Pozdrav cure, kao prvo čestitke svima vama koje imate dvije crtice i želim puno sreće svih 9 mjeseci! Danas sam se uključila na ovaj forum, dijagnosticiram mi je Hashimoto prosli mjesec, a ja i supeug radimo na trudnoći, ovo je treći mjesec. Danas sam napravila test za trudnoću, i ovako izgleda. Imam apsolutno sve simptome da ću dobiti mengu, a i prije pola sata sam ju dobila. Ne znam je li riječ o implatacijskom krvarenju ili zbilja menga. Inače, pijem Euthyrox25 mjesec dana. Sto vi mislite, je li ovo trudnoca ili ne?
Pozdrav cure svima, i čestitke svima koje očekuju bebicu 💗 imam jedno pitanje za vas . 4 dana pred očekivanu menstruaciju radila sam test, da li vam se čini pozitivno
Pozdrav cure svima, i čestitke svima koje očekuju bebicu 💗 imam jedno pitanje za vas . 4 dana pred očekivanu menstruaciju radila sam test, da li vam se čini pozitivno
Pozitivno! Čestitam 😊
Dreamgirl ja ti vidim drugu crticu 🤞 čestitam i sretno ❤
Hvalaaaaaaa, malo me cudi jer je tek nakon pola sata pokazalo ovuuu drugu?
Mislim da ne očitavas nakon pol sata vise, probaj ponovitisutra ujutro? Koliko ti kasni?
Pozitivno! Čestitam 😊
Hvalaaa.. Nadam se da jest 😊😊
Mislim da ne očitavas nakon pol sata vise, probaj ponovitisutra ujutro? Koliko ti kasni?
Trebam dobiti za 2 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji