Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Lipanj 2020. 21:12

simba

NeverGiveUp55

Pozdrav curke moze li vase misljenje?
    Jel ovo pozitivan test?
    Pusaa😘
    https://ibb.co/02YWX8Z
    Čini mi se da se vidi blaaaga crtica. Koji ti je dan nakon O?

Imam neredovite cikluse i cikluse bez ovulacije, pa ako se i dogodila prosli mjesec neznam kad je bila.. 

simba
    12. Lipanj 2020. 21:21

NeverGiveUp55

simba

NeverGiveUp55

Pozdrav curke moze li vase misljenje?
    Jel ovo pozitivan test?
    Pusaa😘
    https://ibb.co/02YWX8Z
    Čini mi se da se vidi blaaaga crtica. Koji ti je dan nakon O?
    Imam neredovite cikluse i cikluse bez ovulacije, pa ako se i dogodila prosli mjesec neznam kad je bila..

Onda ako i jesi trudna, onda jaako friško. Ponovi test za 2 dana. Trebala bi se jače vidjeti ako jesi. A koji dan ti je ciklusa?

👩33g
    👨42g
    👦4g

12. Lipanj 2020. 21:37

Okej budem tako napravilaOvaj mjesec sam imala cudnu M par sati bi teklo i to jako jako malo tako rec jedva vidljivo na ulosku sano pri brisanju pa onda po dana nebi bilo i tako 3 4 dana... Sad nisan vise pametna stvarno

Sara 🌸
    13. Lipanj 2020. 09:34

NeverGiveUp55

Okej budem tako napravilaOvaj mjesec sam imala cudnu M par sati bi teklo i to jako jako malo tako rec jedva vidljivo na ulosku sano pri brisanju pa onda po dana nebi bilo i tako 3 4 dana… Sad nisan vise pametna stvarno

Jesi napravila?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

13. Lipanj 2020. 09:54

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Okej budem tako napravilaOvaj mjesec sam imala cudnu M par sati bi teklo i to jako jako malo tako rec jedva vidljivo na ulosku sano pri brisanju pa onda po dana nebi bilo i tako 3 4 dana… Sad nisan vise pametna stvarno
    Jesi napravila?

Sacekat cu jos dan dva da budem sigurnija.. 

• lana34
    13. Lipanj 2020. 19:08

simba

lana34

zene..molim vas pomoc..digitalni clear blue,pojavio se plus bez tjedana samo plus..iskustva,jel to pozitivno obzirom da ne pisu tjedni?
    U principu bi trebalo biti. A zar na tom ne bi se prvo trebao pokazat plus pa onda tjedne? Ako si radila taj test, a nije ti pokazao tjedne, onda je neispravan. Napravi sutra nekakav drugi.🙂

pa vidim mnogim zenama plus pokaze se a bez tjedana i ispostavi se da su trudne. ja ga rastavila ispod bile 2 plave crtice. sutra dan uzela nekakv prima test i negativan je. ali tek 19. trebam dobit,znaci ne kasni mi a digitalni ide 5 dana prije kasnjenja. prerano sam radila..

• Sandra97
    13. Srpanj 2020. 14:55

Zene, u velikoj sam dilemi. Partner i ja radimo na bebi. Neke 2 nedelje sam koristila folnu kiselinu. Par dana nakon sto sam pocela da je koristim pocela sam naglo da menjam raspolozenja, par puta dnevno mi se javljaju bolovi u donjem delu stomaka, karlici ili jajniku, imam pojacanu zelju za hranom, cak sam sei ugojila. Redovno imam mucnine, ali samo mi je muka, ne mogu da povratim. Konstantno sam umorna, iscrpljena i bas mi se dosta spava. Prosle nedelje sam uradila Beta HCG i bio je negativan. Medjutim, prekjuce 11.07 sam trebala da dobijem, imam onu aplikaciju menstrualni kalendar i uvek dobijem dan dva pre tog datuma, ali sada nema nista. Ni traga da cu dobiti,uopste mi se krvarenje ne pojavljuje.ne znam da li da ponovim betu ili za dva dana ako ne dobijem da uradim kucni test na trudnocu?!

pupetta
    13. Srpanj 2020. 15:05

Sandra97

Zene, u velikoj sam dilemi. Partner i ja radimo na bebi. Neke 2 nedelje sam koristila folnu kiselinu. Par dana nakon sto sam pocela da je koristim pocela sam naglo da menjam raspolozenja, par puta dnevno mi se javljaju bolovi u donjem delu stomaka, karlici ili jajniku, imam pojacanu zelju za hranom, cak sam sei ugojila. Redovno imam mucnine, ali samo mi je muka, ne mogu da povratim. Konstantno sam umorna, iscrpljena i bas mi se dosta spava. Prosle nedelje sam uradila Beta HCG i bio je negativan. Medjutim, prekjuce 11.07 sam trebala da dobijem, imam onu aplikaciju menstrualni kalendar i uvek dobijem dan dva pre tog datuma, ali sada nema nista. Ni traga da cu dobiti,uopste mi se krvarenje ne pojavljuje.ne znam da li da ponovim betu ili za dva dana ako ne dobijem da uradim kucni test na trudnocu?!

Napravi test prvim jutarnjim urinom. Trebala bi se vidjeti reakcija ako je rijec o trudnoci. Sretno! 😊

Baby P 03/21 💙

Sara 🌸
    13. Srpanj 2020. 15:06

Sandra97

Kad trebas dobiti i koliko ti ciklusi traju inace?
    Usput, sumnjam da ti je od folne ista od onog sta si nabrojala.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Sandra97
    13. Srpanj 2020. 15:14

Sara🌻 (Mrljica)

Sandra97

Kad trebas dobiti i koliko ti ciklusi traju inace?
    Usput, sumnjam da ti je od folne ista od onog sta si nabrojala.

Ciklusi su mi na 28 dana... Trebala sam 11.07 dobiti, ali evo nista od toga... Boli me stomak kao da imam, ali ni traga od krvi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.