Hvala ti na odgovoru jer ja nezz sta bi mislila a nova sam u tome svemu 😀 jako bi voljela da ipak jesam 😀😀
Sve je moguce dok ne dodje!🤞
Cao cure. Nova sam i kasni mi 3 dana i uradim ja juce dva test jedan blago pozitivan jedva vidjljivo i nestala linija a drugi negagivan jutros ponovim i opet negativan.. od simptoma nemam nista sem da imam ogromnu tremu u stomaku i da sam nervozna strasno.. i zabrinuta sam strasno jer ne znam na cemu sam vec 2god smo u braku i bila je 1 trudnoca koja se nije dobro razvijala al tad kad sam radila test vec kad mi je kasnilo 1 dan bile su vrlo vidljive 2 crte aad ovo nesto mrlja i jest i nije ziva ne znam sta cu do ponedeljka.. eto molim vas ako se nekoj dogodilo slicno da mi pise ko fol da me tjesite..
Evo samo da javim upravo sam ili dobila mengu a trebam je sutra dobit ili sam dobila Implantacijsko krvarenje ko zna sutra cu opet napravit test mozda bude pozitivan 😀😀
Evo samo da javim upravo sam ili dobila mengu a trebam je sutra dobit ili sam dobilaImplantacijsko krvarenje ko zna sutra cu opet napravit test mozda bude pozitivan 😀😀
Iii? Jeli menga ili??
Pa nezz sta bi mislila jos mi onako curka pa nemogu raspoznat 🥺🥺
A test? Neg i dalje? Nemam iskustva s implementacijskim tako da ne znam u kojoj je kolicini normalno
Nemam ni ja iskustva isto nezz kako bi trebala izgledat implat. Pa curim i dalje a imala sam simptome vrtoglavica slabost mucnina bolovi u ledjima i grcevi u stomaku i na neke razne mirise bi mi bilo muka nisam vise radila testove jer nezz jel mogu dok mi curi pa sve navijam da nije menga i da ce mi ovo proc za dan ili dva i da ce onda daj boze test biti pozitivan
Nemam ni ja iskustva isto nezz kako bi trebala izgledat implat. Pa curim i dalje a imala sam simptome vrtoglavica slabost mucnina bolovi u ledjima i grcevi u stomaku i na neke razne mirise bi mi bilo muka nisam vise radila testove jer nezz jel mogu dok mi curi pa sve navijam da nije menga i da ce mi ovo proc za dan ili dva i da ce onda dajNemam ni ja iskustva isto nezz kako bi trebala izgledat implat. Pa curim i dalje a imala sam simptome vrtoglavica slabost mucnina bolovi u ledjima i grcevi u stomaku i na neke razne mirise bi mi bilo muka nisam vise radila testove jer nezz jel mogu dok mi curi pa sve navijam da nije menga i da ce mi ovo proc za dan ili dva i da ce o)nda daj boze test biti pozitivan
Sretno!
Jutro cure! Moja O bila 28.10., danas ujutro radila test za T.
Po uputi bi trebalo biti pozitivno, a mene dolje boli kao da bi trebala dobiti M... U četvrtak bi M trebala doci... Ne znam sta da mislim??? 🙄🙄🍀🍀🍀🍀
https://ibb.co/2d3VrtC
Sortiraj odgovore
Najstariji