Jedino sto nezz dal mogu opet napravit test ako curim sve se nekako potajno nadam da mozda i jesam trudna i onda me ovo sto curim ubije u pojam 😞
A jel neko lagano slabo curenje ili bas kao prava menga? 🙄
Slabo curenje nije onako turbo jako kao sto zna bit i evo danas vec 4-ti dan slabije mislim kroz cijeli normalni ulozak al citala sam po netu da neke zene i kroz trudnocu imaju mjesecnicu neke su imale isto mjesecnicu a bile su trudne nezz sta bi vise i mislila
A uvijek mozes napravit test, sad bi moramo bit poz ako.je trud.u pitanju
Pa kontam ujutro napravit test kupila sam onaj clear blue pa cemo vidjeti sta kaze
Isla sam ponovno pogledat sliku tvog testa i sad sam.ugledala liniju😳😳😳
Mislis da je pozitivan neki dan mi je isto tako pokazivalo isti taj test na trakicu sam radila al nezz sta bi mislila
Isla sam ponovno pogledat sliku tvog testa i sad sam.ugledala liniju😳😳😳
Mislis da je pozitivan neki dan mi je isto tako pokazivalo isti taj test na trakicu sam radila al nezz sta bi mislila
Imas slikicu??
Mozes i odmah napravit test, sad mora pokazat bez obzira na vrijemee, a onaj test je def poz! Ne znam.kako onda nisam vidjela
Mozes i odmah napravit test, sad mora pokazat bez obzira na vrijemee, a onaj test je def poz! Ne znam.kako onda nisam vidjela
Nemam sliku sve sam ih obrisala joj da je bar pozitivan 😀😀 bilo bi to odlicno 😀😀 puno sam pila vode pa se bojim ako ga sad radim da ce koncentracija biti slabija pa cu ga pred jutro napraviti
Nemam sliku sve sam ih obrisala joj da je bar pozitivan 😀😀 bilo bi to odlicno 😀😀 puno sam pila vode pa se bojim ako ga sad radim da ce koncentracija biti slabija pa cu ga pred jutro napraviti
Ufff super pa mozes izdrzat😂😂 bas me zanima!🤞🤞
Joj i mene isto zanima javim ujutro sta je test pokazao
Joj i mene isto zanima javim ujutro sta je test pokazao
Sretno! Cekam slikicu +!
https://ibb.co/6Dr9c8G
Evo slika ocito da nista od trudnoce na zalost 🥺🥺
https://ibb.co/6Dr9c8G
Evo slika ocito da nista od trudnoce na zalost 🥺🥺
Hmmm, daa, nalazost, nekako mi se cini da se radilo o biokemijskoj trudnoci jer je ipak nesto bilo, nemoj biti tuzna, bit ce slijedeci put!!
Sortiraj odgovore
Najstariji