Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maia300
    11. Studeni 2020. 08:18

Alea

maia300

https://ibb.co/6Dr9c8G
    Evo slika ocito da nista od trudnoce na zalost 🥺🥺

Hmmm, daa, nalazost, nekako mi se cini da se radilo o biokemijskoj trudnoci jer je ipak nesto bilo, nemoj biti tuzna, bit ce slijedeci put!!

Malo jesam tuzna jer sam se nekako potajno nadala da mozda ipak jesam al evo na zalost nisam 😞😞
    Cim mi dodju plodni dani kontam opet u akciju pa cemo vidjet jednom mora upalit 😀😀 

• Alea
    11. Studeni 2020. 08:26

maia300

Alea

maia300

Hmmm, daa, nalazost, nekako mi se cini da se radilo o biokemijskoj trudnoci jer je ipak nesto bilo, nemoj biti tuzna, bit ce slijedeci put!!

Malo jesam tuzna jer sam se nekako potajno nadala da mozda ipak jesam al evo na zalost nisam 😞😞
    Cim mi dodju plodni dani kontam opet u akciju pa cemo vidjet jednom mora upalit 😀😀

Ma upalit ce kako ne, neka bude Bozicni poklon! Ne moze bolje!😍

MaryClear
    11. Studeni 2020. 09:18

maia300

Žao mi je što nije pozitivan, ali drugi put bude. Samo bez stresa i ne razmisljati stalno o tome. Bude to doslo taman za Bozicni poklon 🍀🍀🤞🤞🤞😘

• maia300
    11. Studeni 2020. 09:36

Hvala vam curke na svemu 😀😀 mi cemo i dalje radit na tome pa ko zna mozda i bude bozicni poklon
    Javljat cu vam sve ❤️❤️😘😘

• Alea
    11. Studeni 2020. 10:40

maia300

Hvala vam curke na svemu 😀😀 mi cemo i dalje radit na tome pa ko zna mozda i bude bozicni poklon

☺😚❣ tu smo😊

MaryClear
    11. Studeni 2020. 21:19

maia300

😘😘😘🍀🍀🍀🍀🍀🍀

• Jovana144
    11. Studeni 2020. 21:56

Na testu mi stoji veliki minus ali preko njega stoji kao plus ali su te linije jako svijetle. 

sd0302
    12. Studeni 2020. 00:38

Pozdrav ženee
    Naime, zadnja M mi je bila 10.10. i sada mi kasni 3 dana. Inace mi je M prilicno uredna i redovna, tu i tamo dode ranije dan dva i zakasni dan dva. Jos par dana prije ocekivane M sam osjecala blagu mucninu i umor cudni. Zarucnik i ja imamo redovne odnose i koristimo metodu prekinutog snosaja, sto i nije najpouzdanije. Radila sam test jucer i bio je negativan no jel mozda postoji mogucnost da pokazuje pogresno s obzirom da sam ga radila popodne, a dosta sam mokrila sam i pila puno tekucine prije radenja testa pa mozda i nije najpouzdanije? Od simptoma tu su, vece ali ne tako bolne grudi, kao sto sam rekla mucnina i umor, od jucer jaaako cesto moram piskit, cas bi pojela sve sto imam u kuci a cas ne mogu nista pojest i nisam sigurna jesam gladna ili mi je muka i jutros mi je bila blago povisena temp. Sad, ne znam, da ne ocekujem M pomislila bi mozda da imam neku virozicu. Sada me prati bas neki cudan osjecaj i neki tihi glasic u glavi koji mi govori to je to😂 ma da ja sama sebi govorim da umisljam... Sta vi mislite?

Prva bebica- 26.08.2021. 💙👶🏻

lucijaa117
    12. Studeni 2020. 07:41

sd0302

Pozdrav ženee
    Naime, zadnja M mi je bila 10.10. i sada mi kasni 3 dana. Inace mi je M prilicno uredna i redovna, tu i tamo dode ranije dan dva i zakasni dan dva. Jos par dana prije ocekivane M sam osjecala blagu mucninu i umor cudni. Zarucnik i ja imamo redovne odnose i koristimo metodu prekinutog snosaja, sto i nije najpouzdanije. Radila sam test jucer i bio je negativan no jel mozda postoji mogucnost da pokazuje pogresno s obzirom da sam ga radila popodne, a dosta sam mokrila sam i pila puno tekucine prije radenja testa pa mozda i nije najpouzdanije? Od simptoma tu su, vece ali ne tako bolne grudi, kao sto sam rekla mucnina i umor, od jucer jaaako cesto moram piskit, cas bi pojela sve sto imam u kuci a cas ne mogu nista pojest i nisam sigurna jesam gladna ili mi je muka i jutros mi je bila blago povisena temp. Sad, ne znam, da ne ocekujem M pomislila bi mozda da imam neku virozicu. Sada me prati bas neki cudan osjecaj i neki tihi glasic u glavi koji mi govori to je to😂 ma da ja sama sebi govorim da umisljam… Sta vi mislite?

Iskreno mislim da bi mogla otic po jos jedan test i napravit ga s jutarnjim urinom 😉 javi rezultat 🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

sd0302
    12. Studeni 2020. 09:56

lucijaa117

sd0302

Pozdrav ženee
    Naime, zadnja M mi je bila 10.10. i sada mi kasni 3 dana. Inace mi je M prilicno uredna i redovna, tu i tamo dode ranije dan dva i zakasni dan dva. Jos par dana prije ocekivane M sam osjecala blagu mucninu i umor cudni. Zarucnik i ja imamo redovne odnose i koristimo metodu prekinutog snosaja, sto i nije najpouzdanije. Radila sam test jucer i bio je negativan no jel mozda postoji mogucnost da pokazuje pogresno s obzirom da sam ga radila popodne, a dosta sam mokrila sam i pila puno tekucine prije radenja testa pa mozda i nije najpouzdanije? Od simptoma tu su, vece ali ne tako bolne grudi, kao sto sam rekla mucnina i umor, od jucer jaaako cesto moram piskit, cas bi pojela sve sto imam u kuci a cas ne mogu nista pojest i nisam sigurna jesam gladna ili mi je muka i jutros mi je bila blago povisena temp. Sad, ne znam, da ne ocekujem M pomislila bi mozda da imam neku virozicu. Sada me prati bas neki cudan osjecaj i neki tihi glasic u glavi koji mi govori to je to😂 ma da ja sama sebi govorim da umisljam… Sta vi mislite?

Iskreno mislim da bi mogla otic po jos jedan test i napravit ga s jutarnjim urinom 😉 javi rezultat 🤗

Isla sam odmah rano ujutro po jos jedan test i evo sad napravila i negativno😔

Prva bebica- 26.08.2021. 💙👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.