Jasličari ljeta 2019

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

CiniMINIS

Broj poruka: 670

Prijavi adminu

Ja trenutno zivim dosta stedno, al SG je dosta rastrosan a i dosta je manje radio od kad je mala stigla (obrtnik je), tak da se definitivno brinem oko financija. Ja sam tip osobe koji voli imati odredenu ustedu "za svaki slucaj" i zelim da ta kolicina bude postojana i da se ne trosi, dakle da "svaki slucaj" ne nastupi nikad 😂.
    Sto se price tice, svaki dan nesto novog brbra. Sad je nadodala tam, dam, vlaaa(k nam fali 😂), laula (laura) i jos par rijeci koje mi sad ne padaju na pamet 🤣 (mom brain..). Isto tak ponavlja svasta, al ne samo govor nego i sve sto radim 😂 kad ja zavrsim s poslom ona jos jednom radi iste pokrete s rukom koje sam i ja radila 😂😂. 
    Jel vi imate osjecaj da radite sizifov posao? Evo, ja bas imam osjecaj da sam usla u neku kolotecinu, svaki dan isto - spremanje, ciscenje, kuhanje, ves, s malom van, uspavljivanje itd. I nigdje kraja tom poslu. Samo sto zavrsim s jednim vec mogu poceti s drugim poslom i nikako se odmoriti. U zadnje vrijeme sam bas nekako umorna i na kraju nemam ni snage pisati, iako si svaki dan razmisljam da vam se javim. Bas sam si razmisljala kako bi to uopce bilo da krenem raditi. Dosla bi doma i cekao bi me isti posao ko i sad i za sve sto sad radim kroz cijeli dan bi imala jos manje vremena 🙄. A naravno da bi onda htjela biti s malom a ne raditi kucanske poslove.. Kako vi to rjesavate? Razmisljam si da krenem nakon nove godine i ja opet u radne pobjede, al ni ja pojma nemam kako da malu ostavim. Srce mi puca kad odem na pola sata bez nje negdje, kamo li da odem na 8 sati + put vam-tam. A i ona je jako vezana za mene. Lanaklaric, totalno te shvacam i mislim da ne pretjerujes. Frendica mi je isto prije pola godine krenula raditi i isto se osjecala ko mi. Kaze da se nikako nije mogla koncentrirati na posao i da je samo razmisljala o malome. Al je i rekla da to s vremenom prode i da se navikla opet na posao. 
    Krino, ne mogu vjerovati da se tako lose brinu za klince. Sramota da jadan ima tolike rane zbog njih. Ne znam gdje se mozes zaliti i da li uopce 🤷‍♀️ al katastrofa.. Drago mi je cuti da se mozes veseliti njegovoj slatkoj naravi i ako vam ne da spavati 🥰. Tjesi se, svakim danom raste i jednom ce doci i taj dan da on prespava cijelu noc 😉. 

krino

Broj poruka: 1285

Prijavi adminu

Lanaklaric

Pozdrav,
    Nova sam na ovom postu.Bebac mi je krenuo u jaslice prije 2 tjedna i več treći dan se zabolio.Talko da smo doma i ovaj nadolazeći tjedan cemo odradot brzo privikavanje jer mama mora natrag na poso.A mene zanima kakonste vi mame to podnjele.Ja u pon počinjem raditi i suza suzu lije obozavam svoj poso ali djete mi je djete.Bas sam upala i depresiju .Njarađe bi ga oko vrata stavila.Kako je vama bilo MM kaze da pretjerujem a meni se duša raspada.

To ti je tako. Prodje nakon nekog vremena. Ja i dalje uipce nisam skoncentrirana na posao. Samo gledam sat i mislim si da je sad vani, sad jede, sad bi trebao spavat, onda poslije 1 popodne brojim do uzine i znam da ce ga netko skupit oko pola 3. Onda sam ok jer znam da je s nekom bakom u parku pa ni ne brinem. Osjecas se ko zadnji sljam da ga tak ostavis, a ja sam jos jedva cekala da krenem radit jer nisam pokucni tip. Sve to je prolazno. Kasnije se naviknes i poslije posla ides odmah u park. Mi svi u parku u radnoj odjeci, a za vikend sapun-voda i trenirka 😂
    Cini, kucanski poslovi nece pobjec. Ne stignem nis. Skuham svaku drugu vecer za 2 dana i to je to. Ves se pere i vjesa u hodu, a kucu ocisti sg/gs subotom ili nedjeljom. Ponekad i cistacicu platim. Nekad i ja, ali rijetki petki. Kad on cisti, mama mi uzme malog, a ja odem na bicikl. Meni fali bas tog boravka u prirodi, sljeme i sl. Malog vozim na sjedalici na bajku kad je lijepo, ali mogu samo sanjat hajkanje. Uglavnom, nikad dosta vremena, a uvijek je kuca ko bomba. Radila, ne radila, isto ti je.

MiniCooper26

Broj poruka: 615

Prijavi adminu

Di ste cure? Jedva vas nađoh od ovih laznih postova 🤷‍♀️🙄
    Kako ste? 

krino

Broj poruka: 1285

Prijavi adminu

Mini, kako je na Peljescu? Ima li ikoga na ovom forumu?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.