Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stefanii0402
    25. Srpanj 2019. 12:58

Pozdrav dame, moze pomoc? Mislite da bi ovo moglo biti pozitvno?

stefanii0402
    25. Srpanj 2019. 13:01

stefanii0402

Pozdrav dame, moze pomoc? Mislite da bi ovo moglo biti pozitvno?
    aila4
    01. Kolovoz 2019. 19:13

Pozdrav, nova sam na forumu. Imam dvoje djece, neplaniram trudnocu, pijem kontracepcijske pilule ali zadnji cius sam pila antibiotike koji umanjuju djelotvornost, i pusila sam nargilu za koju nisam znala da steti kod kontracepcije 🤷🏽‍♀️
    Jucer radila neki jeftini test po danu i slabo se nesto naziralo jedva vidljivo pod posebnim kutem. Jeli imao itko iskustva sa trudnocom unatoc kontracepciji? 

aila4
    01. Kolovoz 2019. 19:13

aila4

Pozdrav, nova sam na forumu. Imam dvoje djece, neplaniram trudnocu, pijem kontracepcijske pilule ali zadnji cius sam pila antibiotike koji umanjuju djelotvornost, i pusila sam nargilu za koju nisam znala da steti kod kontracepcije 🤷🏽‍♀️
    Jucer radila neki jeftini test po danu i slabo se nesto naziralo jedva vidljivo pod posebnim kutem. Jeli imao itko iskustva sa trudnocom unatoc kontracepciji?
    C1M4
    01. Kolovoz 2019. 19:20

Aila da li ti kasni menga ili jos trebas dobiti? jer ako si radila prije test, test je nepouzdan, ako ti kasni, napravi jedan ujutro malo kvalitetniji test s prvim urinom.

aila4
    01. Kolovoz 2019. 19:39

Ma sve je nekako zapetljano. S obzirom na kontracepciju MORA biti redovita ali ovaj ciklus je krenuo neki spoting 3 dana prije menge i trajao 2 dana, menga prava od 4-5dana krvarenja se nije ni pojavila, danas bi mi trebao biti 7 dan novog ciklusa. 

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 19:43

Koliko ih dugo pijes vec? Ta lagana krvarenj su normalna dok se ne unormalizira to sve i dok se organizam ne navikne na tablete😊 Sta se tice trudnoce, mislim da nisi trudna, ali svakako za par dana ponovi test pa ces sve znati😊

aila4
    01. Kolovoz 2019. 19:45

Pila 5 godina prije trudnoce sa kcerkom i sinom i nakon rodjenja sina evo ukupno 5 godina pijem bez prestanka. 

• bzvz
    04. Listopad 2019. 12:13

Bok, trebam pomoc, je li moguce zatrudnijeti 11. Dan ciklusa nakon odnosa bez zastite  od 10ak sekundi, s tim da ne znamo je li decku prva kapljica usla!?!?!?!

• edinaa
    04. Listopad 2019. 19:59

bzvz

Bok, trebam pomoc, je li moguce zatrudnijeti 11. Dan ciklusa nakon odnosa bez zastite od 10ak sekundi, s tim da ne znamo je li decku prva kapljica usla!?!?!?!

Naravno da je moguce.
    Ako su ti ciklusi kraci samim ti i ovulacija biva ranije i sasvim je normalno da bude 10.ti 11.ti dan a sto se tice "kapljice" uopste nije bitno da li je prva,peta ili deseta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.