Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonnna
    02. Svibanj 2024. 11:48

Drage žene, prvo da kažem kako uživam čitajući vaše komentare i nadam se jednoga dana (ako ne već danas 🙏) ugledati plusić na testiću!

Naime, zanima me da li je netko imao slično iskustvo: Mjesečnice uvijek uredne no ova kasni 9 dana, ovulacija je bila nešto kasnije, testići negativni, nemam pms nego samo nadutost i povremenu težinu u donjem dijelu trbuha. Prije 9 dana me baš jako probadao lijevi jajnik. Danas bila kod gin., ništa se nije vidjelo na uzv no također niti da je endometrij spreman za mjesečnicu. Jajnici ok, vidi se žuto tijelo. Prepisala mi 7 dana duphaston terapiju pa ako sam trudna, moze pomoci, ako nisam, može uskladiti ciklus. Evo, ne znam što da mislim nego da još čekam...

• MandM
    24. Lipanj 2024. 09:50

Leonnna

Drage žene, prvo da kažem kako uživam čitajući vaše komentare i nadam se jednoga dana (ako ne već danas 🙏) ugledati plusić na testiću!

Naime, zanima me da li je netko imao slično iskustvo: Mjesečnice uvijek uredne no ova kasni 9 dana, ovulacija je bila nešto kasnije, testići negativni, nemam pms nego samo nadutost i povremenu težinu u donjem dijelu trbuha. Prije 9 dana me baš jako probadao lijevi jajnik. Danas bila kod gin., ništa se nije vidjelo na uzv no također niti da je endometrij spreman za mjesečnicu. Jajnici ok, vidi se žuto tijelo. Prepisala mi 7 dana duphaston terapiju pa ako sam trudna, moze pomoci, ako nisam, može uskladiti ciklus. Evo, ne znam što da mislim nego da još čekam…

Poz, najbolje vaditi beta hCG ne mogu vjerovati da gin nije to napravila... Prema tome se vidi trudnoća, ne UZV u tako ranoj fazi. Kakva je sada situacija?

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• Mila123
    25. Lipanj 2024. 18:42

Pozdrav cure,

Zadnje 3 mm su mi bile baš redovne i trajale su 27, 26 i zadnja 25 dana. 3 dana do sljedeće mm.. Ne pazimo se, nije prošao dan bez odnosa(mladost, ludost haha). Već dva dana imam povremene glavobolje, bolove i težinu u nogama i spavala bih po čitave dane, bez energije sam. Osjećam u donjem dijelu stomaka ko neke leptirice, isto uznemirenost donjeg stomaka. Iscjedak imam bjelkasto - svijetlo žut, obilan. A što se tiće PMS, otkad znam za sebe nisam dobila a da me nisu dojke dobro bolile, toliko da me je grudnjak znao vrijeđati. Ovaj mjesec ne bole. I pred mm bih inače pojela vola, možda i dva... sad jedva nešto jedem. Jutros radila test, čisto iz znatiželje jer se čudno osjećam, bio je negativan. To su oni jeftini testovi sa Ebaya, a još mi ne kasni, pa ne znam koliko je relevantan. Bebu nit smo planirali nit nismo, kakav god ishod bio... Samo se čudno osjećam. Da li je neko imao slično iskustvo?

Piamia
    20. Srpanj 2024. 23:49

azrolini17

Pozdrav cure,

Zadnje 3 mm su mi bile baš redovne i trajale su 27, 26 i zadnja 25 dana. 3 dana do sljedeće mm.. Ne pazimo se, nije prošao dan bez odnosa(mladost, ludost haha). Već dva dana imam povremene glavobolje, bolove i težinu u nogama i spavala bih po čitave dane, bez energije sam. Osjećam u donjem dijelu stomaka ko neke leptirice, isto uznemirenost donjeg stomaka. Iscjedak imam bjelkasto - svijetlo žut, obilan. A što se tiće PMS, otkad znam za sebe nisam dobila a da me nisu dojke dobro bolile, toliko da me je grudnjak znao vrijeđati. Ovaj mjesec ne bole. I pred mm bih inače pojela vola, možda i dva… sad jedva nešto jedem. Jutros radila test, čisto iz znatiželje jer se čudno osjećam, bio je negativan. To su oni jeftini testovi sa Ebaya, a još mi ne kasni, pa ne znam koliko je relevantan. Bebu nit smo planirali nit nismo, kakav god ishod bio… Samo se čudno osjećam. Da li je neko imao slično iskustvo?

Evo ja sad imam slicne simptome sto se tice grudi i nasutosti.
    Je li vama taj ciklus test bio pozitivan?

• miljevićka20232024
    07. Kolovoz 2024. 11:17

Drage moje lp 😘.
    Da li itko ovdje vidi svjetlu liniju kad se zagleda u test ili je vidim samo ja, ili sam umislila da je tu.
    https://ibb.co/tbTw9n0

flower
    08. Kolovoz 2024. 18:43

Samo da napišem, možda nekom pomogne...
    Prva trudnoća mi je bila iz Ivf-a 2019.g.
    Planirali ići na jesen opet na ivf, ali danas popodne radila dva testa i oba pozitivna.
    Zadnja menst. 9.7., ovulacija po lh trakicama 23.7., nakon toga sam imala nekakav roskasti iscjedak 29. I 30.7. i trebala dobiti 6.8. (Ciklus mi je 28 dana), od simptoma bolne grudi na dodir, glavobolja i umor ali ne svaki dan i jučer i danas bolovi kao da ću dobiti ali nije bilo ničega pa sam otišla po testove..slikica u prilogu

https://ibb.co/Smz9ZBt

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• miljevićka20232024
    09. Kolovoz 2024. 11:55

Zene lp😘
    Zanima me da li je ovo pozitivan test. 
    Lp.
    https://ibb.co/BjGg4tQ

Mareeeee3112
    09. Kolovoz 2024. 13:02

miljevićka20232024

Zene lp😘
    Lp.

A nesto se vidi koji je to test ? I koji dan vam je danas ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• miljevićka20232024
    09. Kolovoz 2024. 13:15

Mareeeee3112

miljevićka20232024

Zene lp😘
    Lp.

A nesto se vidi koji je to test ? I koji dan vam je danas ?

Test je gravignost mini, imala sam nekako smede krvarenje pa Neznam da li poslije toga moze biti trudnoca u pitanju.

• greta10
    09. Kolovoz 2024. 15:23

I ja vidim sjenu ali mi je gravignost mini znao dat evaporacijsku i nadam se da nije i kod vas. Gravignost ultra mi je puno tocniji test ali i dosta je skuplji pa ako mozete kupite taj🤞

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.