Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maia300
    10. Studeni 2020. 21:43

Alea

maia300

MaryClear

maia300

Jedino sto nezz dal mogu opet napravit test ako curim sve se nekako potajno nadam da mozda i jesam trudna i onda me ovo sto curim ubije u pojam 😞

A jel neko lagano slabo curenje ili bas kao prava menga? 🙄

Slabo curenje nije onako turbo jako kao sto zna bit i evo danas vec 4-ti dan slabije mislim kroz cijeli normalni ulozak al citala sam po netu da neke zene i kroz trudnocu imaju mjesecnicu neke su imale isto mjesecnicu a bile su trudne nezz sta bi vise i mislila

A uvijek mozes napravit test, sad bi moramo bit poz ako.je trud.u pitanju

Pa kontam ujutro napravit test kupila sam onaj clear blue pa cemo vidjeti sta kaze

• maia300
    10. Studeni 2020. 21:44

Alea

Isla sam ponovno pogledat sliku tvog testa i sad sam.ugledala liniju😳😳😳

Mislis da je pozitivan neki dan mi je isto tako pokazivalo isti taj test na trakicu sam radila al nezz sta bi mislila

• Alea
    10. Studeni 2020. 21:51

maia300

Alea

Isla sam ponovno pogledat sliku tvog testa i sad sam.ugledala liniju😳😳😳

Mislis da je pozitivan neki dan mi je isto tako pokazivalo isti taj test na trakicu sam radila al nezz sta bi mislila

Imas slikicu??

• Alea
    10. Studeni 2020. 21:54

Mozes i odmah napravit test, sad mora pokazat bez obzira na vrijemee, a onaj test je  def poz! Ne znam.kako onda nisam vidjela

• maia300
    10. Studeni 2020. 22:00

Alea

Mozes i odmah napravit test, sad mora pokazat bez obzira na vrijemee, a onaj test je def poz! Ne znam.kako onda nisam vidjela

Nemam sliku sve sam ih obrisala joj da je bar pozitivan 😀😀 bilo bi to odlicno 😀😀 puno sam  pila vode pa se bojim ako ga sad radim da ce koncentracija biti slabija pa cu ga pred jutro napraviti 

• Alea
    10. Studeni 2020. 22:04

maia300

Alea

Mozes i odmah napravit test, sad mora pokazat bez obzira na vrijemee, a onaj test je def poz! Ne znam.kako onda nisam vidjela

Nemam sliku sve sam ih obrisala joj da je bar pozitivan 😀😀 bilo bi to odlicno 😀😀 puno sam pila vode pa se bojim ako ga sad radim da ce koncentracija biti slabija pa cu ga pred jutro napraviti

Ufff super pa mozes izdrzat😂😂 bas me zanima!🤞🤞

• maia300
    10. Studeni 2020. 22:11

Alea

maia300

Alea

Nemam sliku sve sam ih obrisala joj da je bar pozitivan 😀😀 bilo bi to odlicno 😀😀 puno sam pila vode pa se bojim ako ga sad radim da ce koncentracija biti slabija pa cu ga pred jutro napraviti

Joj i mene isto zanima javim ujutro sta je test pokazao 

• Alea
    10. Studeni 2020. 22:13

maia300

Alea

maia300

Alea

Joj i mene isto zanima javim ujutro sta je test pokazao

Sretno! Cekam slikicu +!

• maia300
    11. Studeni 2020. 05:58

https://ibb.co/6Dr9c8G
    Evo slika ocito da nista od trudnoce na zalost 🥺🥺

• Alea
    11. Studeni 2020. 07:50

maia300

https://ibb.co/6Dr9c8G
    Evo slika ocito da nista od trudnoce na zalost 🥺🥺

Hmmm, daa, nalazost, nekako mi se cini da se radilo o biokemijskoj trudnoci jer je ipak nesto bilo, nemoj biti tuzna, bit  ce slijedeci put!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.