Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi_2309
    10. Veljača 2020. 19:26

jelenajelena

Barbi_2309

https://ibb.co/nnqDs4X

Ja vidim crtu….i to jasno…cestitam i neka bude tamnija za 2 dana..👏👏🥰🥰🥰🥰🥰

Hvala🥰🥰🥰🥰 mislila sam da je pozitivan, no nekako mi se činila crta preblijeda, pa se nisam htjela previše nadati pogotovo jer je prvi put. Kupila sam već novi test, nadam se da će i on potvrditi. Hvala puno na pomoći🥰❤️

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

jelenajelena
    10. Veljača 2020. 19:29

Barbi_2309

jelenajelena

Barbi_2309

https://ibb.co/nnqDs4X

Ja vidim crtu….i to jasno…cestitam i neka bude tamnija za 2 dana..👏👏🥰🥰🥰🥰🥰

Hvala🥰🥰🥰🥰 mislila sam da je pozitivan, no nekako mi se činila crta preblijeda, pa se nisam htjela previše nadati pogotovo jer je prvi put. Kupila sam već novi test, nadam se da će i on potvrditi. Hvala puno na pomoći🥰❤️

Bolje sacekaj jutro...pa radi da prvim jutarnjim urinom da budes sto posto sigurna.....zelim ti skolsku trudnocu i sve najbolje😍😍😍🥰🥰🥰🥰❤🥰❤🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Barbi_2309
    11. Veljača 2020. 09:03

https://ibb.co/qgzXd8s
    https://ibb.co/s6GBZyQ
    https://ibb.co/CnYX9jb

Ovo su rezultati od jutros, inače menstruacija bi mi trebala sutra startati. Mislim da je test pozitivan, jedino me buni što piše da bi crte trebale biti slične debljine, a meni je jedna tanja, druga deblja?! 

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

Fluffy
    11. Veljača 2020. 10:42

Ma to ti je plusic Barbi, nema nikakve sumnje. Cestitam i sad se naruci kod ginekologa za prvi pregled 🥰

zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 15:53

Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem ...

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 15:55

zabrinutakata

Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem …

Odes izvadis betu i najsigurnij vidis na cemu si.. 

zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 15:56

Napokon 2804

zabrinutakata

Ja sam prijw 3 dana radila test vidila se malo crtica danas popodne opet nema crtice nego malo malo jedva se nadzire neznam u cemu je problem …

Toni namjeravam u cetvrtak ovo je samo bacanje novaca i nadanja 🤦‍♀️❤

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 16:12

zabrinutakata

Napokon 2804

zabrinutakata

Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca... I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to

zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 16:15

Napokon 2804

zabrinutakata

Napokon 2804

zabrinutakata

Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca… I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to

A vec mi dva dana kasni 🤦‍♀️ provijerit cu u cetvrtak tek onda ginekolog radi uvik je na godisnjem 🤦‍♀️ jeba sebe

• Tea2807
    11. Veljača 2020. 16:16

Napokon 2804

zabrinutakata

Napokon 2804

zabrinutakata

Kad trebas ne dobit? Ako je recimo 2 dana pred neočekivanu, onda nema problema da i sad izvadis betu. Svaki rezultat iznad 5 je trudnoca… I onda u četvrtak ponovis i vidis da li se pravilno dupla I to je to

Tako je, meni je rekka zena u laboratoriju (isla sam privatno vadit betu) da se opce nema smisla ravnaz po onim tablicama, jer je svaka trudnoca drugacija. Bitno je da se svakih 48-60h dupla. Puno srece i zdravu trudnoću zelim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.