Cure evo da javim da je negativan test na zalost 😔😔
Samo glavu gore. Ne smijes se zivcirati, ok, ovaj mjesec nije uspjelo. Sad hvatat iducu ovulaciju lh trakicama, skakati kao zecevi barem jednom dnevno i bude to došlo sve na svoje! 🍀🤞Tak sam ja uspjela.
Danas isla vaditi betu hcg i rezultat je 1532 🥰🍀🍀➕➕➕➕
Ajmee odlicnoo! Sretno i dalje!😗😗😗
Hvala! 😘 Sutra imam i pregled kod gin pa cu vidjeti sto kaže 😊🍀
Cure evo da javim da je negativan test na zalost 😔😔
Ne brini, ugledat ces brzo svoj plusic. Samo hrabro i ne zaboravi opustiti se i uzivati u procesu. Sretno ❤
Baby P 03/21 💙
Cure moje tako mi je drago zbog vas i hvala vam na podršci ali vec se manje nadam jer godinu i pol pokusavamo a nikako 😔
Cure moje tako mi je drago zbog vas i hvala vam na podršci ali vec se manje nadam jer godinu i pol pokusavamo a nikako 😔
Ako niste obavili pretrage, mislim da je sad vrijeme za to. Ne mora znaciti da nesto nije u redu, nekim parovima jednostavno treba duze vremena. Ali bolje da sve provjerite pa da znate na cemu ste, da ne gubite vrijeme, a i lakse ce vam biti u glavi. I meni je muz isao na spermiogram, tako da samo hrabro 😊
Baby P 03/21 💙
Drage moje molim vas za pomoc, radimo na bebi vec beko vrijeme. Danas mi je 8dpo i uradila sam jutros ClearBlue test. Cinio se negativan i odlozila sam ga u kantu za smece. Predveče sam htjela da iznesem smece i slucajno sam bacila pogled na test, nazire se linija. Na uputama stoji da kasniji rezultati nisu relevantni. Sad sam uradila jos jedan test (prednoc) i ni traga liniji. Da napomenem da sam jucer jos uradila i jedan ovulacijski test gdje su linije bile gotovo podjednake sto me stvarno zbunilo, a danas opet druge linije gotovo sa ni nema. Da li je neko ima slicno iskustvo? Hvala vam svima i molim se za puno pozitivnih testova. 😊
https://ibb.co/RvcVLZF
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Drage moje molim vas za pomoc, radimo na bebi vec beko vrijeme. Danas mi je 8dpo i uradila sam jutros ClearBlue test. Cinio se negativan i odlozila sam ga u kantu za smece. Predveče sam htjela da iznesem smece i slucajno sam bacila pogled na test, nazire se linija. Na uputama stoji da kasniji rezultati nisu relevantni. Sad sam uradila jos jedan test (prednoc) i ni traga liniji. Da napomenem da sam jucer jos uradila i jedan ovulacijski test gdje su linije bile gotovo podjednake sto me stvarno zbunilo, a danas opet druge linije gotovo sa ni nema. Da li je neko ima slicno iskustvo? Hvala vam svima i molim se za puno pozitivnih testova. 😊
U uputstvima pise da se test ocituje unutra 10 min 😊 probaj za par dana napraviti opet s jutarnjim urinom. Ja sam radila isto clear blue za rano otkrivanje 5 dana prije ocekivane M, i linija je bila odma tu. Sretno 🍀
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Hm.. Inače se poslje predviđenog vremena ne očitava rezultat. Ti testovi znaju pokazivati lažnu sjenu, i teb je tek 8 dpo. Ali kad gledam sliku, zbilja ju vidim odmah, ne moram ju tražiti. Kupi test sa rozim crticama i ponovi za dva dana. Ili pričekaj 3-4 dana.
👩33g
👨42g
👦4g
Hvala puno na brzim odgovorima. Svakako cu pokusati za par dana pa vam javim rezultat 😄
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Cure, da li je ovo pozitivan rezultat ili ja umišljam drugu crticu
👩23g
👨23g
👫5g