Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Daca94
    24. Studeni 2017. 10:22

Pozdrav svima! 😀 Da radila sam jos testova i svi su bili sve jace pozitivni 😀 Juce sam isla gin.potvrdio je trudnocu,beba je na dobrom mestu i tako je malo 2.10mm 😀

mamika3
    24. Studeni 2017. 11:03

Danijela Antic

Pozdrav svima! 😀 Da radila sam jos testova i svi su bili sve jace pozitivni 😀 Juce sam isla gin.potvrdio je trudnocu,beba je na dobrom mestu i tako je malo 2.10mm 😀

Juhuuuuu....Cestitke!!!!Moja je bila 1,7  cm.....Imam slikivu jos uvijek!Imas tu raznih grupa po terminima pa ako zelis prikljuci im se!Kad je termin?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Daca94
    24. Studeni 2017. 20:01

mamika3

Juhuuuuu….Cestitke!!!!Moja je bila 1,7 cm…..Imam slikivu jos uvijek!Imas tu raznih grupa po terminima pa ako zelis prikljuci im se!Kad je termin?

Koja nedelja si tada bila? Ja sam 6+3 😀 Nisu mi rekli za termin,ali sam videla da je pisalo 17.7 😀 

mamika3
    25. Studeni 2017. 10:16

Jooooj,ne sjecam se tocno!!Onda ces imati ljetnu bebicu!Kako se osjecas?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Daca94
    26. Studeni 2017. 20:52

Ja se osecam dobro,nekada imam male mucnine,i punooo mi se spava 😀

• Pencil
    13. Prosinac 2017. 12:05

Cure koje inače imate problema sa tenom pred mjesečnicu, ako ste bile trudne jeli se isto događalo pred prvu izostalu mjesečnice?

13. Prosinac 2017. 13:15

OCookie

Cure koje inače imate problema sa tenom pred mjesečnicu, ako ste bile trudne jeli se isto događalo pred prvu izostalu mjesečnice?

Ne samo pred mjesecnicu,  vec evo i citavih ovih 16tt mi je ten koma.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Pepy13
    16. Prosinac 2017. 16:13

Drage cure,evo i moja prica...dragi i ja se borimo ima 2 godine za bebu.Nalazi svi u redu sve super,tri puta stimulacija s klomifenom i nista,preporucena inseminacije. I prva obavljena i sad cekamo...I evo vec 17 dan od inseminacije,menstruacija kasni 4 dana,nemam nikakvih naznaka da ce uopce doci,bolova nikakvih nista! Radila jutros test,test negativan...Doktor kaze da nazalost VJEROJATNO nije doslo do trudnoce,bez pregleda bez icega i da cekam menstruaciju...na iglama sam neznam sto da mislim,jel ima ko slicnih iskustava??

Pepy😙

baarbaraa29
    17. Prosinac 2017. 08:30

Pepy13

Drage cure,evo i moja prica…dragi i ja se borimo ima 2 godine za bebu.Nalazi svi u redu sve super,tri puta stimulacija s klomifenom i nista,preporucena inseminacije. I prva obavljena i sad cekamo…I evo vec 17 dan od inseminacije,menstruacija kasni 4 dana,nemam nikakvih naznaka da ce uopce doci,bolova nikakvih nista! Radila jutros test,test negativan…Doktor kaze da nazalost VJEROJATNO nije doslo do trudnoce,bez pregleda bez icega i da cekam menstruaciju…na iglama sam neznam sto da mislim,jel ima ko slicnih iskustava??

Po opisu se cini da jesi, ali zasto je dok.odmah iskljucio tu mogucnost i to bez pregleda ne znam.
    Pitaj bolje cure na Potpomognutoj oplodnji. Puno njuh, nazalost ima dosta iskustva!
    Sretno!!!😙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Pepy13
    18. Prosinac 2017. 09:52

Hvalaaa baarbaara na odgovoru,raspitat cu se jos....i dalje nema menstruacije i nista se ne dogadja...jos cu cekati pa cu ponoviti test

Pepy😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.