Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    15. Studeni 2020. 15:13

Matea7

Neda mi sliku poslat 😳

https://imgbb.com/upload
    Ovdje uploudas sliku i kopiras tu link da vidimo :)

• Matea7
    15. Studeni 2020. 16:46

https://ibb.co/RQVr7kQ

• Alea
    15. Studeni 2020. 18:55

Matea7

https://ibb.co/RQVr7kQ

Definitivno se vidi, najbolje sutra ponovit! Ovo po meni jako dobro izgleda

• Matea7
    15. Studeni 2020. 19:54

Hvala Alea, definitivno cu ponovit, zbunilo me to sto sam ipak bila procurila na kraju nije bilo ni slicno stvarima kao inace, javim vam rezultat nadam se da stvarno je ❤️

pupetta
    15. Studeni 2020. 20:17

Matea7

Trebam pomoć cure, znaci 4.11 sam radila test slika u prilogu, slabi slabi plus, 5.11 sam ponovila nevaljan test.. 6.11 sam dobila ali me nije jako ni bolilo niti je jako curilo a inace bude tako, i jos uz to trajala je sam taj 1 dan druga dva kao nekih par tocka i gotovo a inace mi traje minimum 5 dana ako ne i 7.. To je zavrsilo i sad imam neke lagane mucnine i bolove u ledima, sise su mi i dalje malo Jace kao za mengu plus dns mi je poceo jaci bjelkasto zuti iscjedak koji inace bude samo na plodnim danima ili prije menge.. Sta vi mislite, sta da radim?

Ili je bilo implantacijsko krvarenje ili biokemijska. Ponovi test prvim jutarnjim urinom pa ces sa sigurnoscu znati. Drzim fige 😊

Baby P 03/21 💙

• Alea
    15. Studeni 2020. 20:20

Matea7

Hvala Alea, definitivno cu ponovit, zbunilo me to sto sam ipak bila procurila na kraju nije bilo ni slicno stvarima kao inace, javim vam rezultat nadam se da stvarno je ❤️

Ma nema na cemu, ne bi bilo cudno da je lazna menga kad je bila takva, prijateljica je imala takav slucaj, a sad vec velikog decka! Javi 😊

• Matea7
    16. Studeni 2020. 07:28

Cure evo da javim da je negativan test na zalost 😔😔

• Alea
    16. Studeni 2020. 08:12

Matea7

A bas mi je zao, ali nemoj biti tuzna, vec hrabro u novi mjesec!😊🥰

MaryClear
    16. Studeni 2020. 11:24

Matea7

Samo glavu gore. Ne smijes se zivcirati, ok, ovaj mjesec nije uspjelo. Sad hvatat iducu ovulaciju lh trakicama, skakati kao zecevi barem jednom dnevno i bude to došlo sve na svoje! 🍀🤞Tak sam ja uspjela.
    Danas isla vaditi betu hcg i rezultat je 1532 🥰🍀🍀➕➕➕➕

• Alea
    16. Studeni 2020. 16:16

MaryClear

Matea7

Samo glavu gore. Ne smijes se zivcirati, ok, ovaj mjesec nije uspjelo. Sad hvatat iducu ovulaciju lh trakicama, skakati kao zecevi barem jednom dnevno i bude to došlo sve na svoje! 🍀🤞Tak sam ja uspjela.
    Danas isla vaditi betu hcg i rezultat je 1532 🥰🍀🍀➕➕➕➕

Ajmee odlicnoo! Sretno i dalje!😗😗😗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.