Jel netko im ili kupuje sjedalicu za biciklo za dijete? Jel se to isplati uzet najskuplje ili je svejedno? Gledala hamax caress, a puno kosta pa ne znam jel to ima veze ili samo placas marku?Mi mislimo kupiti, ako sredimo naše bicikle onda ove godine, ali ovo na što sam naišla mi je preskupo, isto ne znam kolika je u stvari razlika između skuplje i jeftinije 🤷♀️ rekla bih da je bitno kopčanje i da nije pretvrda, da mu ne bude problem sjediti.
Da... Ova caress ima 3 tocke na pojasu, ne 5 kao kolica. Svejedno je top u svim testovima. Opet... Mozes kupit za 300kn, a mozes i za vise. Mi smo uvijek u pokretu i jako se veselim d cu malog vozikat s nama. To ce biti super, samo nemam pojma koju kupit. Neki kazu skupe su kvalitetne, neki ne bacaju pare na to. A opet, svi mi kupimo nesto jeftino, drugo skupo, samo.ovisi sto nam je bitno 🤦🏻♀️ Nikad kraja dilemama.A sada jaslice... Kako tece privikavanje u jaslicama? Sreli smo danas jednog poznanika koji kaze mjesec ipo. Nemam toliko godisnjeg da se na trepavice postavim... Mjesec ipo 🤦🏻♀️
Jel netko im ili kupuje sjedalicu za biciklo za dijete? Jel se to isplati uzet najskuplje ili je svejedno? Gledala hamax caress, a puno kosta pa ne znam jel to ima veze ili samo placas marku?Mi mislimo kupiti, ako sredimo naše bicikle onda ove godine, ali ovo na što sam naišla mi je preskupo, isto ne znam kolika je u stvari razlika između skuplje i jeftinije 🤷♀️ rekla bih da je bitno kopčanje i da nije pretvrda, da mu ne bude problem sjediti.Da… Ova caress ima 3 tocke na pojasu, ne 5 kao kolica. Svejedno je top u svim testovima. Opet… Mozes kupit za 300kn, a mozes i za vise. Mi smo uvijek u pokretu i jako se veselim d cu malog vozikat s nama. To ce biti super, samo nemam pojma koju kupit. Neki kazu skupe su kvalitetne, neki ne bacaju pare na to. A opet, svi mi kupimo nesto jeftino, drugo skupo, samo.ovisi sto nam je bitno 🤦🏻♀️ Nikad kraja dilemama.A sada jaslice… Kako tece privikavanje u jaslicama? Sreli smo danas jednog poznanika koji kaze mjesec ipo. Nemam toliko godisnjeg da se na trepavice postavim… Mjesec ipo 🤦🏻♀️
Mi smo pa starijim dva tjedna. Prvi tjedan mislim cijeli na par sati budu, pa do ručka, pa spavanje i to je to. Nisam još čula da tako dugo traje?! Strepim od toga ove godine! Ako se upišemo naravno 🤦♀️
Bok cure, žao mi je zbog problema s trbuhom i venama, hemačima,... Mene vene ne muče još, ali po mami vidim da bi mogle jednom,nadam se što kasnije... I da, hemači 😩 po porodu i u trudnoći ništa, nego evo sad godinu dana posli...
Ali aj nije tako strašno i povuku se brzo, pa se neću žaliti.
Moja cura jučer zakurila, 38 sa 9 u guzi, ali po noći nije išlo tako visoko i danas, hvala bogu, ništa. Pa si mislimo da je možda zakašnjela reakcija na cjepivo, nadam se da je to to. Trebali smo prošlu srijedu ići na more, ali je gs morao zubaru, pa smo trebali danas, ali mu je umro djed pa je danas na sprovodu. Planiramo u utorak ako sve bude ok s curom.
Jaslice, ne znam kako ćemo to s adaptacijom, jer nas nema u Zg prva dva tjedna u 9.mj. Jel zna neka kako to onda ide?
Bok cure, žao mi je zbog problema s trbuhom i venama, hemačima,… Mene vene ne muče još, ali po mami vidim da bi mogle jednom,nadam se što kasnije… I da, hemači 😩 po porodu i u trudnoći ništa, nego evo sad godinu dana posli…
Ali aj nije tako strašno i povuku se brzo, pa se neću žaliti.
Moja cura jučer zakurila, 38 sa 9 u guzi, ali po noći nije išlo tako visoko i danas, hvala bogu, ništa. Pa si mislimo da je možda zakašnjela reakcija na cjepivo, nadam se da je to to. Trebali smo prošlu srijedu ići na more, ali je gs morao zubaru, pa smo trebali danas, ali mu je umro djed pa je danas na sprovodu. Planiramo u utorak ako sve bude ok s curom.
Jaslice, ne znam kako ćemo to s adaptacijom, jer nas nema u Zg prva dva tjedna u 9.mj. Jel zna neka kako to onda ide?
Koliko ja znam, priključiš se kad dođeš, samo bi im trebala najaviti kada dolazite. Ali beba prolazi navikavanje kao i svi...
Sto je ovo? Svi na godisnjem?
Nikki, kako ide s novom cuvalicom? Jeste li dpbili jaslice?
