Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    10. Studeni 2020. 12:52

MaryClear

Jutro cure! Moja O bila 28.10., danas ujutro radila test za T.
    Po uputi bi trebalo biti pozitivno, a mene dolje boli kao da bi trebala dobiti M… U četvrtak bi M trebala doci… Ne znam sta da mislim??? 🙄🙄🍀🍀🍀🍀
    https://ibb.co/2d3VrtC

Ovo je pozitivan test itekako! Ti bolovi su normalni,  treci puta sam trudna i sva tri puta me znalo poboljevat prva 3mj cak kao da cu dobiti

MaryClear
    10. Studeni 2020. 12:59

Alea

MaryClear

Po uputi bi trebalo biti pozitivno, a mene dolje boli kao da bi trebala dobiti M… U četvrtak bi M trebala doci… Ne znam sta da mislim??? 🙄🙄🍀🍀🍀🍀

Ovo je pozitivan test itekako! Ti bolovi su normalni, treci puta sam trudna i sva tri puta me znalo poboljevat prva 3mj cak kao da cu dobiti

Hvala ti puno Alea! Uljepsala si mi dan 🥰🥰🥰

• maia300
    10. Studeni 2020. 13:11

MaryClear

Cestitam od ❤️ 😀😀

• maia300
    10. Studeni 2020. 13:13

Ja jos curim tako da kontam nista od trudnoce na zalost a imala sam simptome pa me to zbunjuje a nemoguce da imam vec 4-ti dan impl. Krvarenje 😞😞

• Alea
    10. Studeni 2020. 13:15

MaryClear

Alea

MaryClear

Ovo je pozitivan test itekako! Ti bolovi su normalni, treci puta sam trudna i sva tri puta me znalo poboljevat prva 3mj cak kao da cu dobiti

Hvala ti puno Alea! Uljepsala si mi dan 🥰🥰🥰

Cestitam, samo smireno i sve ce bit oke :)

• Alea
    10. Studeni 2020. 13:16

maia300

Ja jos curim tako da kontam nista od trudnoce na zalost a imala sam simptome pa me to zbunjuje a nemoguce da imam vec 4-ti dan impl. Krvarenje 😞😞

Mislim da je to onda ipak menga, ali novi mjesec je tu pa u akciju :)

• maia300
    10. Studeni 2020. 13:30

Alea

maia300

Mislim da je to onda ipak menga, ali novi mjesec je tu pa u akciju :)

Pa  morat cemo da cim prodje ponovo u akciju pa jednom ce morat upalit 😀😀

MaryClear
    10. Studeni 2020. 14:03

Alea i maia300 hvala puno na cestitkama 🥰
    Samo da vam opisem simptome pa se mozda netko prepozna 😊
    Poslije ovulacije sam imala samo bradavice na grudima osjetljive i bolne na dodir, nekih 10 dana. I primjetila sam od proslog tjedna od petka, tada sam krenula mjeriti temp, da mi je temperatura sa živinim toplomjerom oko 37 pa do 37,2max. Sa digitalnim topl je oko 36,8. Bilo koje doba dana. I sada u ponedjeljak su krenuli bolovi kao da cu mengu dobiti.
    Meni je ovo prva T i bas se veselim. 
    Gin mi je odlican tako da vjerujem (nadam se) da ce sve biti u redu 🥰🥰🥰

P. S. Jel se smijemo decko i ja i dalje seksati? 🤣😂😅

• maia300
    10. Studeni 2020. 14:33

MaryClear

Alea i maia300 hvala puno na cestitkama 🥰
    Samo da vam opisem simptome pa se mozda netko prepozna 😊
    Poslije ovulacije sam imala samo bradavice na grudima osjetljive i bolne na dodir, nekih 10 dana. I primjetila sam od proslog tjedna od petka, tada sam krenula mjeriti temp, da mi je temperatura sa živinim toplomjerom oko 37 pa do 37,2max. Sa digitalnim topl je oko 36,8. Bilo koje doba dana. I sada u ponedjeljak su krenuli bolovi kao da cu mengu dobiti.
    Meni je ovo prva T i bas se veselim.
    Gin mi je odlican tako da vjerujem (nadam se) da ce sve biti u redu 🥰🥰🥰

P. S. Jel se smijemo decko i ja i dalje seksati? 🤣😂😅

Meni su bili od simptoma mucnina sta god da pojedem bolovi u ledjima i grcevi u stomaku vrtoglavica i stalno mi se spavalo i onda evo vec 4-ti dan curim tako da kontam nista od trudnoce iako bi i meni to bilo prvi puta 😀 al dal smijes i dalje spavat sa deckom to nezz bolje pitat gin ili ako ima koja cura ovdje da zna pa ti kazu 😀😀

• maia300
    10. Studeni 2020. 14:35

Jedino sto nezz dal mogu opet napravit test ako curim sve se nekako potajno nadam da mozda i jesam trudna i onda me ovo sto curim ubije u pojam 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.