sada ga nisam primjećivala nakon O, ali ranije nisam ni obraćala toliku pažnju. Od dodatnih simptoma imam bolne bradavice i to je krenulo isto odmah nakon perioda O.Šta kazete jel se tu nesto dogada 😅 znam da je prerano imam još 11 dana do vještice..Kakvo je stanje kod vas? 🤗😊
Ja sam sad u ovoj trudnoci vec 4 dan znala da sam trudna jer su me odmah poslije pocele boljet bradavice tako mi je bilo i u prvoj trudnoci zato sto je drugacije tj drugacije boli nego pred mengu ... 9 dan vec sam imala sjenu na plusu od 10 mlu testu (ciklotest)iz ljekarne nakon 4 min samo sam je ja vidjela .... ugl sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Baš sam tražila tračak nade i utjehe. Hvala, budem si danas kupila kvalitetniji test, ovo sam radila na običnim trakicama. Nadam se da je sve ok jer je dugo iščekivana trudnoća.Minnieus drzim fige javi sto test kaze, a najsigurnije je vaditi betu! Drzim fige za tvoj dugo očekivani +
Ponovila sam test s obicnim trakicama, cini se mrvicu tamniji. Nisam stigla kupiti drugi test. Uglavnom pozitivno je pozitivno. Nestrpljivo cekam prvi pregled 🥰
22.08. +
Meni kasni danas 2. dan ..
Radila sam clearblue jucer i danas 🙄
Svrbe me prsti kad zbam da ga imam ..
gornji je od jutros
donji od jucer .. po iskustvu mi se cini da je evap.
Bole me grudi na dodir , i natecene su malo.. ostalo nista
necu vise testove pravit samo si stres stvaram.
28og imam pregled pa ako ne dode .. znat cu na cemu sam.
https://ibb.co/VBKhVp6
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji