Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    22. Siječanj 2020. 19:08

Poz svima Evo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi to znacilo??

Irma90
    22. Siječanj 2020. 19:13

johan

Poz svimaEvo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi t

Trakice mjere razinu LH hormona - on je uvijek prisutan u tijelu , samo što se prije ovulacije pojačano proizvodi.
    Tako da će ti trakice skoro uvijek pokazati 2 crte.
    Kada obje crte budu jednako tamne - ili kad ti testna bude tamnija od kontrolne - to znači da za dan ili dan i pol slijedi ovulacija (ne može se točno reći, ovisi od osobe do osobe itd.).
    Tako da nemaš što brinuti, meni isto svaki mjesec prije Mens. bude testna crtica vidljiva..

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

tamica0002
    18. Veljača 2020. 13:52

https://ibb.co/WPhBM3y cure koje su koristile Clearblue testove. 
    Radila sam dva i oba dva su ovak. Jel to to? 😍

Ketty1309
    18. Veljača 2020. 14:02

tamica0002

https://ibb.co/WPhBM3y cure koje su koristile Clearblue testove.
    Radila sam dva i oba dva su ovak. Jel to to? 😍

Uh, sigurno je! Moje je bilo puno slabije pa sam za dva dana napravila digitalni kako se ne bi birila s očitanjem.
    Čestitam! 

tamica0002
    18. Veljača 2020. 14:15

Hvala Ketty! 🥰

tamica0002
    25. Veljača 2020. 06:54

Hej cure, samo da se javim bila sam jucer kod ginekologa ma uzv-u i po izracunima bi trebala biti trudna 5+3tj, ali na uzvu se jos nije nista jasno vidjelo. Jeli tko imao takva iskustva??bas sam se ukomirala,  testovi i dalje pozitivni. Danas idem na vadenje bete pa sad uopce nezz ako i ona bude povisena, sta ocekivati. Molim vas za vasa misljena...🙏🙏

• lana34
    11. Lipanj 2020. 23:00

zene..molim vas pomoc..digitalni clear blue,pojavio se plus bez tjedana samo plus..iskustva,jel to pozitivno obzirom da ne pisu tjedni?

simba
    12. Lipanj 2020. 00:38

lana34

zene..molim vas pomoc..digitalni clear blue,pojavio se plus bez tjedana samo plus..iskustva,jel to pozitivno obzirom da ne pisu tjedni?

U principu bi trebalo biti. A zar na tom ne bi se prvo trebao pokazat plus pa onda tjedne? Ako si radila taj test, a nije ti pokazao tjedne, onda je neispravan. Napravi sutra nekakav drugi.🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

12. Lipanj 2020. 20:53

Pozdrav curke moze li vase misljenje? 
    Jel ovo pozitivan test? 
    Pusaa😘
    https://ibb.co/02YWX8Z

simba
    12. Lipanj 2020. 21:02

NeverGiveUp55

Pozdrav curke moze li vase misljenje?
    Jel ovo pozitivan test?
    Pusaa😘
    https://ibb.co/02YWX8Z

Čini mi se da se vidi blaaaga crtica. Koji ti je dan nakon O?

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.