Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem …
Odes izvadis betu i najsigurnij vidis na cemu si..
Toni namjeravam u cetvrtak ovo je samo bacanje novaca i nadanja 🤦♀️❤
Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca… I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to
Tako je, meni je rekka zena u laboratoriju (isla sam privatno vadit betu) da se opce nema smisla ravnaz po onim tablicama, jer je svaka trudnoca drugacija. Bitno je da se svakih 48-60h dupla. Puno srece i zdravu trudnoću zelim
Hvala pumo nadam se da je trudnoca i da ce sve biti u redu nakon sta sam imala spontani ima 8 miseci neznam kako bi podnila opet nesto nedaj boze 🤦♀️ jer pokazalo mi je blagu crticu danas nista popodne
Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem …
Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca… I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to
Tako je, meni je rekka zena u laboratoriju (isla sam privatno vadit betu) da se opce nema smisla ravnaz po onim tablicama, jer je svaka trudnoca drugacija. Bitno je da se svakih 48-60h dupla. Puno srece i zdravu trudnoću zelim
Hvala pumo nadam se da je trudnoca i da ce sve biti u redu nakon sta sam imala spontani ima 8 miseci neznam kako bi podnila opet nesto nedaj boze 🤦♀️ jer pokazalo mi je blagu crticu danas nista popodne
Kolko sam citala po ovom i drugim forumima cesce je lazno negativan test nego pozitivan, drzim fige za betu 🙂🙂🙂
Kolko sam citala po ovom i drugim forumima cesce je lazno negativan test nego pozitivan, drzim fige za betu 🙂🙂🙂
Hvala puno nadam se i ja da je sve u redu 🙏❤
https://ibb.co/j3L2Kcv
Pozdrav, vidi li netko nešto ?😕
Da.. ja vidim dvije linije..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa
Vidim i ja ali jutros je još blijeđa, bojim se da su to ostaci hcg iz Brevactida. A tako osjetim simptome vještice....kao da ću svaki tren dobit. Isto ko svaki mjesec.... 😔
https://ibb.co/YdzjZ8g
Pozdrav, šta bi vi rekle na taj testič?
Nazire se sjenica. Koji si dpo? Ponovi test sutra ujutro da vidis tamni li.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/YdzjZ8g
Pozdrav, šta bi vi rekle na taj testič?
Nazire se sjenica. Koji si dpo? Ponovi test sutra ujutro da vidis tamni li.
Danas je 15 dpo. A period mi je obicno nesto duzi od 30 dana. Tamo recimo oko 32/34, tako da mozda je jos rano ali ponovit cu vjerovatno u subotu, da vidim ako ce potamnit.
Garawa
Vidim i ja ali jutros je još blijeđa, bojim se da su to ostaci hcg iz Brevactida. A tako osjetim simptome vještice….kao da ću svaki tren dobit. Isto ko svaki mjesec…. 😔
Ja sam imala blagu crticu na 10DPO ili 11 dan poslje stoperice Brevactid. Ne znam koji je tebi dan.? 11DPO ili 12 dan poslje Brevaczida vise nisam imala nikakvih sjena
Sortiraj odgovore
Najstariji