Pozdravi drage mame i buduce mame 😊 i Nova Sam ovdje
Ja Sam Mama dvoje djece 😊
Nigdje nemogu Naci odgovor, naime Radi se o tome da Sam zadnju M imala 23.07 i trajala je 5 Dana,Po Mom kalendaru plodni dani poceli Su 08.08 Pa do 13.08. Odnos je bio 13.08 Pa i 16.08 sa ejakulacijom U rodnicu. M bi trebala doci 27.08 Po Mom kalendaru.Nikad prije,U prve dvije trudnoce nisam imala Kao sad bolove U stomaku,tocnije na Lijevoj strani ,U dnu Stomaka. Danas Sam primjetila da me bole Bradavice,Imam osjecaj suvoce i bole me i na dodir odjece.Znam da je Rano za Test,molim vas Ima te Li ikakav savjet,sta da radim,da Li da radim Test ili ne? Ima Li vas Jos SA slicnim problemom? Zelim plusice svom.zenicama 😊Sa testom bi ipak jos malo pricekala, ali moguce da osjecate prve simptome. Ipak svaka svoje tijelo najbolje poznaje. S drugim djetetom sam tocno znala da se primilo. Tjedan dana nakon ovulacije sam imala pomalo neobicne simptome i bila sam 100% uvjerena da cu ugledati plusic. Dan prije ocekivane M sam radila test i vidio se blagi plusic, a dva dana kasnije plus ko kuca.
Isto tako, ako radite na bebi, postoji mogucnost da imate "lazne" simptome jer glava radi cuda. Pricekajte jos koji dan pa napravite test jer ako je trudnoca, nece nikamo pobjeci, a ovako se samo nepotrebno nervirate🙂
Hvala ti Puno na odgovoru Black Rose 🌹 Ne radimo na Bebi ovaj Put 😄 Ali Ako se i dogodi da Budem trudna svakako bi bila i vise nego sretna.
Danas Sam radila Test i.negativan je ,iskreno neznam jel rano.ili.ne Ali nisam vise mogla da cekam ,u Srijedu idem.ginekologu ( ne zbog svih ovih simptoma) na redovni godisnji pregled Pa cu vidit sta CE rec ,naravno Ako M ne dodje Do tada.
Pozdrav svima ,Opet ja 🫣 prvi Put Mi se dogadja da ginekologica vidi neku nakupinu,neku masu U maternici i Kaze da je to ili nadolazeca menstruacija ili CE nastat trudnoca, Ali menstruacija Jos nikad Nije dosla a Test negativan,ja Sam zbunjena totalno 😱 jel se ovo dogodilo Samo Meni ili mozda i nekoj od vas?
Pozdrav svima ,Opet ja 🫣 prvi Put Mi se dogadja da ginekologica vidi neku nakupinu,neku masu U maternici i Kaze da je to ili nadolazeca menstruacija ili CE nastat trudnoca, Ali menstruacija Jos nikad Nije dosla a Test negativan,ja Sam zbunjena totalno 😱 jel se ovo dogodilo Samo Meni ili mozda i nekoj od vas?
Ako još nisi dobila menstruaciju svakako ponovi test, ako si trudna danas bi trebao biti debelo pozitivan (vidim da si napisala da si trebala dobiti 27.08 ako se ne varam)
Sretno i javi ishod 😍
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Trudnoca nije, jer da jeste ta masa bi vec dovoljno hcg-a proizvodila da test bude debelo pozitivan. Vjerovatno M dolazi..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Zdravo ekipa, nadam se da ce mi neko odgovoriti. Posljednju M sam imala 29.7. ciklus mi inace traje oko 34 dana, redovna je sve bila zadnjih mjeseci. Medjutim oko 13.8 na odmoru mi se pojavljuje slab iscjedak, tamno smedje boje, nije konstantno prisutan i traje neka 2-3 dana. Odnos s deckom sam imala sad 31.8 misleci da bi trebala dobiti za dan ili dva medjutim vec mi 5 dana kasni. Inace imam problem sa hipotireozom i jednom il dva put godisnje mi se zna desiti da dobijem 2 put u mjesecu. Pa me zanima da li je stvarno u tom periodu moguce da se desila oplodnja s tim da sad kasni ili da jos pricekam pa da uradim test jer mi je nekako prerano.
Zdravo ekipa, nadam se da ce mi neko odgovoriti. Posljednju M sam imala 29.7. ciklus mi inace traje oko 34 dana, redovna je sve bila zadnjih mjeseci. Medjutim oko 13.8 na odmoru mi se pojavljuje slab iscjedak, tamno smedje boje, nije konstantno prisutan i traje neka 2-3 dana. Odnos s deckom sam imala sad 31.8 misleci da bi trebala dobiti za dan ili dva medjutim vec mi 5 dana kasni. Inace imam problem sa hipotireozom i jednom il dva put godisnje mi se zna desiti da dobijem 2 put u mjesecu. Pa me zanima da li je stvarno u tom periodu moguce da se desila oplodnja s tim da sad kasni ili da jos pricekam pa da uradim test jer mi je nekako prerano.
Imam pitanje 🙏 jel moguce da na 1.dan kašnjenja test bude negativan iako je zapravo T u pitanju ? Po aplikaciji je trebala M doc jucer. Vec tjedan dana imam bolove u trbuhu i jucer me krenulo probadati. Test sam radila sinoc i jutros i oba su negativna :(
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Imam pitanje 🙏 jel moguce da na 1.dan kašnjenja test bude negativan iako je zapravo T u pitanju ? Po aplikaciji je trebala M doc jucer. Vec tjedan dana imam bolove u trbuhu i jucer me krenulo probadati. Test sam radila sinoc i jutros i oba su negativna :(
Test bi ukoliko je redovna menstruacija trebao vec biti pozitivan danas no uvijek se moze desit da je ovulacija bila malo kasnije...ponovi test ..iako ovo si pisala prije 3 dana ... pa neznam dal si dobila ili ponpvila test ali evo da znas za ubuduce...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima, možda mi netko uspije pomoći :)Jako sam zbunjena i ne znam što da radim. Zadnja menstruacija je počela 9.8. Inače imam ciklus od oko 31-32 dana i stabilan. Na dan početka menstruacije imam bolove i grčeve. Pokušala sam zatrudnjeti, zadnji snošaj sam imala krajem osmog mjeseca. Nedugo zatim je počela nadutost koja traje i sad, uz malo probadajuće boli u trbuhu.E sad, menstruacije nema. Danas mi se pojavio lagani spotting. Osjećam težinu u grudima već tjedan dana i kao da su i malo natekle. Također, osjećam težinu u križima. Radila sam testove na trudnoću zadnjih tjedan dana, svi su negativni.Nemam pojma što mi se događa, bojim se da nisu policistični jajnici, svašta mi pada na pamet... Je li moguće da sam kasno ovulirala i sad mi se događa implantacija? Stvarno više ne znam što da radim.Puno hvala! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji