Znaci, zgrada u kojoj zivim gleda na vrtic i na drugi objekt istog vrtica. 2 bloka iza zgrade, jos jedan, treci objekt vrtica. Moje dijete je dodijeljeno u totalno drugi kvart. Ja cu dobit slom zivaca. Jel ima itko iskustva s tim? Itko? Pisala sam ravnateljici i psihologici. Nece mi sat ipo biti dosta da ga odvedem i odem radit. Jos bez auta... Korona i zima i zet... No fuckin* way. Luda sam
I tako. Smrsavila jos 3 kile od zivciranja. Odaslala sve molbe, zalbe, zahtjeve, iznazivala 10ak vrtica, privatnih, drzavnih...tako je kako je. Ici cemo 30min do jaslica. Jos toliko da se vratim i prodjem svoj stan i tek onda na posao. Nigdi usput prema poslu nema mjesta. Ispizdila sam ovaj tjedan. Pokvario mi se zadnji dio godisnjeg, vratili se ranije s mora zbog svega, a na kraju je tako kako je i amen. Ne znam rodju i mogu se slikat.
Sto se uopce nosi u jaslice? Ajmo iskusne mame. Vrijeme je za aktivaciju 😊
I tako. Smrsavila jos 3 kile od zivciranja. Odaslala sve molbe, zalbe, zahtjeve, iznazivala 10ak vrtica, privatnih, drzavnih…tako je kako je. Ici cemo 30min do jaslica. Jos toliko da se vratim i prodjem svoj stan i tek onda na posao. Nigdi usput prema poslu nema mjesta. Ispizdila sam ovaj tjedan. Pokvario mi se zadnji dio godisnjeg, vratili se ranije s mora zbog svega, a na kraju je tako kako je i amen. Ne znam rodju i mogu se slikat.
Jako jako mi je žao
I tako. Smrsavila jos 3 kile od zivciranja. Odaslala sve molbe, zalbe, zahtjeve, iznazivala 10ak vrtica, privatnih, drzavnih…tako je kako je. Ici cemo 30min do jaslica. Jos toliko da se vratim i prodjem svoj stan i tek onda na posao. Nigdi usput prema poslu nema mjesta. Ispizdila sam ovaj tjedan. Pokvario mi se zadnji dio godisnjeg, vratili se ranije s mora zbog svega, a na kraju je tako kako je i amen. Ne znam rodju i mogu se slikat.
Jako jako mi je žao
Što se sve nosi?
Ako imaju ormarić onda paket pelena, paket vlažnih maramica i krema za dupe. Obavezno barem dva kompleta odjeće za presvući.
U ruksak sam stavila rezervnu odjeću, par pelena, bocu za vodu i papuče koje su ostale u vrtiću, au ormar paket pelena, vlažne, blazinice i kremu za dupe.
Ako dijete ima igračku s kojom spava ide i to ili duda.
Sta je tu je. Nemamo izbora. Nema mjesta nigdje. Cak sam gledala i kvart u kojem radim i susjedni kvart od posla. Nista. Tako da... Rijeci su suvisne.
Adaptacija kod nas ide ok. Ne place uopce osim ako je lancana reakcija kad svi placu. Vidjet cemo za mjesec dana hoce li tako ostat. Kako u vas ostalih?
Sortiraj odgovore
Najstariji