Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    05. Studeni 2020. 20:44

maia300

Hvala ti na odgovoru jer ja nezz sta bi mislila a nova sam u tome svemu 😀 jako bi voljela da ipak jesam 😀😀

Sve je moguce dok ne dodje!🤞

• Bubica22
    07. Studeni 2020. 07:12

Cao cure. Nova sam i kasni mi 3 dana i uradim ja juce dva test jedan blago pozitivan jedva vidjljivo i nestala linija a drugi negagivan jutros ponovim i opet negativan.. od simptoma nemam nista sem da imam ogromnu tremu u stomaku i da sam nervozna strasno.. i zabrinuta sam strasno jer ne znam na cemu sam vec 2god smo u braku i bila je 1 trudnoca koja se nije dobro razvijala al tad kad sam radila test vec kad mi je kasnilo 1 dan bile su vrlo vidljive 2 crte aad ovo nesto mrlja i jest i nije ziva ne znam sta cu do ponedeljka.. eto molim vas ako se nekoj dogodilo slicno da mi pise ko fol da me tjesite..

• maia300
    07. Studeni 2020. 17:21

Evo samo da javim upravo sam ili dobila mengu a trebam je sutra dobit ili sam dobila Implantacijsko krvarenje ko zna sutra cu opet napravit test mozda bude pozitivan 😀😀

• Alea
    08. Studeni 2020. 10:57

maia300

Evo samo da javim upravo sam ili dobila mengu a trebam je sutra dobit ili sam dobilaImplantacijsko krvarenje ko zna sutra cu opet napravit test mozda bude pozitivan 😀😀

Iii? Jeli menga ili??

• maia300
    08. Studeni 2020. 16:06

Pa nezz sta bi mislila jos mi onako curka pa nemogu raspoznat 🥺🥺

• Alea
    08. Studeni 2020. 16:37

maia300

Pa nezz sta bi mislila jos mi onako curka pa nemogu raspoznat 🥺🥺

A test? Neg i dalje? Nemam iskustva s implementacijskim tako da ne znam u kojoj je kolicini normalno

• maia300
    08. Studeni 2020. 17:54

Nemam ni ja iskustva isto nezz kako bi trebala izgledat implat. Pa curim i dalje a imala sam simptome  vrtoglavica slabost mucnina bolovi u ledjima i grcevi u stomaku i na neke razne mirise bi mi bilo muka nisam vise radila testove jer nezz jel mogu dok mi curi pa sve navijam da nije menga i da ce mi ovo proc za dan ili dva i da ce onda daj boze test biti pozitivan

• Alea
    08. Studeni 2020. 18:55

maia300

Nemam ni ja iskustva isto nezz kako bi trebala izgledat implat. Pa curim i dalje a imala sam simptome vrtoglavica slabost mucnina bolovi u ledjima i grcevi u stomaku i na neke razne mirise bi mi bilo muka nisam vise radila testove jer nezz jel mogu dok mi curi pa sve navijam da nije menga i da ce mi ovo proc za dan ili dva i da ce onda daj 

maia300

Nemam ni ja iskustva isto nezz kako bi trebala izgledat implat. Pa curim i dalje a imala sam simptome vrtoglavica slabost mucnina bolovi u ledjima i grcevi u stomaku i na neke razne mirise bi mi bilo muka nisam vise radila testove jer nezz jel mogu dok mi curi pa sve navijam da nije menga i da ce mi ovo proc za dan ili dva i da ce o)nda daj boze test biti pozitivan

Sretno!

• maia300
    08. Studeni 2020. 19:18

Hvala 😀😀

MaryClear
    10. Studeni 2020. 06:40

Jutro cure! Moja O bila 28.10., danas ujutro radila test za T. 
    Po uputi bi trebalo biti pozitivno, a mene dolje boli kao da bi trebala dobiti M... U četvrtak bi M trebala doci... Ne znam sta da mislim??? 🙄🙄🍀🍀🍀🍀
    https://ibb.co/2d3VrtC

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.