Mi se vec 2 tj rostiljamo po krevetu. Kad se probudi ujutro, uvijek je uz plac. Prebacim ga nama, zeli spavati, ali se vrti, baca, dere ko slon. Jel itko zna sta je sad to? Tako se dizati u 5 svaki dan...dodje mi da ga bacim kroz balkon. Uzasno. Danas od jutra samo place i dere se. Sav se ukoci i urla. Kao da je frustriran. Nista ne smijes reci ne, odmah deracina. Ja sam toliko umorna. Popodne bih bar legla na pola sata, sad nikako. Dizanje izmedju 5 i 6, pa radi, dodji kuci, igraj se s njim, kad ode lec, kuhaj za sutra, peri ves, sebe... Legnem oko pola noci i do 5 sam sretna ako spavamo u komadu 🤦🏻♀️ Kako ste vi ostale mame? Kako su rodjendani i prvi radni dani prosli? Onima kojima su prosli.. Ne znam ni hocemo li na more jer idemo avionom...opet se prosirila korona. Ne mogu zivit od umora
ajoj krino bas mi je zao, taj tvoj mali je stvarno opasan😞
moj je samo preko dana naporan ,ali napunim nekako baterije preko noći. da, ovo s koronom je uzas, mi idemo na rab 17.7 i ne mogu dočekati. treba mi neka primjena jer ovo me sve već ubija. eee da mi se podruziti s nekim i fino ispričati, popiti koji pelin i zaboravit da imam djecu 🤣🤣🤣
ajoj krino bas mi je zao, taj tvoj mali je stvarno opasan😞
moj je samo preko dana naporan ,ali napunim nekako baterije preko noći. da, ovo s koronom je uzas, mi idemo na rab 17.7 i ne mogu dočekati. treba mi neka primjena jer ovo me sve već ubija. eee da mi se podruziti s nekim i fino ispričati, popiti koji pelin i zaboravit da imam djecu 🤣🤣🤣
Joooj, ja zudim za onim pink gin koktelicima 🍹🍸
Mali nas ubija. Mozda da pocnem placat zenu koja nam cisti...sad bar kad radim pa cu imat konacno opet para 😂 Nadamo se da ce se mali skockat. Krepani smo do daske
Mi smo malo leteci pa kad spakiram sebe/nju/muza/pola kucanstva i dodem na odrediste nemam vise snage pisat 😅. I kod nas je zadnjih tjedana jedan period od dva/tri tjedana bila katastrofa s uspavljivanjem. Mislim da je kombinacija zubi i vrucine. Ne da se u krevet, nemos nunat jer se baca i dere, znojimo se obadvije, ne zeli dojit jer se najede taman da joj bude dosta i digne se prije nego zaspi jer ne zeli spavat. Par puta se takoder probudila u placu, al zato uglavnom u jutro spava dulje pa se ipak nesto i naspavamo. Po danu je isto totalno aktivna, a kako se pocela dizati na noge uvijek moram biti uz nju i bas se umorim. "ne" je i kod nas zlocesta rijec 😅. Ne znam jos uvijek dal cemo na more. Ne zelim nista planirati unaprijed kad bog zna sto ce biti. Al se i ja veselim.
Nasa cura je danas prespavala cijelu noc 😳. Jucer smo navecer bili u setnji i umorila se ocito totalno, onda vecerica i spavanac i eto je jos u zemlji snova.
Jel vi vasima dajete povremeno liz sladoleda, malo cokolade ili keksica ili nesto drugog slatkog ili ste totalno protiv toga?
Hej cure.. Isto zadnjih oar dana kenjkav ajme.. Valjda vrucina, zubi i plus jos komarci, cili je u ranama. Pa nece u krvetac nego se za mene zaljepi. Stavim ga kraj sebe to su vrćenja samo takva. Posto smo kod mojih sad preko ljeta a muz radi dalje od nas pa smo nas dvoje sami u krvetu... Ali ni to vise ne valja.. Baca se vrti se plače.. Neku vecer je toliiko plakao da ga nisan mogla utjesit da sam prvi put mamu zvala da dođe da ne mogu vise nisan znala sta da radim. Pa onda isto kad jede nekad zvace komadice super a nekad izbacuje tipa tikvice lešo na kocke?a druge strane zvace tvrdu breskvu bez problema 🤦♀️to su karakteri samo takvi 😬 dala sam mu da proba o domacicu kolac vocni i sladoled.. Naravmo da mu se sve sviđa.. Za čokolino se mislim. Hahhaha.. Jeste vi vec uvodile kravlje mlijeko?
Jucer par zlica sladoleda iz slaste pojeo. Mlijeko nism uvodila, ali jede svjezi kravlji sir, jogurt, tvrdi sir i sl.
Cokolino jedemo mi, to mu ne dam 😂
Danas je malo bolje. Nije se digo u 5 i nije vristao na uho odmah. Dobila sam pljesku i odgmizao je na jastuk od starog. Tamo je lego. Meni nece jest, nece da ga nosim, a opet hoce jer se vjesa po meni. Kd dodjem kuci postane nemoguc. Dok me nema ide nekako... 🤦🏻♀️ Da karakteri...
Sortiraj odgovore
Najstariji