Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ehli2812
    14. Siječanj 2020. 12:26

Ivana3

Pozdrav svima, imam pitanje..Zadnji puta sam imala M 01.10.2017, danas je 10.11..i jos je nema..nema nikakve prisutne boli, zna me tu i tamo malo zabolit donji dio ledja i to je sve..trebala sam dobiti 28.10. Sto znaci da mi kasni otprilike 2 tj..radila sam test prvo clearblue easy i nije mi bas bio najjasniji, kontrolna crta u redu, vidljiv minus i nazire se okomita pruga gdje bi trebala biti al to sam ocito samo ja vidila..nakon dva dana(jutros) sam ponovila test clearblue digitalni ni on mi sasvim nije jasan pa bih vas molila pomoc..

I jesil bila trudna,jer sam upravo radila i ja taj test isto mi pokazao,i kad sam otvorila druga crtica je bila tu.

Ehli2812

• Pepika
    14. Siječanj 2020. 13:01

Poz svima 😊 nova sam ovdje, do sad sam samo objavljivala na temu tko radi na bebi a prvi put pisem i ovdje 😚Pitanje za one koje su vec ugledale plusice za testovima 😉 jeste imale neke simptome prije izostanka M? 

• Ehli2812
    14. Siječanj 2020. 18:25

Cao drage.ovako radila sam par puta obicne testove pokazali su mi pozitivno al svijetla crta,danas sam uradila onaj clear blu digitalni i pokazao je minus.jel se neka nasla u slicnoj situaciji?

Ehli2812

• Mimica332
    19. Siječanj 2020. 18:28

Pozdrav, nova sam ovdje 😊 zanimaju me vasi prvi simptomi trudnoće. Naime meni kasni vec 2 dana, sto i nije bas uobičajeno pošto mi uvijek dođu na vrijeme. I danas non stop trcem na wc(velika nuzda) sto je isto nenormalno za mene🤣... Imam osjećaj kao da cu svaki cas dobit al nje nema. Malo me grci pa malo prestane, i grudi mi uopce nisu bolne kao sto znaju bit prije svakog PMS-a. Ne ocekujem od vas da mi kažete jesam li trudna ili ne 🤣 samo me zanimaju vasi prvi znakovi trudnoce i😊😊😊

Emmie
    19. Siječanj 2020. 19:25

Prije menstruacije sam imala slijedeće simptome trudnoće:
    - Grčeve u ledjima i stomaku kao pred samu menstruaciju
    - Višu temperature
    - Nije mi se jelo slatko kao što mi se normalno jede
    - Zacaklene očiTo je to...grčevi su nestali kad sam trebala dobiti mengu , i test mi je isti dan bio pozitivan.
    Svaka žena je drugačija, a simptoma često nema u vrlo ranoj trudnoći ili ako ih ima, mnogo su slični PMS -u.Sretno.!💐

• Mimica332
    19. Siječanj 2020. 19:52

Emmie

Prije menstruacije sam imala slijedeće simptome trudnoće:
    - Grčeve u ledjima i stomaku kao pred samu menstruaciju
    - Višu temperature
    - Nije mi se jelo slatko kao što mi se normalno jede
    - Zacaklene očiTo je to…grčevi su nestali kad sam trebala dobiti mengu , i test mi je isti dan bio pozitivan.
    Svaka žena je drugačija, a simptoma često nema u vrlo ranoj trudnoći ili ako ih ima, mnogo su slični PMS -u.Sretno.!💐

Da znam, svejedno hvala ti na odgovoru 😊 mi na bebi radimo al smo tek poceli prije 4 mjeseca tako da i ako ne bude nece me ubit u pojam al sam svejedno nestrpljiva, pricekat cu jos dan dva i onda idem po test pa cu znat na cemu sam svakako 😊

Emmie
    19. Siječanj 2020. 20:09

Zvuči obećavajuće! Nadam se da je to to za vas! 

• salina060
    21. Siječanj 2020. 22:56

Ehli2812

Ivana3

Pozdrav svima, imam pitanje..Zadnji puta sam imala M 01.10.2017, danas je 10.11..i jos je nema..nema nikakve prisutne boli, zna me tu i tamo malo zabolit donji dio ledja i to je sve..trebala sam dobiti 28.10. Sto znaci da mi kasni otprilike 2 tj..radila sam test prvo clearblue easy i nije mi bas bio najjasniji, kontrolna crta u redu, vidljiv minus i nazire se okomita pruga gdje bi trebala biti al to sam ocito samo ja vidila..nakon dva dana(jutros) sam ponovila test clearblue digitalni ni on mi sasvim nije jasan pa bih vas molila pomoc..
    I jesil bila trudna,jer sam upravo radila i ja taj test isto mi pokazao,i kad sam otvorila druga crtica je bila tu.

I meni je upravo isto pokazao ovaj test. Da li si ti Ehli ponovo radila test, kakva je situacija?

Boba
    22. Siječanj 2020. 18:36

Pozdrav nova sam ovdje i u nedoumici😁 jel ovo pozitivan test? Zadnja menstruacija bila 22.12.,ciklusi 28dana. Znači trebala dobit 19.01.al je nema! Test rađen pred 2 dana! Crtica je bila deblja u vremenskom očitavanja test aal kad sam se ja sjetila poslikati ovakva🤷🏻‍♀️

Da

Boba
    22. Siječanj 2020. 18:39

Neznam zašto mi ne želi učitat sliku🤷🏻‍♀️

Da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.