Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    12. Studeni 2020. 12:35

Jovana144

Na testu mi stoji veliki minus ali preko njega stoji kao plus ali su te linije jako svijetle.

Hej,
    stavi sliku da vidimo, ali ako linija i  je svijetlija test je pozitivan, koliko kasni menga? 

sd0302
    13. Studeni 2020. 21:34

Update: Danas su mi i vene poiskakale po grudima dosta, te su me leda pocela pomalo boljet. Radila sam opet test popodne i na testu pise da se rezultat ocita za 2min, meni za 2 nije pokazalo nista, no nakon nekih 20min se pojavila blijeda crta, da li je test nevazeci?

Prva bebica- 26.08.2021. 💙👶🏻

pupetta
    13. Studeni 2020. 22:40

sd0302

Update: Danas su mi i vene poiskakale po grudima dosta, te su me leda pocela pomalo boljet. Radila sam opet test popodne i na testu pise da se rezultat ocita za 2min, meni za 2 nije pokazalo nista, no nakon nekih 20min se pojavila blijeda crta, da li je test nevazeci?

Test treba očitati u vremenu u kojem je navedeno, kasniji se rezultat ne vazi kao ispravan. Ne znam je li ti kasni M, ali svakako bih ti savjetovala da napravis test prvim jutarnjim urinom jer je tad najbolja koncentracija hcg hormona u mokraci. Sretno!

Baby P 03/21 💙

sd0302
    13. Studeni 2020. 22:50

pupetta

Test treba očitati u vremenu u kojem je navedeno, kasniji se rezultat ne vazi kao ispravan. Ne znam je li ti kasni M, ali svakako bih ti savjetovala da napravis test prvim jutarnjim urinom jer je tad najbolja koncentracija hcg hormona u mokraci. Sretno!

Da, kasni, trebala sam dobit u ponedjeljak. Imam jos neke simptome koji me navode da pomislim na trudnocu, gore sam navela malo opsirnije...Hvala Vam.

• Alea
    14. Studeni 2020. 11:50

sd0302

pupetta

Da, kasni, trebala sam dobit u ponedjeljak. Imam jos neke simptome koji me navode da pomislim na trudnocu, gore sam navela malo opsirnije…Hvala Vam

sd0302

pupetta

Da, kasni, trebala sam dobit u ponedjeljak. Imam jos neke simptome koji me navode da pomislim na trudnocu, gore sam navela malo opsirnije…Hvala Vam.

S obzirom da dosta kasni i nesto se pojavilo doduse izvan vremena, al predlazem da napravite opet i mozete vec danas s obzirom na kasnjenje

• Dora2021
    14. Studeni 2020. 15:51

Ja sam tek 2 tjedna od predviđenog pms-a radila test i + se pokazao brzinom munje 😂

sd0302
    14. Studeni 2020. 23:50

Nažalost, dobila sam danas😔 I to odjednom me zaboljelo bas jako i krenuli ugrusci, sto mi se inace ne desava nikad...I sad boli ko sam vrag sto takoder nije za moju M obicno. Mislim nije ni bila planirana trudnoca no poveselili smo se da postoji mogucnost da je tu...

pupetta
    15. Studeni 2020. 00:23

sd0302

Nažalost, dobila sam danas😔 I to odjednom me zaboljelo bas jako i krenuli ugrusci, sto mi se inace ne desava nikad…I sad boli ko sam vrag sto takoder nije za moju M obicno. Mislim nije ni bila planirana trudnoca no poveselili smo se da postoji mogucnost da je tu…

Glavu gore, sve se dogada s razlogom. Doci ce beba vrlo brzo ako zelite, samo se prepustite i vjerujte procesu 😊 sretno!

Baby P 03/21 💙

• Matea7
    15. Studeni 2020. 14:31

Trebam pomoć cure, znaci 4.11 sam radila test slika u prilogu, slabi slabi plus, 5.11 sam ponovila nevaljan test.. 6.11 sam dobila ali me nije jako ni bolilo niti je jako curilo a inace bude tako, i jos uz to trajala je sam taj 1 dan druga dva kao nekih par tocka i gotovo a inace mi traje minimum 5 dana ako ne i 7.. To je zavrsilo i sad imam neke lagane mucnine i bolove u ledima, sise su mi i dalje malo Jace kao za mengu plus dns mi je poceo jaci bjelkasto zuti iscjedak koji inace bude samo na plodnim danima ili prije menge.. Sta vi mislite, sta da radim? 

• Matea7
    15. Studeni 2020. 14:34

Neda mi sliku poslat 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.