Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 16:17

Tea2807

Napokon 2804

zabrinutakata

Napokon 2804

zabrinutakata

Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem …

Odes izvadis betu i najsigurnij vidis na cemu si..

Toni namjeravam u cetvrtak ovo je samo bacanje novaca i nadanja 🤦‍♀️❤

Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca… I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to

Tako je, meni je rekka zena u laboratoriju (isla sam privatno vadit betu) da se opce nema smisla ravnaz po onim tablicama, jer je svaka trudnoca drugacija. Bitno je da se svakih 48-60h dupla. Puno srece i zdravu trudnoću zelim

Hvala pumo nadam se da je trudnoca i da ce sve biti u redu nakon sta sam imala spontani ima 8 miseci neznam kako bi podnila opet nesto nedaj boze 🤦‍♀️ jer pokazalo mi je blagu crticu danas nista popodne

• Tea2807
    11. Veljača 2020. 17:02

zabrinutakata

Tea2807

Napokon 2804

zabrinutakata

Napokon 2804

zabrinutakata

Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem …

Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca… I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to

Tako je, meni je rekka zena u laboratoriju (isla sam privatno vadit betu) da se opce nema smisla ravnaz po onim tablicama, jer je svaka trudnoca drugacija. Bitno je da se svakih 48-60h dupla. Puno srece i zdravu trudnoću zelim

Hvala pumo nadam se da je trudnoca i da ce sve biti u redu nakon sta sam imala spontani ima 8 miseci neznam kako bi podnila opet nesto nedaj boze 🤦‍♀️ jer pokazalo mi je blagu crticu danas nista popodne

Kolko sam citala po ovom i drugim forumima cesce je lazno negativan test nego pozitivan, drzim fige za betu 🙂🙂🙂

zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 17:05

Tea2807

zabrinutakata

Tea2807

Napokon 2804

zabrinutakata

Napokon 2804

zabrinutakata

Kolko sam citala po ovom i drugim forumima cesce je lazno negativan test nego pozitivan, drzim fige za betu 🙂🙂🙂

Hvala puno nadam se i ja da je sve u redu 🙏❤

• maltezer
    12. Veljača 2020. 06:05

https://ibb.co/j3L2Kcv
    Pozdrav, vidi li netko nešto ?😕

Garawa¤
    12. Veljača 2020. 06:38

maltezer

https://ibb.co/j3L2Kcv
    Pozdrav, vidi li netko nešto ?😕

Da.. ja vidim dvije linije.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• maltezer
    12. Veljača 2020. 06:47

Garawa
    Vidim i ja ali jutros je još blijeđa, bojim se da su to ostaci hcg iz Brevactida. A tako osjetim simptome vještice....kao da ću svaki tren dobit. Isto ko svaki mjesec.... 😔

• Mama3mama
    13. Veljača 2020. 05:30

https://ibb.co/YdzjZ8g

Pozdrav, šta bi vi rekle na taj testič? 

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 05:37

Mama3mama

Nazire se sjenica. Koji si dpo?  Ponovi test sutra ujutro da vidis tamni li. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mama3mama
    13. Veljača 2020. 06:31

LeLa2807

Mama3mama

Nazire se sjenica. Koji si dpo? Ponovi test sutra ujutro da vidis tamni li.

Danas je 15 dpo. A period mi je obicno nesto duzi od 30 dana. Tamo recimo oko 32/34, tako da mozda je jos rano ali ponovit cu vjerovatno u subotu, da vidim ako ce potamnit.

13. Veljača 2020. 13:02

maltezer

Garawa
    Vidim i ja ali jutros je još blijeđa, bojim se da su to ostaci hcg iz Brevactida. A tako osjetim simptome vještice….kao da ću svaki tren dobit. Isto ko svaki mjesec…. 😔

Ja sam imala blagu crticu na 10DPO ili 11 dan poslje stoperice Brevactid. Ne znam koji je tebi dan.? 11DPO ili 12 dan poslje Brevaczida vise nisam imala nikakvih sjena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.